رابط کاربری PlayStation 4 را در عمل ببینید!

doostanehsoft

کاربر سایت
E3 هرسال می‌آید و می‌رود، اما سونی (Sony) به فاش اطلاعات جدید سیستم پلی‌استیشن 4 (PlayStation 4) خود می‌پردازد. این ویدئو حاوی نمایش اطلاعات تعدادی از روابط کاربری کنسول، عملکردهای دسته جمعی و دسترسی به بازی‌ای یک‌پارچه می‌باشد.

ps4interface6.19610.jpg

در ویدیویی که از کانال رسمی سونی در یوتیوب تهیه شده است، به بررسی برخی از اجزای PS4 مانند قابلیت به اشتراک گذاشتن ویدیوها و دوستان برای یک همکاری گروهی در بازی می‌پردازد. در اینجا تعدادی از برداشت‌های ویدیو را مطالعه می کنیم:

رابط کاربری اصلی و دوستان

• صفحه مبتنی بر پانل، بازی‌های شما، فعالیت‌های اخیر دوستانتان (مانند: هر آنچه که در حال بازی کردن هستند یا خریده‌ اند)، دسترسی به فروشگاه پلی‌استیشن و ... را نشان می‌دهد.
  • با کلیک بر روی پروفایل دوستان خود می توانید به غنائم آنها (از جمله زمانی که آنها را بدست آورده اند و چرا و چگونه)، دوستانتان، فعالیت‌های اخیر، فیلم‌های به اشتراک گذاشته شده یا اطلاعات شخصی و غیره را ببینید.
  • فعالیت‌های دوستانتان را می‌توانید «لایک» بزنید.

ویدیوها

• پس از تماشای ویدیوهای به اشتراک گذاشته یکی از دوستان، می توانید از دستور شروع روی صفحه بازی برای شروع بازی (با فرض اینکه شما صاحب آنید) استفاده کنید یا با فشار دادن دکمه پلی‌استیشن روی کنترلر خود، به عنوانی که قبلا بازی می‌کردید بازگردید.
  • کلیپ‌ها در این ویدیوی آزمایشی هر دو 32 ثانیه طول می کشند. حداکثر زمان مجاز برای کلیپ‌ها نامعلوم است.

خریداری بازی

• پس از خرید، صفحات بازی این امکان را به شما می‌دهد که مود تک‌نفره یا چندنفره‌ی بازی‌ای را به طور جداگانه دانلود کنید. این برای تمام بازی ها معلوم نیست در دسترس باشد.
  • به علاوه یک صفحه از بازی به شما همه‌ی آپشن‌های دمو، فیلم‌های به اشتراک گذاشته شده در رابطه با بازی، پیش‌نمایش‌های ویدیویی و پیشنهادات از طرف توسعه‌دهنده را نشان می‌دهد.
  • یک «فید فعالیت» برای هر بازی لیست (ذکر) شده است. این لیست می‌تواند هر فیلمی، پیامی و غیره را نشان دهد. در مورد هر عنوانی معلوم نیست که شما دقیقا چه چیزی را خواهید دید.
  • زمانی که یک بازی در حال دانلود شدن است، شما می توانید با زدن دکمه پلی‌استیشن بر روی کنترلر، به بازی برگردید.

تلفن زدن، پیام و قابلیت چندنفره

• PS4 پیام‌رسانی را با تایپ کردن به کمک کنترلر شما، ممکن می‎سازد.
    • پیام‌های دوستانتان در بالای صفحه‌ی نمایش، زمانی که در حال بازی هستید نمایش داده می‌شود.
    • پاسخ‌های شما به پیام‌های دوستانتان، در زیر پاسخ اولیه‌ی شما ظاهر می‌شود. این معلوم نیست که یک مکالمه‌ی تنها چقدر طول می‌کشد. چت کردن با چندین نفر یا پاسخ به آنها ممکن است.
- جلسات چت به شما نشان می‌دهد که چه کسی در آن جلسه است، چه مقدار زمان سپری شده و چه کسانی قبل از شما وارد جلسه شده اند. قبایل می‌تواند در میان حداقل 18 نفر از دوستان PSN شما شکل گرفته باشد.

- ویدیوهای گیم‌پلی PS4 از دوستان را می‌توانید از روی گوشی خود مشاهده کنید.بازی‌ها همچنین می‌توانند از طریق گوشی شما خریداری شوند یا بر روی PS4 دانلود شوند.

مشاهده فیلم در کانال رسمی سونی در یوتیوب

اگر نمی‌توانید از یوتیوب فیلمی ببینید، فیلم را به صورت موقت از این لینک دانلود کنید.

منابع خبری

آخرین ویرایش:
رابط کاربری فوق العاده زیبا و ساده بود. من که پسندیدم :دی این قضیه سویچ کردن سریع رو هم که دیدیم سونی هم داره پس فقط منحصر به مایکرو نیست. بخش دانلود جداگانه بخش های سینگل پلیر و مالتی پلیر هم جالب بود در نوع خودش.

خیلی خوبه.مثلا بتل4 رو من فقط مولتیشو میخوام پس حجم کمتریو دان میکنم.وسط بازیه انلاینم اپدیت 4 گیگی براش میاد دیگه لازم نیست از بازی خارج شم، همینجوری درحال بازی اپدیت هم دان میشه.عالیه

خیلی خوبه.مثلا بتل4 رو من فقط مولتیشو میخوام پس حجم کمتریو دان میکنم.وسط بازیه انلاینم اپدیت 4 گیگی براش میاد دیگه لازم نیست از بازی خارج شم، همینجوری درحال بازی اپدیت هم دان میشه.عالیه
وقتي اپديت مياد نميتوني انلاين بازي كني چون سرور ها اپديت جديد ميخوان:d بايد بري single بازي كني:d

اون وقت چه شکلی میخوای با سرعت ما فوق صوت نت ایران هم بازی کنی هم دانلود کنی ؟:دی

ماشالله پهنای باند ایرانم چنین اجازه ایی رو هم بهت میده :d
+
اکثر اپدیت ها bf وmedalبرا رفع باگ و اینجور موارد هم هست علاوه برا dlcها پس تا زمانdl کامل نمیتونی بازی کنی

خیلی خوبه :bighug: من اینو ندیده بودم. همه چیز در مورد Game هست نه چیز دیگه ای.
فقط یه سوال ذهنمو دزگیر کرده. این Live Stream از طریق USTREAM صورت میگیره؟ ف*ل*ره آخه :( اگه امیدی به بیشتر شدن پهنای باند هم باشه و بشه ازش استفاده کرد ، دسترسی نمیشه داشت بهش

آپدیت 4 گیگی!؟ با چه سرعتی؟

- - -ویرایش - - -

این همون قدیمیه بود که :دی. فک کردم جدیده:

[video=aparat;IyrY4]http://www.aparat.com/v/IyrY4[/video]
PS4: رابط کاربری

قدیمی؟! جالبه که این فیلم آپلود شده مال دو روز پیشه!

خیلی خوبه :bighug: من اینو ندیده بودم. همه چیز در مورد Game هست نه چیز دیگه ای.
فقط یه سوال ذهنمو دزگیر کرده. این Live Stream از طریق USTREAM صورت میگیره؟ ف*ل*ره آخه :( اگه امیدی به بیشتر شدن پهنای باند هم باشه و بشه ازش استفاده کرد ، دسترسی نمیشه داشت بهش

اگه twitch رو هم ساپورت کنه خوبه ف*لتر هم نیست واسه ما خوبه ولی فکر کنم با ماکرو کار میکنه و انحصاریش کرد ماکرو :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or