رئیس Xbox ژاپن از سمت خود استعفا داد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
n50nic6nzyvedynfrrwn.jpg
Takashi Sensui مدیر کل بخش Xbox مایکروسافت در ژاپن، نهم آذر پس از هشت سال فعالیت از سمت خود استعفا می‌دهد.
علیرغم این استعفا، او در آمریکا به عنوان مدیر کل بخش سرگرمی‌های تعاملی مایکروسافت شروع به کار خواهد کرد.
Sensui در سال 2002 در مایکروسافت مشغول به کار شد و در سال 2006 ریاست بخش Xbox در ژاپن را بر عهده گرفت.
به نظر می‌رسد دلیل استعفای Takashi Sensui فروش ضعیف Xbox One در ژاپن است، جالب است بدانید که در هفته گذشته تنها 776 دستگاه Xbox One در ژاپن به فروش رفته است که در مقایسه با فروش 12/4 هزار دستگاه PS4 و 9/6 هزار WiiU بسیار کم است.
فعلا جانشینی برای او انتخاب نشده است.
>> منبع

خب نفروخته چون بازی نداره که بفروشه. این کنسول با فورتزا و سانست که نمیفروشه اونجا. اگه میخوان یه سهم قابل توجه- یعنی در حد 20% بازار داشته باشن- باید بازی بسازن که به سلایق اونها بخوره. ارتباطشون با ناشرا و سازنده ها قوی باشه. اگه قراره همین وضعیت ادامه پیدا کنه که اصلا بخش ژاپن لازم نداره Xbox
جالب اینجاس که نوشته داره استعفا میده. کسی بر کنارش نکرده که ظاهرا :d
---
راستی ign نوشته Takahasi Minami قراره جاشو بگیره که 25 سال تو سونی بوده. شاید این یکی یه غلطی بکنه.
هر چی اسمش رو سرچ میکنم همش یکی از اعضای AKB48 میاد
:d استقبال میشه

والا من ربطی نمی بینم من خودم کلاً فن برند سونی ام، اما دیگه اینکه بگید بازی نداره و بدرد نخوره و از این حرفهای فن بویی کاملاً بی ارتباط ِ ، به نظر من بیشترین دلیل این اتفاق مربوط میشه به همون حس وطن پرستی ژاپنی ها اگرم دلیلی باشه همین ِ، کاری ندارم ایکس باکس ضعیف تر کار کرده از سونی اما تو این مورد اصلاً بخاطر این مورد نیست
اگرم باشه درصد خیلی خیلی کمیه و مربوط میشه به همون حس فرا وطن پرستی ژاپنی ها که ما فقط بلدیم در مورد حس اون ها به به و چه چه کنیم و به خودمون که میرسه میگیم و یه بازی ایرانی ساخته میشه میگیم وای که این آشعال رو بخره وقتی GTAV رو میشه با چند هزار تومن خرید ؟

والا من ربطی نمی بینم من خودم کلاً فن برند سونی ام، اما دیگه اینکه بگید بازی نداره و بدرد نخوره و از این حرفهای فن بویی کاملاً بی ارتباط ِ ، به نظر من بیشترین دلیل این اتفاق مربوط میشه به همون حس وطن پرستی ژاپنی ها اگرم دلیلی باشه همین ِ، کاری ندارم ایکس باکس ضعیف تر کار کرده از سونی اما تو این مورد اصلاً بخاطر این مورد نیست
اگرم باشه درصد خیلی خیلی کمیه و مربوط میشه به همون حس فرا وطن پرستی ژاپنی ها که ما فقط بلدیم در مورد حس اون ها به به و چه چه کنیم و به خودمون که میرسه میگیم و یه بازی ایرانی ساخته میشه میگیم وای که این آشعال رو بخره وقتی GTAV رو میشه با چند هزار تومن خرید ؟
خب قطعا از ماها وطن پرست ترن-لااقل در عمل. ولی هر چیزی یه سقفی داره. من یادمه قبلترها هم به این موضوع پرداخته شده بود. مثلا اولین Xbox ازش خیلی استقبال خوبی شد ولی کنسول با ایراداتی که داشت و همینطور دسته بیش از حد بزرگش یه disappointment بزرگ بود. بعدی هم که زرنگتر بود زودتر اومد اما اونم ایرادات زیادی داشت و خب چند سال آخر هم کاملا رها شد. خب این نام برند رو پیش ژاپنی ها خراب میکنه.
میخوام بگم ژاپنی ها مسلما وطن پرستن، ولی نه در حدی که جنس خارجی رو به هیچ وجه نخرن. خوب نینتندو و سونی کنسولایی میدن که بهتره، حداقل نرم افزاراشون، و اصولا متناسب با سلیقه ی بازار ژاپن تولید میشه ولی اینطرف نه. چرا باید Xbox رو بخرن وقتی دو تا بهترش، برای اونا، اونجا هست؟
حقیقت اینه که تو نگاه مشتری ژاپنی شرایط اصلا برای اینا مساوی نیست. حتی نزدیک هم نیست. اگه بود من اعتقاد داشتم سهم خوبی از بازار رو مایکرو میگرفت و اونوقت اون برتری نسبی رو میتونستم به حساب وطن پرستی بذارم.

ژاپنیا به محصولات خودشون خیلی اهمیت میدن و میشه گفت یه جورایی وطن پرستن اما اینجوریم نیست که هرچی ژاپن تولید کنه بخرن و خارج از ژاپن هیچی نگیرن

برای مثال محصولات Apple تو ژاپن به طرز وحشتناکی طرفدار داره و خیلیا میخرن

از طرفی هم سلیقشونه اکثر ژاپنیا سلیقشون یه جوره و معلومه که XONE تو کل دوره زندگیش فوقش انگشت شمار بازی ژاپنی پسند داشته باشه (منبع خودم :d )

حتی این محصولات اپل که میگم, بازیای ژاپنی پسند خیلی خفنی برا ios میده میتونه یکی از دلایل پرطرفدار بودنش همین باشه

کلا فکر نکنین ژاپنیا غیر خودشون محصول جای دیگه ای رو نمیخرن

- - -ویرایش - - -

راستی ign نوشته Takahasi Minami قراره جاشو بگیره که 25 سال تو سونی بوده. شاید این یکی یه غلطی بکنه.
هر چی اسمش رو سرچ میکنم همش یکی از اعضای AKB48 میاد
:d استقبال میشه

اگه خودش باشه که حرف نداره فک کنم 10000000 تا فقط تو ژاپن بفروشه :d

تاریخ ثابت کرده جاپونیا رو فقط با یه چیز نه دو چیز! میشه وادار به چیزی کرد!...

Two Nuclear Bombs :d

یا اگه دوران فئودال بود سامورائی استخدام میکردن بره اکس باکس رو بچپونه تو حلقوم رعیت ها. ولی خب اون دوران دیگه گذشته.

اصلا بحث وطن پرستی و اینا مطرح نیست اگر اینجوری بود گوشی های سونی رو بیشتر میخریدن تا آیفون اگر تشریف ببرین ژاپن میبینید از هر 10 نفر 9 نفرشون آیفون دستشونه
اینا همه بر میگرده به بازی اینا بازی های ژاپنی رو بیشتر دوست دارن هر کنسولی هم که براش بازی ژاپنی بیشتر عرضه بشه و ساپ.رت ژاپنی بیشتری داشته باشه میرن سمتش همین الان نسخه جدید سوپر ماریو یا زلدا رو برای XO عرضه کنه فروش کنسولش تو ژاپن از 3DS هم بیشتر میشه

هر کنسولی هم که براش بازی ژاپنی بیشتر عرضه بشه و ساپ.رت ژاپنی بیشتری داشته باشه میرن سمتش همین الان نسخه جدید سوپر ماریو یا زلدا رو برای XO عرضه کنه فروش کنسولش تو ژاپن از 3DS هم بیشتر میشه

ببخشید اینی که ماریو و زلدا رو بازی تصور کرد که فقط در ژاپن محبوبه به نظرم اشتباهه (البته من نمیگم که شما اینو میگید ها) , اگر چه شاید محبوبیت خیلی خوبی در ژاپن داشته باشه , اما در دنیا هم مثلا فروش super Mario ها معمولا تقریبا خوب بوده , (به نظرم به ایران نگاه نکنید که عده ای تقریبا تصور میکنند که مثلا بالای 90 درصد فروش مثلا افسانه ی زلدا در ژاپنه (و به عده ای که حتی دقیقا نمیدونند زلدا چه بازی هست و در موردش نظر میدهند) )

خیلی ممنون

البته من با حرف شما موافقم به طور کلی , که اگه مثلا بازی ژاپنی پسندی مثل final fantasy بیاد برای One خیلی بهتر میشه فروشش . قطعا هم همینطوره به نظرم . اما فکر کنم بحث وطن پرستی هم مقداری موٍثر باشه .

به نظر من هم بازی ژاپنی پسند برای one یا نیست یا اگه هست خیلی کمه که من حتی اسمش رو نمیدونم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or