رئیس «Xbox» از سرمایه گزاری برای استدیوهای داخلی خبر داد

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
به نظر می‌آید پس از انتشار سخت‌افزاری جدید حال تمرکز بخش «Xbox» کمپانی «Microsoft» متوجه نرم‌افزارها و خدمات آن است.

Phil-Spencer_0-1024x576.jpg

آقای «Phil Spencer» رئیس بخش «Xbox» کمپانی مایکروسافت اعلام کرد این کمپانی قصد دارد سرمایه گزاری بیشتری برای بازی‌های داخلی انجام دهد و این کار شامل احداث یا به دست آوردن استدیوهای جدید می‌شود. این امر نوید جهت گیری کاملا متفاوتی را توسط کمپانی مایکروسافت، نسبت به سال‌های گذشته می‌دهد که این کمپانی استدیوهایی را تعطیل و ساخت عناوینی را لغو کرد، همچنین مورد انتقاد نسبت به کمبود بازی‌های «First-Party» در کنفرانس‌های خود قرار گرفته بود.

اسپنسر گفت :«ما نیاز داریم که رشد کنیم و من مشتاق این موضوع هستم. قابلیت ما برای تولید محتوا باید یکی از نقاط قوت ما باشه. ما همیشه به یک نسبت برای این موضوع سرمایه گزاری نکردیم و در این مورد بالا و پایین‌هایی داشتیم.»

طبق گفته‌ی او در گذشته تعدادی از عناوین پر فروش کمپانی مایکروسافت برای «Xbox» مانند سری‌های «Halo» و «Gears of War» توسط خود این کمپانی منتشر شده بودند ولی در چند سال گذشته این موارد کاهش پیدا کرده است.

کمپانی مایکروسافت امروز، ۷ نوامبر انتشار کنسول جدید خود «Xbox One X» را آغاز کرد و باید دید در ادامه چه برنامه‌هایی برای برند «Xbox» دارد.

Read the whole post here.

خب به سلامتی کنسول هم امروز منتشر میشه و انشالله با قیمت نجومی وارد ایران نشه
خیلی دوس دارم ببینم کنسولشون از لحاظ فروش چیکار مکینه

و درباره بازی مایکرو یکم بیشتر ب انحصاری هاش برسه ویکم ای پی های جدید خلق کنه خیلی میتونه موفق بشه.

خب به سلامتی کنسول هم امروز منتشر میشه و انشالله با قیمت نجومی وارد ایران نشه
خیلی دوس دارم ببینم کنسولشون از لحاظ فروش چیکار مکینه

و درباره بازی مایکرو یکم بیشتر ب انحصاری هاش برسه ویکم ای پی های جدید خلق کنه خیلی میتونه موفق بشه.

project Scorpio Edition قیمت 2,750,000 تومان
همین نسخه قیمت پیش فروشش (تحویل 24 ابان ) 2,490,000 تومان.

من خودم فکر میکردم 3 تومن باشه ولی بازم این قیمت بالاست و گرونه

• Like
Reactions: SHANSER
من هنوزم میگم مایکرو اون سرمایه گزاری که روی One X کرد رو میزاشت روی ساخت بازی خیلی بهتر میشد :|
اینی که الان گفته یه چیز معمولی و واجب برای کنسول ها هست(بازی های انحصاری) و اینکه تازه الان میگن میخوایم بیشتر سرمایه گزاری کنیم روی استدیوهای داخلی یجورایی مسخرست :|
پروسه ساخت بازی زمان گیره و اگه واقعا الان میخوان شروع کنن استدیو های جدید و بازی های جدید بسازن یعنی تا ۲-۳ سال اینده بازی انحصاری خاصی ندارن :| (بجز هیلو و فورتزا و بازی های معرفی شده)
تازه اکثر انحصاری های مایکروسافت هم روی pc منتشر میشن. :-??
الان لاین اپ بازی های انحصاری ps4 انقدر قوی هستن که حتی اگه بازی های 3rd party هم نبودن بازم کنسول ارزش خرید داشت.
یا switch که ۱-۲ ماه اولش عملا یه zelda machine بود :D و بازی خاص دیگه ای نداشت بود ولی توی فروشش خیلی موفق بود. حالا نمیگم دلیل موفقیت این کنسول ها فقط انحصاری ها بودن و قابلیت های دیگشون هم ۱۰۰٪ تاثیر داشته توی فروششون ولی خوب انحصاری ها هم نقش بزرگی داشتن توی فروش این کنسول ها.
من پلتفرم اولم PC هست و کلا برنامه ای برای خرید کنسول نداشتم ولی بخاطر بازی های سونیت صمیم گرفتم ps4 بخرم و بخاطر زلدا (و الان ماریو)سویچ خریدم, ولی واقعا هیچ و هیچ دلیلی نمیبینم که One x بخرم. :|

project Scorpio Edition قیمت 2,750,000 تومان
همین نسخه قیمت پیش فروشش (تحویل 24 ابان ) 2,490,000 تومان.

من خودم فکر میکردم 3 تومن باشه ولی بازم این قیمت بالاست و گرونه
یکم صبر کنیم قیمتا بهتر میشه الان ب صرفه نیس خریدش

من خودم به شخصه استقبال میکنم از این کنسول بازم این کنیول های نسل جدید انچنان پیشرفت نکردن باز pro و Xbox X وضعیت بهتر میکنن خیلی پرفرمانس بهتر تاثیر میزاره رو تجربه بهتر بازی Xbox One که عملا یک شکست بود رزولشن های نزدیک 800-900 p تو اکثر لازی ها فریم زیر ۳۰ باز حداقل این کنیول میشه یک ترکیب با ثبات و پرقدرت و حداقل بازی ها از نظر فنی در بالاترین حد قرار میگیرن همین امروز اپدیت دادن برای اویل ویتن ۲ که ررولوشن خیلی بالا میبره و فریم هم بالای ۳۰ چقدر تجربه اش متفاوت میشه با xbox one

• Like
Reactions: ps3_360_wii
مایکرو اگر زرنگ باشه
حرکتی که سونی سر کوجیما زد رو خیلی سریع روی امی هنینگ و استریلی میزنه به هر قیمتی

اتفاقات جالبی میتونه بیفته ....

من هنوزم میگم مایکرو اون سرمایه گزاری که روی One X کرد رو میزاشت روی ساخت بازی خیلی بهتر میشد :|
اینی که الان گفته یه چیز معمولی و واجب برای کنسول ها هست(بازی های انحصاری) و اینکه تازه الان میگن میخوایم بیشتر سرمایه گزاری کنیم روی استدیوهای داخلی یجورایی مسخرست :|
پروسه ساخت بازی زمان گیره و اگه واقعا الان میخوان شروع کنن استدیو های جدید و بازی های جدید بسازن یعنی تا ۲-۳ سال اینده بازی انحصاری خاصی ندارن :| (بجز هیلو و فورتزا و بازی های معرفی شده)
تازه اکثر انحصاری های مایکروسافت هم روی pc منتشر میشن. :-??
الان لاین اپ بازی های انحصاری ps4 انقدر قوی هستن که حتی اگه بازی های 3rd party هم نبودن بازم کنسول ارزش خرید داشت.
یا switch که ۱-۲ ماه اولش عملا یه zelda machine بود :D و بازی خاص دیگه ای نداشت بود ولی توی فروشش خیلی موفق بود. حالا نمیگم دلیل موفقیت این کنسول ها فقط انحصاری ها بودن و قابلیت های دیگشون هم ۱۰۰٪ تاثیر داشته توی فروششون ولی خوب انحصاری ها هم نقش بزرگی داشتن توی فروش این کنسول ها.
من پلتفرم اولم PC هست و کلا برنامه ای برای خرید کنسول نداشتم ولی بخاطر بازی های سونیت صمیم گرفتم ps4 بخرم و بخاطر زلدا (و الان ماریو)سویچ خریدم, ولی واقعا هیچ و هیچ دلیلی نمیبینم که One x بخرم. :|

آره بهتر میشد ولی خب تا بستر مناسب نداشته باشی هزارتا استدیو هم داشته باشی خب کاری نمیتونی بکنی که
سونی فکر کن سر پی اس 3 سخت افزارش اگه ضعیف بود چیکار میتونست بکنه
اسپنسر انتخاب هوشمندانه ای کرد بنظرم چون میدونست سخت افزار ایکس باکس وان شدیدا ضعیفه برای رقابت با سونی و بنظرم با اینکارش حداقل برای 5 سال دیگه مایکروسافت رو توی بازی نگه داشت چون حداقل امر اینه که توی 3rd پارتی ها دیگه نقل هر مجلسی نیست که ایکس باکس 900 پی 30 فریم همه چیزارو اجرا میکنه
نسل بعدی مایکروسافت شروع خیلی خیلی بهتری خواهد داشت...این کاملا بدیهیه
با این خبریم که امروز اومد بنظر توی فرست پارتی ها هم یه کارایی بکنن ... این سکوت خبریشون نشونه ی خوبیه بنظرم...قبلا فقط هایپ بود و هایپ چه سر رایز چه سر دراگون چه سر کرک داون... و بعد از هایپ هم مدام تمسخر و ترول بود براشون...

• Like
Reactions: SHANSER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or