mgs3 کاربر سایت Nov 8, 2006 #1 سلام بر همگی بچه ها یه سوال داشتم به نظر شما واسه رایت فیلم دی وی دی + بهتره یا - می خواهم رویه همه دی وی دی ویدیو ها بخونه ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام بر همگی بچه ها یه سوال داشتم به نظر شما واسه رایت فیلم دی وی دی + بهتره یا - می خواهم رویه همه دی وی دی ویدیو ها بخونه ممنون می شم راهنمایی کنید
Dante Is Alive کاربر سایت Nov 8, 2006 #2 سلام رضا جون ... نیستی ؟ دیگه این طرفا نمی یای ؟ ++++++++ راستش راجع به دی وی دی به نظر من که + بهتره ! هم عمر بیشتری داره و هم اینکه محدودیتی با دستگاه های پخش کننده نداره ! راستی اینجا در مورد مارک دی وی دیا بحث نمیشه ؟
سلام رضا جون ... نیستی ؟ دیگه این طرفا نمی یای ؟ ++++++++ راستش راجع به دی وی دی به نظر من که + بهتره ! هم عمر بیشتری داره و هم اینکه محدودیتی با دستگاه های پخش کننده نداره ! راستی اینجا در مورد مارک دی وی دیا بحث نمیشه ؟
mgs3 کاربر سایت Nov 8, 2006 #3 سعید جان راستش من واسه دی وی دی خونگی می خواهم نه پی سی واسه همینه که من از خیلی ها اینجا شنیدم منفی بهتره اما بازم شک دارم واسه همین خواستم نظر بچه ها رو بدونم
سعید جان راستش من واسه دی وی دی خونگی می خواهم نه پی سی واسه همینه که من از خیلی ها اینجا شنیدم منفی بهتره اما بازم شک دارم واسه همین خواستم نظر بچه ها رو بدونم