دی وی دی های کپی Ps2

marshal_b

کاربر سایت
امروز بعد از چند وقت گشتن به دنبال manhunt 1 بالاخره پیداش کردم ولی کپی بود.ولی وقتی تو دستگام گذاشتم کار نمیکرد. رفتم اونجایی که خریده بودم گفت لنز ps2 باید تنظیم بشه تا بتونه دی وی دی های کپی رو بخونه و توی دستگاه خودش اجرا شد. من یه بازی کپی دیگه هم دارم که تو دستگام اجرا میشه. حالا میخوام ببینم حتما باید لنزم تنظیم بشه تا بتونم بازی رو اجرا کنم . راهی هست که خودم بتونم بازی رو اجرا کنم. اگه میشه یه مختصر توضیحی راجع به تنظیم لنز به من بدید. لطفا کمک کنید.

امروز بعد از چند وقت گشتن به دنبال manhunt 1 بالاخره پیداش کردم ولی کپی بود.ولی وقتی تو دستگام گذاشتم کار نمیکرد. رفتم اونجایی که خریده بودم گفت لنز ps2 باید تنظیم بشه تا بتونه دی وی دی های کپی رو بخونه و توی دستگاه خودش اجرا شد. من یه بازی کپی دیگه هم دارم که تو دستگام اجرا میشه. حالا میخوام ببینم حتما باید لنزم تنظیم بشه تا بتونم بازی رو اجرا کنم . راهی هست که خودم بتونم بازی رو اجرا کنم. اگه میشه یه مختصر توضیحی راجع به تنظیم لنز به من بدید. لطفا کمک کنید.
با سلام خدمت دوست عزیز ! :love:
اگه کامپیوتر و DVD رایتر داری از این DVD یک Image بگیر و با دور 4x به پایین دوباره رایتش کن ! :-"
اگه دوباره راهنمایی خواستی خبرم کن !

74875_normal_devil-may-cry-3-dante-vergil-02.jpg

آقای TOXIC وقتی manhunt 1 رو گرفتم همراهش بازی Silent Hill 3 رو هم گرفتم. اونم کپی بود واجرا نمیشد. با نرم افزار Alcohol 120% ازش image گرفتم و با سرعت زیر 4x (فکر میکنم 2.4 بود) رایتش کردم. ولی بازم کار نکرد. لطفا راهنماییم کنید. من خیلی به این دو بازی نیاز دارم

آقای TOXIC وقتی manhunt 1 رو گرفتم همراهش بازی Silent Hill 3 رو هم گرفتم. اونم کپی بود واجرا نمیشد. با نرم افزار Alcohol 120% ازش image گرفتم و با سرعت زیر 4x (فکر میکنم 2.4 بود) رایتش کردم. ولی بازم کار نکرد. لطفا راهنماییم کنید. من خیلی به این دو بازی نیاز دارم

در اینصورت باید به لنز کنسولت شک کنی ، چون یکی از علائمش همین مورده که بعضی بازیهارو میخونه و بعضی از بازیها رو نمیتونه اجرا کنه !;)

موفق باشی

من کلا 5 تا بازی کپی دارم که از این 5 تا فقط soccer2007 اجرا میشه. امروز هم که ManHunt 2 رو از WestGame گرفتم اونم اجرا نشد.soccer 2007 هم خدمکپی کردم. لطفا به من بگید باید چه کار کنم.

اگه می بینی که اجرا نمی شه باید دستگاه تو ببری پیش یک تعمیر کاری که ازش مطمئنی و تا به حال چنین دستگاهایی رو درست کرده است !;)اگه نشد دستگاه تو بفروش و عوضش کن !:-"
چون از لنزشه ! برادرم خودش اینکاره است و PS2 های خودمون خودش تنظیم کرده است !:love:

74875_normal_devil-may-cry-3-dante-vergil-02.jpg

کسی میدونه چه طوری میشه لنز دستگاه رو تنظیم و تمیز کرد؟؟؟
یکی از دوستان داره میفروشه میگه یه 4 سالی با این دستگاه کار نکرده اما همه چیش سالمه فقط لنزش باید بعد از 4 سال کار نکردن تنظیم شه درسته؟

• Like
Reactions: 3line
بهت میگم ولی توصیه میکنم این کارو نکنی چون یکمی نیاز به تجربه داره
اول اینکه باید حس2 رو باز کنی
بعدش هم باید لنز رو باز کنی، باز کردنش خیلی راحته و نیاز به تجربه نداره
وقتی لنز رو باز کردی پشتش دوتا تنظیمگر سرعت داره رو یکیش نوشته cd و یکیش هم dvd که ما با cd کاری نداریم
با یه پیچ گوشتی دو سویه خیلی ریز، از این ساعتیا که تو شیار تنظیم گر جا ببشه تنظیم گر دی وی دی رو خیلی کم به سمت راست بچرخون بازم میگم خیلی کم
دی وی دی کپیت رو بزار تو دستگاه و امتحانش کن
اگه بازم اجرا نشود دوباره یکم دیگه سرعتش رو ببر بالا
اگه سرعت تنظیم گرت رو خیلی زیاد کنی و از نصفه بیشتر بشه نهایتا لنز دستگاه یه هفته کار میکنه
موفق باشی دوست عزیز

• Like
Reactions: need to fight
سلام.
دوستان میخواستم بدونم بازی که دانلود میکنیم رو مثل بقیه DVD ها رایت کنم یا باید کار خاصی انجام بدم؟
رجیون و ... اصلا مهم هست توی کنسول کپیخور شده و بازی دانلودی یا نه؟
فقط همین >>> فایل ISO رو با Clone و سرعت 4x رایت کنم؟
مرسی.

بین کلی برند دی وی دی خام فقط برند های پرینکو و ورباتیم هستن که می تونن بازی ها رو درست اجرا کنن. ورباتیم اگه اصل پیدا کنی فوق العاده هست و کیفیت عالیی داره . سرعت هم که 4 بزار. با هر برنامه ای بزنی فرقی نداره
فقط حواست باشه که رایتر باید نو و فوق العاده سالم باشه و رایتر هایی که زیاد کارکردن خوب جواب نمی دن

بین کلی برند دی وی دی خام فقط برند های پرینکو و ورباتیم هستن که می تونن بازی ها رو درست اجرا کنن. ورباتیم اگه اصل پیدا کنی فوق العاده هست و کیفیت عالیی داره . سرعت هم که 4 بزار. با هر برنامه ای بزنی فرقی نداره
فقط حواست باشه که رایتر باید نو و فوق العاده سالم باشه و رایتر هایی که زیاد کارکردن خوب جواب نمی دن
مرسی دوست عزیز
پرینکو مشکلی یا قرمز ، فرقی نمیکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or