دی‌سی داگلاس: بازگشت وسکر، یک Prequel برای Resident Evil

Sweet Jesus

کاربر سایت
دی‌سی داگلاس گوینده نقش آلبرت وسکر در رزیدنت ایول (آمبرلا کرانیکلرز و 5) در مصاحبه با Un-Wired TV از احتمال بازگشت وسکر در نسخه‌های آتی رزیدنت ایول سخن گفت.
داگلاس در این‌باره گفت: تیم سازنده هنوز تصمیم قاطعی برای بازگشت وسکر به مجموعه ندارد، اما اگر این اتفاق بی‌افتد، مطمئنا وسکر را با تغییرات زیادی در بازی‌های بعدی خواهید دید.
داگلاس که در حال حاضر روی پروِژه The Darkside Chronicles کار می‌کند، همچنین از ساخت یک Prequel خبر داد. البته مشخص نیست این Prequel در قالب یک بازی جدید یا یک DLC برای نسخه پنجم عرضه شود.

این نشون میده بازیباز هیچ غلتی تو این دوره زمونه در واقع نمیکنه فقط پولشو حروم میکنه حالا میخاد وسکرو بکشه یا اره برقی کنه یا بندازه تو دره یا بندازه تو چرخ گوشت یا... به هر حال وسکر رو کپکام زنده میکنه حالا گیمر هر کاری میخاد بکنه اغا زندس این نمیمره این سوپر منه این ...........؟؟؟!!!؟

این نشون میده بازیباز هیچ غلتی تو این دوره زمونه در واقع نمیکنه فقط پولشو حروم میکنه حالا میخاد وسکرو بکشه یا اره برقی کنه یا بندازه تو دره یا بندازه تو چرخ گوشت یا... به هر حال وسکر رو کپکام زنده میکنه حالا گیمر هر کاری میخاد بکنه اغا زندس این نمیمره این سوپر منه این ...........؟؟؟!!!؟
یعنی شما پول میدی که یه شخصیت معین رو بکشی یا از بازی لذت ببری؟
مثلاً من برم سینما پول بدم X-Men Origins ببینم و بگم پولی رو که بابت دیدن قسمت دوم دادم پس بدید چون استرایکر دوباره زنده شد!!
برادر،وزکر یکی از محبوب ترین شخصیت های RE و به طور کلی دنیای بازی هاست،مطمئنم خیلی از دوستان هم با من هم عقیده ان پس کاملاً منطقی که Capcom بخواد مانور زیادی روی یکی از پولساز ترین منابعش بده...

مثلاً من برم سینما پول بدم X-Men Origins ببینم و بگم پولی رو که بابت دیدن قسمت دوم دادم پس بدید چون استرایکر دوباره زنده شد!!
برادر،وزکر یکی از محبوب ترین شخصیت های RE و به طور کلی دنیای بازی هاست،مطمئنم خیلی از دوستان هم با من هم عقیده ان پس کاملاً منطقی که Capcom بخواد مانور زیادی روی یکی از پولساز ترین منابعش بده...
یعنی هی ما اینو بکشیم هی زنده بشه هی ما بکشیم هی زنده بشه بعد دوباره ما بیاینم این وسکرو بکشیم هی اینا زندش کنن هی ما بکشیم هی زندش کنن؟؟؟

یعنی هی ما اینو بکشیم هی زنده بشه هی ما بکشیم هی زنده بشه بعد دوباره ما بیاینم این وسکرو بکشیم هی اینا زندش کنن هی ما بکشیم هی زندش کنن؟؟؟
نه برادرم منظور من این نیست،منظور من اینه که هیچکس پول نمی ده که وزکرو بکشه!
من یا شما یا هرکس دیگه پول میدیم که Resident Evil بازی کنیم...
حالا وزکرو 10 بار دیگه زنده کنن یا نکنن...

باشه قبول ولی اخرش کار خاصی نمیکنیم:biggrin1:
مورد اول : اینقدر توی پست هاتون ما رو با کلمه غلط کردن سرفراز نفرمایید.

مورد دوم: عزیزه من شما رو کسی مجبور مکرده که برید RE بازی کنید. همونطور که دوستان گفتن وسکر یکی از محبوب ترین شخصیت های دنیای RE ـه و خودم. من الان بی صبرانه منتظر RE Dark Chronicles هستم تا دوباره صدا و چهره وسکر رو ببینم. شما هم اینطور که می بینم بازی نکنین بهتره، چون باز باید وسکر بکشید :)

همچنین از ساخت یک Prequel خبر داد.

احتمال داره که یه فلش بک باشه. مثلا زمانی رو نشون بده که Jill و Chris برای کشتن وسکر وارد خونه اسپنسر می شن و اونجا جیل میوفته تو دره. (فلش بک های شماره 5)

مورد اول : اینقدر توی پست هاتون ما رو با کلمه غلط کردن سرفراز نفرمایید.

مورد دوم: عزیزه من شما رو کسی مجبور نکرده که برید RE بازی کنید. همونطور که دوستان گفتن وسکر یکی از محبوب ترین شخصیت های دنیای RE ـه و خودم. من الان بی صبرانه منتظر RE Dark Chronicles هستم تا دوباره صدا و چهره وسکر رو ببینم. شما هم اینطور که می بینم بازی نکنین بهتره، چون باز باید وسکر بکشید :)

. (فلش بک های شماره 5)

باشد فردین جان چرا میزنی دوباره هم میکشمش بلاخره باید به یه جایی برسم:biggrin1:

ديگه وقتي يك شخصيت كشته شد ، ديگه چه ادامه اي بايد داشته باشه ؟
اگر يك فلش بك باشه يك چيزي ولي اگر توي RE6 باز وسكر برگرده و مثلا شخصيت بازي كه تقريبا يك بار در ميون عوض شده ليان باشه و وسكر هم باشه تقريبا تمام صحبت هايي كه ميگفتند RE5 پايان دوره RE هست و از اين به بعد دنبال چيز ديگري براي RE ميرند و... همش خالي بندي هست.
البته به نظر من كه وسكر نمرد :biggrin1: ولي در هر حال اين كه وسكر برگرده يعني تمام صحبت هاي سازندگان مبني بر اين كه RE5 پايان بر آمبرلا و ماجرا هاي قبل از آن بوده كشك ميشه.

ديگه وقتي يك شخصيت كشته شد ، ديگه چه ادامه اي بايد داشته باشه ؟
اگر يك فلش بك باشه يك چيزي ولي اگر توي RE6 باز وسكر برگرده و مثلا شخصيت بازي كه تقريبا يك بار در ميون عوض شده ليان باشه و وسكر هم باشه تقريبا تمام صحبت هايي كه ميگفتند RE5 پايان دوره RE هست و از اين به بعد دنبال چيز ديگري براي RE ميرند و... همش خالي بندي هست.
البته به نظر من كه وسكر نمرد :biggrin1: ولي در هر حال اين كه وسكر برگرده يعني تمام صحبت هاي سازندگان مبني بر اين كه RE5 پايان بر آمبرلا و ماجرا هاي قبل از آن بوده كشك ميشه.
تز حضرتعالی: وسکر = آمبرلا
من خودم شخصا خیلی حال می‌کنم یه قدرت جدیدی بیاد رو کار، بعد وسکر در حد یک موجود نحیف بیاد از کریس اینا کمک بگیره :دی نمی‌گم چیزی می‌دونم‌ها :دی ولی خب دوست دارم این‌جوری باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or