دوستان یه مدتی تو ذهنم افتاده بود که کلمات بازی ها مخصوصا دمو ها و مکالماتشونو در بیارم تا بشه کامل بازی رو فهمید.اما دیدم تنهایی نمیشه.گفتم در میون بزارم ببینم نظرتون در این مورد چیه؟برا ماهایی که زبونمون قوی نیست شاید یه راه حلی باشه؟؟؟!
مثلا بازی هایی که هستن یه 20 یا 30 نفر(این جوری خیلی زود تموم میشه-من خودم برای بازی هایی که انجام میدم می تونم این کارو کنم-این جوری بهتر از اینه که داخل اسپویلر داستان بازی ها رو بزاریم) اعلام امادگی کنن در حین انجام بازی کلمات رو درارن و بعد بدن به یکی که ویرایشش کنه(از لحاظ تکراری بودن کلمات) و بعد اون فرد اون ها رو وارد اکسل کنه و اپلودشون کنه تا هم بتونیم بازی هارو همچیشو بفهمیم و هم به دامنه واژگانمون بیفزاییم!!
حالا دوستان هر نظری دارن بدن که ببینیم اصلا این طرح شدنیه یا نه؟
دوستان لطف کنن پیشنهاد بدن.
مثلا بازی هایی که هستن یه 20 یا 30 نفر(این جوری خیلی زود تموم میشه-من خودم برای بازی هایی که انجام میدم می تونم این کارو کنم-این جوری بهتر از اینه که داخل اسپویلر داستان بازی ها رو بزاریم) اعلام امادگی کنن در حین انجام بازی کلمات رو درارن و بعد بدن به یکی که ویرایشش کنه(از لحاظ تکراری بودن کلمات) و بعد اون فرد اون ها رو وارد اکسل کنه و اپلودشون کنه تا هم بتونیم بازی هارو همچیشو بفهمیم و هم به دامنه واژگانمون بیفزاییم!!
حالا دوستان هر نظری دارن بدن که ببینیم اصلا این طرح شدنیه یا نه؟
دوستان لطف کنن پیشنهاد بدن.