دیوید کیج: The Dark Sorcerer کمترین حد کیفیتی است که PS4 توان اجرایش را خواهد داشت!

FarSeeR

کاربر سایت
25992089913088871249.jpg

در مراسم E3 امسال، کوانتیک دریم، سازنده ی بازی هایی از جمله Heavy Rain و Beyond Two Souls، با نمایش ویدیویی ( Tech Demo ) از The Dark Sorcerer توجه همه را به خود جلب کرد. موتوری که برای ساخت آن استفاده شده بود نیز، همان موتوری بود که این استودیو برای ساخت بازیِ Beyond از آن بهره برده بود. کیج طی اظهار نظر خود اعلام میکند که چیزی که با نام The Dark Sorcerer دیدید، تازه شروع کار است، این مینیموم ( کمترین حد ) کیفیتی است که این کنسول قادر به اجرای آن خواهد بود.

ساخت آن نیز توسط تیم کوچک، زمان بسیار کم و منابع بسیار محدودی طورت گرفته بود. ولی تیم ما در حال حاظر کامل است و امیدواریم چیزی بسازیم که همه را شوکه کند.

منبع
منبع

عکسی هم بطور رسمی از بازیِ NBA 2K14 از نسخه PS4 منتشر شده که حجم آن 5 مگابایت است و میتوانید آن را در زیر مشاهده کنید.

در آخر هم شب گذشته، سونی اسپانسر مسابقه ی فوتبال دو تیم Chargers و Colts بود و طی این مسابقه، پیام بازرگانی جدید خود را برای PS4 به نمایش در آورد که میتوانید آن را با کد ویدیوی زیر ببینید.

s0d9d-cdxhk

یک تیر با سه نشون:d
[h=2]دیوید کیج: The Dark Sorcerer کمترین حد کیفیتی است که PS4 توان اجرایش را خواهد داشت![/h]
عکسی هم بطور رسمی از بازیِ NBA 2K14 از نسخه PS4 منتشر شده
طی این مسابقه، پیام بازرگانی جدید خود را برای PS4 به نمایش در آورد

توی این ویدئو Off-Screen نشون میده طرف دوربین و کرکتر ها دمو رو با DS4 کنترل میکنه . یک قسمت هایی نمای کلوز آپ از صورت و جزئیات کرکتر هارو نشون میده رسماً هیچ فرقی با CG نداره (حتماً ببینید) . یک همچین کیفیتی رو بشه در آخر به عنوان یک گیم بازدهی گرفت بالاخره میشه گفت بازی ها به کیفیت فیلم های CG رسیدن از اون طرف هم تجربه نشون داده Quantic Dream همیشه توی عناوینش نسبت به دمو های تکنیکی خیلی خیلی بهتر عمل کرده . مثلا:

سال 2006 تک دمو Casting روی PS3:

سال 2010 و Heavy Rain:

سال 2011 و تک دمو Kara روی PS3:

سال 2013 و Beyond: Tow Souls:

و حالا نسل بعد و اولین تک دمو QD بر روی PS4:

سال 2014/2015/2016/2017 و... رو حدس بزنید خودتون :دی

این منتقدین کوته فکر دهن بین با نمراتشون به بازی استاد ناخواسته باعث شدن استاد سر کیسه رو شل کنه و هر چی که تو چنته داره همون اولای نسل رو کنه:d

اگر اطلاعات لازم داشته باشید متوجه می شید که گرافیک بازی یا یک دمو به چیزهای مختلفی بستگی داره و یک سری موارد روی کیفیت گرافیک تاثیر منفی میگذاره مثلا هوش مصنوعی ، گیم پلی سریع ، فریم ، محیط باز ، افکتهای محیطی ، محیط غیر قابل پیشبینی و موارد زیادی که اگر تو بازی ها باشند روی کیفیت گرافیکی تاثیر منفی می گذارن چون احتیاج به پردازش دارن بازی های هم که این موارد رو ندارن یا کمتر دارن باید قاعدتا گرافیک تکنیکی بهتری رو نشون بدن و اگر نتونن این کارو بکنن جای تعجب داره

آخرین ویرایش:
اگر اطلاعات لازم داشته باشید متوجه می شید که گرافیک بازی یا یک دمو به چیزهای مختلفی بستگی داره و یک سری موارد روی کیفیت گرافیک تاثیر منفی میگذاره مثلا هوش مصنوعی ، گیم پلی سریع ، فریم ، محیط باز ، افکتهای محیطی ، محیط غیر قابل پیشبینی و موارد زیادی که اگر تو بازی ها باشند روی کیفیت گرافیکی تاثیر منفی می گذارن چون احتیاج به پردازش دارن بازی های هم که این موارد رو ندارن یا کمتر دارن باید قاعدتا گرافیک تکنیکی بهتری رو نشون بدن و اگر نتونن این کارو بکنن جای تعجب داره

تو رو خدا ول کن .... خسته نشدی از بس ترول کردی؟!
الان افکت محیطی منظورت چی بود اخه؟؟
محیط غیر قابل پیشبینی دیگه چه صیغه ای ؟؟؟ (محیط بازی ایشون قابل پیش بینیه حتما!!! در نتیجه پردازش نمیخواد!!!!!)
کدوم موارد زیاد!!!!!!!!!!!
گیم پلی سریع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تو رو خدا ول کن .... خسته نشدی از بس ترول کردی؟!
الان افکت محیطی منظورت چی بود اخه؟؟
محیط غیر قابل پیشبینی دیگه چه صیغه ای ؟؟؟ (محیط بازی ایشون قابل پیش بینیه حتما!!! در نتیجه پردازش نمیخواد!!!!!)
کدوم موارد زیاد!!!!!!!!!!!
گیم پلی سریع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز احترام خودتو نگاه داره من کجا اسم این بازی رو اوردم من یک بحث کلی کردم که اطلاعات شما و امثال شما اضافه بشه

دوست عزیز احترام خودتو نگاه داره من کجا اسم این بازی رو اوردم من یک بحث کلی کردم که اطلاعات شما و امثال شما اضافه بشه
دوست عزیز درس ادب به من نده . بی احترامی هم بهت نشده . اسم بازی خاصی هم من نیاوردم . گفتم انقدر زیر پوستی ترول نکن . اطلاعات من که هیچی . نصف دوستانی که اینجا میان انقدر اطلاعات دارند که متوجه بشن ترول چیه ، اطلاعات دادن چیه.
در ضمن ارتباط بین گیم پلی سریع و گرافیک رو من درک نکردم ( یعنی گیم پلی کند باشه اساسا بار پردازشی باید از گیم پلی تند کمتر باشه .. فتوا نده دوست من)
افکت محیطی چیه دقیقا ؟ ( چیزی جدا از تکنیک های گرافیکی بازی هست حتما؟!!!!)
هنوزم میخوام بدونم اون موارد زیاد چیه که بار پردازشی عناوین ایشون یا مشابه رو انقدر کم میکنه که شما با این صراحت اظهار تعجب کنی
یا محیط غیر قابل پیشبینی و قابل پیشبینی رو برای دوستان تعریف کن و همچنین ارتباط تگاتنگش با پردازش و بار محاسباتی که بوجود میاره ( تا امثال من متوجه بشن که امثال شما چی تو چنته دارید؟)

آخرین ویرایش:

بهتر نیست اول اطلاعات خودتون رو بالا ببرید و اگه نیازی پیدا شد اون شخص رو راهنمایی کنید؟

چون من هرجور به قضیه نگاه میکنم، محیط غیر قابل پیشبینی رو درک نمیکنم! یعنی خود کنسول میاد یه محیطی رو با هوش مصنوعیه خودش میسازه و به بازی اضافه میکنه؟ و یا توی بازی محیط چیزی نیست که بازی سازش اون رو طراحی کرده و خود کنسول این رو تشخیص میده که چه چیزی نمایش داده بشه؟

اینم شد حکایت اون اینترنت 100 گیگابایتیِ گوگل :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or