![david_hayter_close_up-600x381.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fassets.vg247.com%2Fcurrent%2F%2F2015%2F03%2Fdavid_hayter_close_up-600x381.jpg&hash=8fc00366d5ff09c620d25b4983d98d34)
درود
من متال گیر سالید فانتوم پین را هیچ وقت بازی نخواهم کرد. این صحبت را دیوید هیتر صدا پیشه ی معروف شخصیت اسنیک در سری بازی متال گیر کرده است.
اقای هیتر به تازگی در مصاحبه ای با گیم اینفورمر صحبت های جالبی راجع به روند کاریش ، کیفر ساترلند صداپیشه ی بیگ باس در عنوان فانتوم پین و همکاری دوباره با کوجیما انجام داده است.
اقای هیتر در ابتدا گفت که عدم انتخاب من به عنوان صداپیشه بیگ باس برایم تعجب اور نبود. چون کوجیما از زمان عنوان Snake Eater به دنبال شخص دیگری بود.
من بر روی متال گیر سالید 3 و متال گیر سالید 4 کار کردم اما ان ها کل ان مدت به دنبال کس دیگری بودند تا ان را (صداپیشگی) انجام دهد.
من شنیدم بودم که کوجیما به Kurt Russell پشنهاد داده بود تا او را جایگزین من کند اما او این درخواست را رد کرده بود.
در ادامه راجع به ساترلند گفت:
من هیچ دشمنی با او و هر چیزی شبیه به ان ندارم. اما اگر من در عنوان فانتوم پین بودم چیزی بهتر و قابل احترام تری را شاهد بودیم. با این حال من ناراحت نیستم و برای ان گریه نمیکنم!
در اخر هم در رابطه با همکاری دوباره با کوجیما گفت:
من هیچ علاقه ای به کار کردن با او ندارم. هیچ احساس و نیازی نمیبینم تا دوباره با او کار کنم.
آخرین ویرایش: