دیوید هیتر: عنوان Metal Gear Solid V: The Phantom Pain را بازی نخواهم کرد

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
david_hayter_close_up-600x381.jpg

درود

من متال گیر سالید فانتوم پین را هیچ وقت بازی نخواهم کرد. این صحبت را دیوید هیتر صدا پیشه ی معروف شخصیت اسنیک در سری بازی متال گیر کرده است.

اقای هیتر به تازگی در مصاحبه ای با گیم اینفورمر صحبت های جالبی راجع به روند کاریش ، کیفر ساترلند صداپیشه ی بیگ باس در عنوان فانتوم پین و همکاری دوباره با کوجیما انجام داده است.

اقای هیتر در ابتدا گفت که عدم انتخاب من به عنوان صداپیشه بیگ باس برایم تعجب اور نبود. چون کوجیما از زمان عنوان Snake Eater به دنبال شخص دیگری بود.

من بر روی متال گیر سالید 3 و متال گیر سالید 4 کار کردم اما ان ها کل ان مدت به دنبال کس دیگری بودند تا ان را (صداپیشگی) انجام دهد.

من شنیدم بودم که کوجیما به Kurt Russell پشنهاد داده بود تا او را جایگزین من کند اما او این درخواست را رد کرده بود.

در ادامه راجع به ساترلند گفت:

من هیچ دشمنی با او و هر چیزی شبیه به ان ندارم. اما اگر من در عنوان فانتوم پین بودم چیزی بهتر و قابل احترام تری را شاهد بودیم. با این حال من ناراحت نیستم و برای ان گریه نمیکنم!

در اخر هم در رابطه با همکاری دوباره با کوجیما گفت:

من هیچ علاقه ای به کار کردن با او ندارم. هیچ احساس و نیازی نمیبینم تا دوباره با او کار کنم.

آخرین ویرایش:
از یه طرف صدای کیفر ساترلند واقعاً عالی بود، ولی از طرف دیگه هم به عمو دیوید حق میدم از کوجیما دلخور باشه. به هر حال ایشون بخشی اساسی از کاراکتر Snake توی نسخه های قبلی بود و 12،13 سال توی بازی های مختلف به جاش صحبت کرده بود و ...
البته ما هم الکی بابت تعویض صداگذار Snake افسردگی گرفته بودیم، چون در نهایت کلهم دو صفحه دیالوگ توی The Phantom Pain داشت و فرق خاصی نمیکرد که صداگذارش کی باشه! :D

دیوید از خر شیطون بیا پایین و بازی کن
بیا دیوید

جدای از شوخی صدای دیوید هایتر هم با اون ادا و کشیدن صداش برای یک شخصبت با صلابت و ابهت دار نظامی خیلی هم مناسب نبود ... البته بگذریم که کلا اسنیک نیمه لال بود و 4 صفحه دیالوگ نداشت

دیوید از خر شیطون بیا پایین و بازی کن
بیا دیوید

جدای از شوخی صدای دیوید هایتر هم با اون ادا و کشیدن صداش برای یک شخصبت با صلابت و ابهت دار نظامی خیلی هم مناسب نبود ... البته بگذریم که کلا اسنیک نیمه لال بود و 4 صفحه دیالوگ نداشت
صدای دیوید اسنیک رو‌اینقدر بزرگو جذاب کرده سری متال گیر به صدای ایشون مدیونه جالبه که دوستان اینجا به این نتیجه رسیدن که صدای دیوید به اسنیک نمیومده

واقعأ اگه متالی که کونامی بدونه کوجیما میسازه مثل شماره های قبل باشه و اقای هایتر هم صدا پیشش باشه من حتمأ میگیرمش حتی اگه یه ضعف های داشته باشه

صدای دیوید اسنیک رو‌اینقدر بزرگو جذاب کرده سری متال گیر به صدای ایشون مدیونه جالبه که دوستان اینجا به این نتیجه رسیدن که صدای دیوید به اسنیک نمیومده
نظر شخصی شما این بود که میومد ... نظر شخصی من هم این بود که نمیومد
اسمش هم روشه نظر شخصی
نه نظر شخصی شما به من مربوطه و نه نظر من به شما
این موضوع را تازه جالبتر هم میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or