دیروز یا امروز؟؟؟

دیروز یا امروز؟؟؟

• قبلنا بیشتر حال میکردم

رای‌ها: 19 61.3%
  • الن بیشتر حال میکنم

رای‌ها: 12 38.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    31

dj_aligator

کاربر سایت
سلام دوستان
یادمه قبلنا که سگا یا کمودور یا حتی اتاری داشتم انقدر باهاش حال میکردم که حد نداشت.خیلی بیشتر از بازیهای امروزی برام جذابیت داشت.خیلی بیشتر سرگرم میشدم.
دوستان بگن اون چند سال پیشا که نینتندو کمودور اتاری یا سگا بازی مبکردن بیشتر حال میکردن یا الان با اینهمه کنسولهای پیشرفته؟؟؟؟
یا حق

ميدونيد؟ علت اينكه قبلنا حال ميكرديم اين بود كه الان اون روزا به عنوان يه خاطرست . آغاز دوران بازي ما ها اون زمان بوده . اون موقع بچه بوديم . گرفتاريهاي امروزه مثل كنكور و درس و مشق و دانشگاه رو نداشتيم . تنها آرزومون اين بود كه صبح كه از خواب پا ميشيم برف اومده باشه و مدرسه تعطيل شده باشه . درس خوندن مثل آب خوردن بود . اما حالا ....
هي روزگار ...

سلام دوستان
یادمه قبلنا که سگا یا کمودور یا حتی اتاری داشتم انقدر باهاش حال میکردم که حد نداشت.خیلی بیشتر از بازیهای امروزی برام جذابیت داشت.خیلی بیشتر سرگرم میشدم.
دوستان بگن اون چند سال پیشا که نینتندو کمودور اتاری یا سگا بازی مبکردن بیشتر حال میکردن یا الان با اینهمه کنسولهای پیشرفته؟؟؟؟
یا حق

عزیزم جواب سوال شما اینه که شما چون خماری بازی نکشیدی شب و روز داری بازی میکنی دیگه بهت حال نمی ده ...

من خودم الان 5 ماهی میشه که یه بازی درست نکردم ...
الان اگه یه بازی رو رو یه کنسول یا Pc بازی کنم .دلیلم فقط بازی کردن و فرتی بردن تا آخر بازی نیست بلکه فقط لذت بردن از لحظه لحظه های بازیه ...

شما اون دم و دستگات رو بردار یه چند ماه بزار هر چه بازیه بیاد بره ...
بعد از چند ماه برو سراغ دم و دستگات ، ببین اون موقع چطوریه ...
ببین اون موقع بازی ارزشش از دیدگاهت بیشتر نمیشه ...

ميدونيد؟ علت اينكه قبلنا حال ميكرديم اين بود كه الان اون روزا به عنوان يه خاطرست . آغاز دوران بازي ما ها اون زمان بوده . اون موقع بچه بوديم . گرفتاريهاي امروزه مثل كنكور و درس و مشق و دانشگاه رو نداشتيم . تنها آرزومون اين بود كه صبح كه از خواب پا ميشيم برف اومده باشه و مدرسه تعطيل شده باشه . درس خوندن مثل آب خوردن بود . اما حالا ....
هي روزگار ...

من گریه دارم...
54.gif
54.gif
54.gif
54.gif
54.gif

یادم یک روز بلند شدم دیدم خفن برف اومده.زدم رادیو گفت تا یک هفته مدارس فیتیله هست(بچه های مشهدی یادشونه)
منم اون زمان میکرو داشتم.بازی فوتبالیستا....
54.gif

نشستم تو این یک هفته عشق دنیا رو کردم...
1 ساعت میکرو بازی میکردم,1 ساعت تو کوچه برف بازی میکردم...باز میکرو...
تازه!!!!یک چیزی بگم همتون سکته کنین!!!
از بیماران قلبی خواهش میکنم این نوشته را مطالعه نکنن!!:
یادم میاد در اون یک هفته بازی پرنسس رو هم تموم کردم
54.gif
54.gif
54.gif
54.gif
54.gif

عجب بازی جذابی بود...

ممنون از دوست عزیزم که این تاپیک رو باز کرد تا یاد خاطرات قدیمم بیوفتم.
موفق باشید...

عزیزم جواب سوال شما اینه که شما چون خماری بازی نکشیدی شب و روز داری بازی میکنی دیگه بهت حال نمی ده ...

من خودم الان 5 ماهی میشه که یه بازی درست نکردم ...
الان اگه یه بازی رو رو یه کنسول یا Pc بازی کنم .دلیلم فقط بازی کردن و فرتی بردن تا آخر بازی نیست بلکه فقط لذت بردن از لحظه لحظه های بازیه ...

شما اون دم و دستگات رو بردار یه چند ماه بزار هر چه بازیه بیاد بره ...
بعد از چند ماه برو سراغ دم و دستگات ، ببین اون موقع چطوریه ...
ببین اون موقع بازی ارزشش از دیدگاهت بیشتر نمیشه ...
فکر نمیکنم خیلی ارتباطی به این قضیه داشته باشه.به نظر من ادم یه چیزی رو که زیاد ببینه کم کم براش معمولی میشه و لذت بردنش کم میشه.ولی طبق گفته ی اون دوستمون مشکلات و گرفتاربهای سنمون هم مزید بر علته که باعث میشه اون کیفی که بچگی داشتیم الان نداشته باشیم.
یا حق

آخرین ویرایش:
اون موقع ها اویل بازی میکردیم خوابمون نمیبرد
لاک پشتهای نینجای سگا رو 30 دفه تموم کردیم
اخرین بازی که باهاش خفن حال کردم EVIL4 , DOOM 3 بود

شورش در شهر...قارچ خور...فوتبالیست ها...کنترا...جیم کرم خاکی...:(فاینال فایت...سونیک...سوات...گلدن اکس:((
این جدیدا هم بازی خوب زیاد بوده...اما هیچی کیف قدیما رو نمیده.
احتمالن بازی های 30 سال دیگه هم کیف این بازی جدیدای امروز نمی دن.

آخ گفتي كنترا!!!!!!!!!!!!!! يادمه با پسر عموم بازي ميكرديم . يه جايي گير كرده بوديم هر چي ميپريديم ميفتاديم . هي بسم الله گفتيم و صلوات فرستاديم نشد كه نشد! :((يهو پسر عموم گفت يا شيطان! :eek::biggrin1:با همون يا شيطان مرحله تموم شد! :biggrin1::biggrin1:

سلام و عرض ادب به تمامی دوستان .
من یک گیمر کلاسیکم ، یعنی در حدود 15 ساله که با گیم و کنسول ( نه کامپیوتر ) بازی می کنم ، قبلا بیشتر ، حالا کمتر .
می دونید اون وقتا ، منظورم خیلی قبل نیست منظورم از زمان انقلاب صنعت بازی های کامپیوتریه ، یعنی از زمان عرضه ی پلی استیشن 1 اینترنت و پیدا کردن کد های تقلب و اینجورچیزا هنوز خیلی رواج نداشت . هر کسی یه سبک خاصی برای بازی کردن داشت ، وقتی یه جای بازی گیر می کردی زود نمی رفتی این ره آورد لعنتیش ( گفتم لعنتی چون باعث پائین آوردن ارزش بازی و ارزش اون گیمر میشه ) رو ورداری و بدون حتی یه خورده فکر گند بزنی به معمائی که مدتها کمپانی سازندش برای خلقش وقت گذاشته . اون موقع یادش بخیر ما 5 نفری میشستیم با دوستان پای کنسول و دراکولا بازی می کردیم ، هیچ کس حتی طرف این بازی هم نمی رفت . اون جو بود که به بازی لذت می داد و بازی هم با معماهاش واقعا آدم رو به وجد می آورد ، ( یه جاهائی هم کلافه میکرد ) وقتی اون دستها ی بازی رزیدنت اویل 2 از پنچره ی راهرو می آمد بیرون با تمام وجود می ترسیدیم . از گل زدن توی Winning eleven 4 لذت می بردیم . اما حالا Dead space میاد که واقعا با روح آدم درگیر میشه ، نمی دونم شاید دارم زیاده روی می کنم اما بازی های الان مثل مترسک های با زرق و برق می مونن که هیچ روحی ندارن . من با Gt و ماشینهای Special اش عاشق رانندگی شدم و با فاینال فانتزی 10 رفتم تو عالم رویا که خودم رو جای Tidus قرار می دادم . میدونی اون موقع بین گیمر های بزرگ سالو کوچیکتر ها یه مرزی بود یعنی کوچیکتر ها دیگه سراغ بازی های بزرگتر ها نمی رفتن اما الان نوجونای دوم ، سوم راهنمائی Dead space بازی می کنن .
یادش بخیر .

اون موقع یادش بخیر ما 5 نفری میشستیم با دوستان پای کنسول و دراکولا بازی می کردیم
یادش بخیر !
منم قبلا با بازیها زنگی میکردم . شاید اخرین بازی هایی که واقعا ازشون لذت بردم مافیا ، فارنهایت ، COD2 و ... بودن.
یادش بخیر زمانی با کراش ماشین ، اویل 1 & 2 & 3 ، هاروست مون و ... و زمانی قبل ترش با ماریو ، مگامن ، سونیک ، شورش در شهر و ... زندگی میکردم .
شاهکار ترین بازی که تا حالا خلق شده (به نظر من ) Legend Of Zelda : Ocarina Of time ـه که محصول 1998 ـه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or