دکتر وارد می شود (.....Half-Life.1.2 )

hosein me

کاربر سایت

hallifeanthology.jpg

خوب شرکت والو را دیگه فکر کنم همه شما می شناسید :dاین شرکت در سال ۱۹۹۶ توسط دو کارمند پیشین مایکروسافت به نام‌های مایک هرینگتن و گیب نیوول در کیریکلند، واشینگتن تاسیس شد
خوب به نظر شما اولین کار ی شرکت حکم چه چیز یرا برای اون شرکت دارد درست حدس زده اید حکم شناسنامه را برای اون شرکت داره اولین کار این شرکت هم چیزی نبود جز Half life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اولین عنوان این بازی در سال 1998 منتشر شد یعنی چیزی در حدود 2 سال بعد از تاسیس شرکت والو
Half life یک عنوان علمی تخیلی در سبک تیراندازی اول شخص است که توسطاین شرکت ساخته شد .ناشر بازی شرکت سییرا بود

در بازی شما کنترل دکتر زیبا و خوش روی به نام گوردون فریمن را بر عهده دارید

کنترل بازی بیشتر بر محور مبارزه و حل معماها می چرخد . در مقایسه با بیشتر بازی‌های سبک تیراندازی اول شخص آن زمان، که برای شرح جزئیات داستان بازی متکی بر میان پرده‌ها بودند، نیمه‌جان به طور کلی داستان بازی را به صورت سکانس‌های داستانی و با دید اول شخصی که بازیباز می‌تواند آن را کنترل کند بازگو می‌شد. در این راستا، بازی دارای هیچ میان پرده‌ای نمی‌باشد و بازیباز به ندرت اختیار کنترل گوردون را از دست می‌دهد و در تمام طول بازی، بازی از چشم‌های او دنبال می‌شود. نیمه‌جان دارای مرحله نمی‌باشد، در ازای آن بازی به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود که نام آن بخش با جلو رفتن بازیکن در بازی، بر روی صفحه نمایش داده می‌شود.

بازی دارای معمایی از قبیل استفاده از جعبه‌های اطراف برای درست کردن یک راه‌پله کوچک برای رفتن به بخش بعدی که بازیباز باید به آنجا سفر کند، می‌یاشد. در برخی معماها، از محیط برای کشتن دشمنان استفاده می‌شود، مانند کشیدن سوپاپ بخار آب، برای پاشیدن بخار داغ بر روی دشمنان. غول‌آخرهای کمی در بازی وجود دارند که بازیباز باید با آن‌ها به طور مستقیم روبرو شده و آن‌ها را شکست دهد. در اواخر بازی، بازیباز با پوشیدن لباس HEV، قابلیت پرش بلند را دریافت می‌کند که به هنگام نشستن و پریدن به آن اجازه افزایش سرعت و پرش طولی را می‌دهد. بازیباز باید بر این قابلیت در اواخر بازی برای گذشتن از معماهای پرشی زن تکیه کند.
در بیشتر زمان‌ها بازیباز تنهایی به مبارزه می‌پردازد، اما برخی مواقع نیز بعضی شخصیت‌های انتخاب نشدنی مانند گاردهای امنیتی و دانشمندان به او کمک می‌کنند، هر دوی آن‌ها در کنار شما مبارزه کرده و شما را در رسیدن به منطقه جدید و کشف اطلاعات یاری می‌کنند. دشمنان متعددی در بازی وجود دارند که انگل‌های زن به شمار می‌روند و شامل: هدکرب، بول‌اسکوئیدز، زامبی هدکرب و ورتی‌گانتز می‌باشند. بازیباز همچنین با انسان‌ها نیز روبرو می‌شود که می‌توان به تفنگداران دریایی اشاره کرد.
بازی دارای سلاح های جالبی هست از جمله یک دیلم. اما در بازی سلاح‌های زیادی از قبیل سلاح کمری، شات‌گان فرانکی اسپاس ۱۲، مسلسل دستی ام‌پی۵، مگنوم و سلاح دوش‌پرتاب وجود دارد.

:dدکتر حالا نوبت تو هست خودتو ثابت کن :d

در مرکز تحقیقاتی بلک میسا، گوردون فریمن توسط یک تراموای زیرزمینی پیشرفته به سر کار می‌رسد. تا در بخش آزمایش مواد ناشناخته کارش را آغاز کند. حالا این شما هستید که وظیفه دارید تا یک گونه مادهٔ ناشناخته را مقابل پرتوهای آنالیز ضد جرم قرار دهید. غافل از اینکه از این کارش بعدها به عنوان "فاجعهٔ بلک میسا" یاد می‌شود. بعد از قرارگیری این مواد در جلوی دستگاه آنالیز، به طور اتفاقی توسط پرتوهای رزونانس، پورتالی بین زمین و دنیایی خیالی به نام زن (Xen) ایجاد می‌شود. که سیلی از موجودات ناشناخته به آزمایشگاه و زمین سرازیر می‌شوند. فریمن برای لحظاتی به دنیای Xen تله پورت می‌شود و آنجا را مشاهده می‌کند سپس به آزمایشگاه پرتاب شده و بیهوش می‌شود. وقتی به هوش می‌آید در پی فرار از محیط آزمایشگاه بر می‌آید که در این بین با اجساد دانشمندان و بازماندگان حادثه رو به رو می‌شود. فریمن متوجه می‌شود ارتباط این مرکز تحقیقاتی فوق سری زیرزمینی با سطح زمین کاملاً قطع شده‌است.

ودکتر باید به تنهایی راهی به سطح زمین پیدا کند. ماجراجویی او برای دیدن قسمت‌های مختلف بلک میسا به منظور پیدا کردن راهی به سطح زمین و البته مبارزه با موجودات فرازمینی آغاز می‌شود. بعد از فراز و نشیب‌ها و مبارزه‌های بسیار او به سطح زمین می‌رسد. اما متوجه می‌شود که ارتش ایالات متحده دستور پاکسازی کامل بلک میسا را دارد. فریمن به ناچار با آنان نیز مبارزه می‌کند و در این بین پی می‌برد گروهی از دانشمندان بازمانده فاجعهٔ بلک میسا در "مجتمع تحقیقاتی لاندا" موفق به ساختن تله پورتی به دنیای Xen شده‌اند. او تصمیم می‌گیرد به آنجا برود تا عاملی که سبب بازماندن پورتال بین دو دنیا شده را از بین ببرد. هنگامی که او به مجتمع لاندا می‌رسد دانشمندان به او می‌گویند که در صورت رفتن به دنیای زن(Xen) راهی برای بازگشت وجود نخواهد داشت. فریمن می‌پذیرد و به دنیای (Xen) می‌رود.

فریمن در دنیای زن(Xen)

سرانجام او موجودی به نام نیهیلیانت را که سبب بازماندن این پورتال شده است را از بین می‌برد و بیهوش می‌شود. وقتی او دوباره در همان دنیا به هوش می‌آید خود را در برابر فردی مرموز به نام جی‌من(G-man) که از اول بازی او را تعقیب می‌کند، می‌بیند. جی‌من به فریمن پیشنهاد می‌دهد که به خاطر مهارت‌های خارق العاده‌اش برای او کار کند همچنین به او می‌گوید او می‌تواند این پیشنهاد را نپذیرد. در اینجا بازیباز می‌تواند انتخاب کند برای جی‌من کار کند یا خیر. در صورت رد پیشنهاد جی‌من او را تنها در دنیای زن رها می‌کند تا با باقی بیشمار موجودات مبارزه کرده و تلف شود. در صورت قبول پیشنهاد نیز بازی تمام می‌شود

و این گونه بود که شرکت به فکر ساخت شماره دوم این بازی افتاد زیرا داستان بسته نشده بود و ادامه داشت

در سال 2004 شماره 2 باز ی منتشر شد همانند نسخه قبیل خود باز کنترل دکتر را بر عهده دارید بازی تا حدود زیادی شبیه نسخه قبلی هست از سلاح ها گرفته تا معما ها و ........ شما بازی را بدون داشتن کوچکترین ایتمی شروع می کنید و در ادامه ر با جلورفتن در طول بازی وسایل مورد نیاز خود را بدست می‌آورید . با وجود ماهیت اصلی بازی که با گذاشتن وقت برای اکتشاف در بازی پاداش هایی دریافت می‌شد، می‌توان از بسیاری مناطق که رفتن به آن‌ها به صورت اختیاری است، اجتناب به عمل آورد.

دشمنان گوناگونی در بازی حضور دارند، که معمولاً برای مقابله با آن‌ها باید از شیوه‌های گوناگونی استفاده کرد . نکته جالب این هست در این شماره دکتر با 4 سرباز متحد شده به انها فرمان های لازم را می دهد :d

دکتر دوست داشتنی ما توسط جی‌من سوار قطاری به سوی شهر ۱۷ فرستاده می‌شود.به محض ورود متوجه خواهید شدتوسط نیروهای کامباینتحت کنترل کامل هست او به کمک بارنی کالهون و آلیکس ونس به آزمایشگاه دکتر کلاینر می‌رود.بعد از یک تلاش ناموفق به وسیله‌ی دورنوردی به "بلک میسای شرقی" فریمن مجبور می‌شود با لباس مخصوص HEV و یک دیلم از شهر ۱۷ به تنهایی به سوی "بلک میسای شرقی" برود.

پس از رسیدن فریمن به "بلک میسای شرقی" او با الی و دکتر جودیث ماسمن ملاقات می‌کند. همچنین توسط آلیکس با رباتی به نام "داگ" آشنا می‌شود که به فریمن یک اسلحه‌ی گرانشی می‌دهد که به او این امکان را می‌دهد اجسام پیرامونش را جذب یا دفع کند. در همین هنگام بلک میسای شرقی مورد هجوم نیروهای کمباین قرار می‌گیرد و دکتر الی و ماسمن اسیر می‌شوند تا به زندان فوق امنیتی "نووا پراسپکت" فرستاده شوند. آلیکس و گوردون فرار می‌کنند اما مجبور می‌شوند از یکدیگر جدا شوند تا جداگانه راهی به نجات آنان پیدا کنند.
فریمن به روستایی به نام "ریون هولم" می‌رود که تمام ساکنین آن به طرز فجیعی توسط موجودات هدکرب کشته شده‌اند. فریمن با آخرین بازمانده‌ی روستا به نام "پدر گریگوری" که یک کشیش است آشنا می‌شود و با کمک او موفق به فرار از روستا می‌شود تا به یک معدن زیر زمینی برسد. او معدن را ادامه داده و به یکی از دیدبانی‌های مقاومت می‌رسد. آنان یک خودروی باگی در اختیار فریمن می‌گذارند تا راه را برای رسیدن او به زندان هموار کنند.
فریمن وارد بزرگراه ۱۷ می‌شود. پس از مدتی از طی مسیر، بزرگراه مورد هجوم نیروهای کامباین قرار می‌گیرد تا راه رسیدن او را مسدود کنند. فریمن با کمک کلنل اودسا کابیج از پایگاه مقاومت دفاع می‌کند. اما مجبور می‌شود باقی راه را تا زندان پیاده از ساحل طی کند.ساحلی مملو از حشرات غول پیکری به نام "انت لاین".
بعد از گذر از ساحل سرانجام موفق به ورود به زندان می‌شود و پس از چندی آلیکس را پیدا می‌کند. آن دو با هم سعی در پیدا کردن دکتر ونس دارند تا اینکه پی می‌برند دکتر ماسمن، خبرچین نیروهای کامباین است. اما پیش از اینکه جلوی او را بگیرند، ماسمن موفق می‌شود خود و دکتر ونس را به مقر فرماندهی شهر ۱۷ "سیتادل" تله‌پورت کند. پیش از اینکه آلیکس و گوردون توسط مامورین زندان کشته شوند آن دو نیز با دورنورد به آزمایشگاه دکتر کلاینر فرار می‌کنند.
وقتی آن‌ها به آزمایشگاه می‌رسند از گفته‌های دکتر کلاینر متوجه می‌شوند که درون دورنورد کندی بوده‌اند و از ماجرای زندان یک هفته گذشته است. هم اینک مردم شهر ۱۷ که یک هفته است ماجرای زندان را شنیده‌اند دست به مبارزه علیه نیروهای کمباین زده و شهر ۱۷ را به میدان نبرد تبدیل کرده‌اند. گوردون و آلیکس از دو سوی متفاوت به نیروها می‌پیوندند اما آلیکس نیز دستگیر شده و به سیتادل فرستاده می‌شود. به کمک بارنی و داگ پس از یک مبارزه‌ی سخت راه رسیدن گوردون به سیتادل هموار می‌شود.
داخل سیتادل، فریمن درون سالن توقیفات گرفتار می‌شود و دستگاهی تمامی سلاح‌های او، به جز اسلحه‌ی گرانشی را نابود می‌کند. انرژی دستگاه توقیف سبب بهبود کارکرد اسلحه‌ی گرانشی می‌شود به طوری که قادر است اجسام بزرگتری همچون دشمنان خود را دفع کند.این قابلیت به فریمن امکان فرار و مقابله با گروه‌های کامباین و مامورین سیتادل را می‌دهد.
فریمن توسط ماشین انتقال سیتادل به دام می‌افتد و یک راست به سوی دفتر دکتر برین (رئیس پیشین فریمن که اکنون به نیروهای کامباین پیوسته است)، در طبقه‌ی آخر سیتادل فرستاده می‌شود. جایی که دکتر ماسمن، آلیکس و الی دربند نیز حضور دارند. دکتر برین شروع به شرح برنامه‌های آینده‌ش و غلبه به تمامی بشریت با همکاری نیروهای کامباین می‌کند. دکتر ماسمن از گفته‌های او به شدت عصبانی می‌شود و فریمن،آلیکس و الی را آزاد می‌کند.
دکتر برین مجبور به فرار می‌شود. پیش از آنکه او موفق به فرار شود، فریمن به کمک آلیکس درگاهی که او قصد فرار از آن را دارد نابود می‌کند. انفجار مهیبی رخ می‌دهد که به سبب آن دکتر برین کشته می‌شود. پیش از آنکه بر اثر انفجار آلیکس و گوردن سرنوشت مشابهی پیدا کنند، زمان می‌ایستد و جی‌من مرموز ظاهر می‌شود و پیش از آنکه فریمن را به حالت معلق برگرداند، فعالیت‌های او را تحسین می‌کند.

بعد از این 2 عنوان که از حق نگذریم امتیازهات بالای را در زمان خودش کسب کردند

2 EPISODEدیگر در سال های 2006 و 2007 منتشر شد هر چند بازیهای خیلی خوبی بودند ولی نتوانست موفقیت ها ی2 نسخه قبل را کسب کنه متای نسخه اول و دوم بازی 96 بود در صورتی که متای تو اپیزود بعدی 87 و 90 شد .

ی سری نکات منفی هم در باز ی وجود داره برای مثال
Game PC Half-Life 2: Episode One

ایرادی که در سایت GameSpot طرفداران و منتقدین از آنگرفته بودند کوتاهی بیش از حد این بازی است. اپیزود اول را می توان در کمتر از ۵ ساعت هم تمام کرد، البته ایراد های دیگری هم وجود دارد . از جمله اینکه شارژ اسلحه جاذبه برای اتمام یک Capture از 6 کپچر بازی هم جوابگو نیست و همیشه باید به دنبال دستگاه شارژ کننده باشید و زمانی که در جستجوی دستگاه شارژ و شارژ شدن اسلحه جاذبه می گذرد به افزایش زمان تمام کردن کلی بازی کمک کرده است و باعث شده اپیزود اول طولانی تر از آنچه که هست به نظر برسد. از طرف دیگر جایگاه های بازیابی توان و بسته های انرژی ، به قدری در گوشه و کنار مراحل و به وفور یافت می شوند که به روند بازی نقیصه ای غیرقابل جبران وارد کرده اند و آن آسان شدن بیش از حد اپیزود اول است. در قسمتی از بازی که گوردون در محفظه ی حامل بچه استالکر ها را می شکند و از آن به بیرون می پرد ، اگر کمی منتظر بمانید در کمال تعجب مشاهده می کنید که الیکس چگونه بر روی سر گوردون فرود میاید و این مورد گویای وجود مشکلات برنامه نویسی و اشکالات موتور فیزیکی این بازی است که البته به دلیل اینکه زرق و برق مراحل زیاد است خیلی به چشم نمی آیند. ایراد هایی که نشان می دهد که والو ، گیمر های خوبی را برای تست کردن این بازی انتخاب نکرده است و این مورد حکایت از شتاب زدگی در روند ساخت اپیزود اول دارد.

شرکت های سازنده بازیهای سازی هر روز در حال پیشرفت هستند و در همین راستا از موتور های جدید برای بازی سازی استفاده می کنند برای مثال شرکت های بزرگی چون Santa Monica .NATY DOG , Rockstar Games غول هایماننده سری UNCHARTED سری GOD OF WARسری Grand Theft Auto را روانه بازار کردند که بی شک از موتور های قدرتمند استفاده کرده اند باید
دیگر به بد قولی های Valve عادت کرده ایم! زمزمه هایی هم به گوش می رسد مبنی بر اینکه Valve در تلاش است شماره سوم بازی را منتشر کند و نه تنها ماه ها بلکه سال ها هست طرفداران خود را منتظر گذاشته اما هیچ خبری نیست شاید بخاطر این باشد که این شرکت موتور جدیدی برای ساخت بازی نداره شاید هم بعد از منتشر کردن 2 اپیزود و دیدین سخت گیری های منتقدان دست از ساخت شماره سوم بازی کشید هست به هر حال رسما ساخت شماره سوم بازی را تایید یا تکذیب نکرده هست

آخرین ویرایش:
اول : تشکر بابت این تایپیک با ارزش :bighug:
دوم : کسی Episode 0 رو بازی کرده ؟؟ من دارمش ولی انگار بازی ناقصه !! یعنی از یه جایی دیگه نه دری وجود داره نه مسیری که بخوای ادامش بدی ؟؟

کل متن خوبه ولی احتیاج به ویرایش داره و ببخشید ولی گسستگی و بد سلیقه گی نوشته ها سریع نوشته شده ، باید مطلب زیباتر شه و عکس اضافه شه و یک و دو کامل با فاصله بیشتری جدا نوشته شن تا بهتر شه مطلب .

سری کامل بازی Half Life در کلوب قرار گرفت! دوستانی که علاقه دارند میتونند دانلود کنند...
تشکر حسین جان، با اجازت قسمتی از متن رو برای دانلود سری کامل Half Life کپی زدم! :)

حسین دیشب LOST COAST زدم کلا 20 دقیقه بود اما چه گرافیکی داشت برای اون زمان انقلابی بوده حیف که دیگه روی انجین درست کار نمی کنن

مطلبتم عالی کار شده یه زمانی این بازی نماد PC بود

حسین دیشب LOST COAST زدم کلا 20 دقیقه بود اما چه گرافیکی داشت برای اون زمان انقلابی بوده حیف که دیگه روی انجین درست کار نمی کنن

مطلبتم عالی کار شده یه زمانی این بازی نماد PC بود
نوژن چجوری می تونی الان بازیشش کنی :d
انقد که لفتش میدن من کلا یادم رفت آخر بازی کجا بود چی شد ! :| :دی
ولشسش کن مهم نیست :d

مطالب جالب و خوبی بود . اما حیف که کم نوشتتی حسین . این هالف لایف 2 تا ماد فوق العاده داره که جزو برترین ماد های جهان هستن و تو رده بندی بهترین ماد سال 2013 هم از طرف هوادارن انتخاب شدن .

برای دانلود این ماد ها به لینک زیر برید :

برترین ماد های سال ۲۰۱۳ + دانلود

سلام دوستان:d

بنده Half Life 1 رو تموم کردم،و اوایل Half Life 2 ام!ولی از داستان HL2 هنوز چیزی سر در نیاوردم:|!جلوتر در باره اینکه چه بلایی سر دنیا اومده و Xen ها چی شدن و ... توضیحاتی داده میشه آیا:d؟

من این Black Mesa رو دی ال کردم!
چیه این قضیش؟
پر باگه :دی بعد یک جاییش:

موندم نمیدونم کجا باید برم! یک دکتره هست که پیداش میکنیم بعد میره یک درو با چشماش باز میکنه بعد دیگه سر جاش می ایسته منم نمیدونم باید کجا برم؟

چیه این قضیش؟

موندم نمیدونم کجا باید برم! یک دکتره هست که پیداش میکنیم بعد میره یک درو با چشماش باز میکنه بعد دیگه سر جاش می ایسته منم نمیدونم باید کجا برم؟

یه تیمی جمع شدن از خیلی وقت پیش Half-Life رو remake کردن. حتی خود Valve هم بعضی جاها کمک کرد و الان هم داره مراحل نهاییش رو میگذرونه تا روی استیم قرار بگیره. اونی که شما دانلود کردی نسخه‌ی نهایی نیست به خاطر همین باگ زیاد داره. اون جایی رو هم که می‌گی فکر کنم همون مرحله‌ی اول هست، نه؟

چیه این قضیش؟

من Black mesa رو تموم کردم. باگ نداره. خیلی فوق العاده بود. از بازی اصلیش خیلی بهتر بود. با این که ماد بود، یه دفعه شد بهترین بازی عمرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or