دو نفر از اعضای کلیدی Bioware این استدیو رو ترک کردن

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
dragon-age-inquisition-wallpaper-4-1183532.jpeg

دور روز پیش بود که اقای Ben Irving تهیه کننده Anthem خبر از ترک کردن این استدیو بعد از هشت سال فعالیتش را داد حالا خبر آمده که تهیه کننده Dargon Age 4 اقای Fernando Melo هم این استدیو رو بعد 12 سال فعالیت ترک خواهد کرد ! این اولین باری نیست که خبر ترک اعضای با سابقه استدیو منتشر میشود طی چند سال گذشته چندین تن از افراد کلیدی این استدیو رو به مقصد استدیو های دیگر ترک کرده اند از اونجایی که اخرین ساخته های این استدیو Mass Effect Andromeda و Anthem بازی های ضعیفی بودن و به شدت از سوء مدیریت رنج میبردن حالا خبر های ترک افراد کلیدی پیش از پیش آینده این استدیو با سابقه رو در حاله ای از ابهام قرار میده !!!

Dragon Age 4 Lead Producer Leaves BioWare
Anthem lead producer Ben Irving announces departure from BioWare

خوب دیگه میشه رسما فاتحه بایور رو خوند :| وضعیت قبل و بعد Anthem کنسل کردن و تاخیر زدن محتوایی که قرار بود براش بیاد DA4 که یـ بار به خاطر فاجعه توسعه Anthem کنسل شده و حالا هم ترک دو تا تهیه کننده پروژه های اصلیش !
وضعیت به نظرم به شدت بحرانیه .....

لابد اینم خبر خوبیه :|
کلا چیزی نمونده که EA این استدیو رو هم ببنده و قتل‌عامش رو کامل کنه.
معمولا هم اول استدیوها رو با مدیریت افتضاح و انجینِ زوری به فلاکت می‌اندازه...بعدش درش رو تخته میکنه که ضررش ادامه‌دار نباشه.

لابد اینم خبر خوبیه :|
کلا چیزی نمونده که EA این استدیو رو هم ببنده و قتل‌عامش رو کامل کنه.
معمولا هم اول استدیوها رو با مدیریت افتضاح و انجینِ زوری به فلاکت می‌اندازه...بعدش درش رو تخته میکنه که ضررش ادامه‌دار نباشه.
بابا وضعیت اینا اصلا با هیچی قابل قیاس نیست :D Bioware یه روزی جز بهترین استودیوهای این صنعت بود (یا حتی میشه گفت بهترین)، حتی بعد از تغییر رویه کاری و دور شدن از ریشه هایی که باهاش شکل گرفتن، اومدن یه شاهکار مثل Mass Effect رو ساختن. ولی الان قشنگ رسیدن به مرز نابودی و دو تا بازی آخری که ساختن در مقابل بازی های قبلی استودیو، از چرت و پرت هم فراتره! این تغییرات و جدا شدن افراد اصلی استودیو مدت هاست ادامه داره، به زودی کیسی هادسن و چند نفر دیگه ای که باقی موندن هم از اینجا میرن و کم کم باید آماده خوردن حلوا بشیم! :|:D

یادش بخیر! چند قرن پیش این رو با توجه با سوابق EA درست کرده بودن و اون زمان زیاد جدی نمی‌گرفتیمش، ولی الآن دیگه کم‌کم داره به واقعیت تبدیل میشه. :|

qkum_198125_some-years-from-now-gbrobq.png
Visceral بین شهدا نیست...یکی باید آپدیتش کنه :D :|

یه زمان لوگو Bioware رو میدیدیم سرمونو مینداختیم پایین، باورش سخته که یه تیم یونیک و قابل احترام اینطور اسف بار به خاک سیاه نشسته!

وضعیت آنتم شده مثل یه جوک!

کار EA علیه گیمرها جنایته! کاری که با dead space یکی از یونیک ترین IP های تاریخ انجام داد، ویسرال رو بست. به لیست جنایات EA دینجر کلوز رو هم اضافه کنید.

این روزا Leliana's Song رو میذارم و فقط گریه میکنم. انگار دارم بالای قبر Bioware گریه میکنم. به شما هم پیشنهاد میکنم. خیلی جوابه.
Bioware با قدرت برمیگرده سیاست های ea داره بهتر میشه اولین نتیجش کاملا میشه starwars jedi دید وضعیت bioware هم خوب میشه

تجربه ی EA ثابت کرده که وقتی کارش با یک استودیو تموم بشه فاتحه اون استودیو خوندست.
امیدوارم همه این اتفاقات زنگ خطری باشه برای ریسپاون که هیچ وقت کامل زیر یوق EA نره.
همین الان نمیفهمم چرا ریسپاون که تخصص اش شوتره باید استاروارز جدای فالن اردر رو درست کنه.
کاری که با وسکرال و بتلفیلد هاردلاین کرد.

من که از همین الان فاتحه بایوویر خوندم منتظر حلوای شب چلشم شبیه ادمایی شده که سرطان پانکراس گرفتن و دارن حسابی درد میکشن و خدا خدا میکنن زودتر بمیرن خیلی جالبه ea استودیو بایوویر و پاندمیک رو با هم خرید هر دوشونم جزو استدیوهای خوب بازیسازی بودن هر دوشونم به چوخ رفتن پاندمیک که خیلی زود به فاک رفت بایوویر وضعش بهتر بود یه ذره مقاومت کرد ولی در نهایت اونم تسلیم شد دلم به حال کیسی هادسون و دو تا موسس اصلی بایوویر میسوزه یه عمر زحمت بکشی از صفر یه استودیو خفن درست کنی اخرشم الکی الکی نابود بشی البته تقصیر خودشون هم بود که اومدن زیر پرچم ea جهان خوار با خودشون چی فکر کرده بودن اخه اصلا ea ثابت کرده به درد ساخت فرانچایز بازی با داستان قوی نمیخوره همه فرانچایزاش نصفه نیمه ول شدن مثل dead space داستان هم ناتموم مونده وقتی هم استودیوشون تعطیل میشه جای دیگه ای نمیشه ساخت شماره بعدشون رو واگذار کرد هر کسی نمیتونه dead space و mass effect خوب بسازه در مورد تعطیلی استودیو ولی نگران نباشید چون کارکنانش یه جای خیلی خوب واسه پناهندگی دارن و اون جایی نیست غیر از استودیو obsidion که هم خیلی با هم روابط خوبی دارن و هم افق کاریشون تقریبا یه چیزه مشترکه باشد که مایکروسافت و ابسیدیون زیر پر و بال این اوارگان بیچاره رو بگیرن همون طور که بایوویر زیر پر و بال ابسیدیون رو وقتی شرایط خوبی نداشت چند بار گرفت بیخود نمیگن تاریخ خودشو تکرار میکنه.

• Like
Reactions: J. Constantine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or