دو عنوان بازی آکبند

honestbud

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
سلام به همه.
2 عنوان بازی هستش که چند وقت پیش از دبی خریداری شده و آکبند هستند.قیمت ها به درهم امارت هم هنوز روی دیسک ها هستش.
بازی ها برای خودم نیست و اونی که خریده حالا دستگاهش رو کپی خور کرده و دیگه نمیخواد.

battlefield:bad company 2 قیمت خریداری شده از دبی 52 تومان
call of duty : world at war قیمت خریداری شده از دبی 35 تومان

قیمت بازی اول رو کمی کاهش میدم.
بازی battlefield رو 45 تومان میفروشم!
کال آف هم همون 35 هستش

ریجن هر دو بازی 2 هستش و آکبند.
اگه زیر این قیمت بفروشم اون بنده خدا ضرر میکنه.
به هر حال هر کی خریداره پیام خصوصی بده.
هر کی جفتش رو با هم بخواد تخفیف هم میدم.

v7zy6tb16bhmz7m5jq.jpg
mckc1agjmp1ow4oiwei1.jpg

آخرین ویرایش:
3. کاربران فقط می توانند در هر زمان حداکثر 3 بازی خود را برای فروش قرار دهند، همچنین بازی ها باید کاملاً شخصی و متعلق به خود کاربر باشند بدین معنی که فروش بازی های نو به هر نحوی غیر مجاز هست و در صورت مشاهده با شخص برخورد خواهد شد.
به قوانین احترام بزارید و حداقل یه بار بخونید

به قوانین احترام بزارید و حداقل یه بار بخونید
اقا عکس بذاربا نام کاربری هم باشه
دوستان تاپیک زو درست اومدید!؟

من که از همون لحظه اول عکس هر دو بازی با نام کاربری رو گذاشته ام!
بعدشم من به 3 بازی هم احترام گذاشتم!الان 2 تا بازی گذاشتم و قبلا هم کلا 1 بازی گذاشته بودم که الان از فروشش منصرف شدم.تازه اگر هم حسابش کنید میشه 3 تا و مشکلی نداره.
بعدشم شما داری قوانین رو تفسیز میکنی که میگی معنیش اینه که آک نباشه.چه ربطی داره!گفته کاملا شخصی و متعلق به خود شخص باشه که هستش!از دبی خریداری شده و حالا میخوام بفروشم!

امیدوارم با لحن بدی صحبت نکرده باشم اما شما نمیتونی بگی حداقل یه بار میخوندی قوانین رو !چون من دقیقا خوندم قوانین رو !ممنون

بازی ها برای خودم نیست و اونی که خریده حالا دستگاهش رو کپی خور کرده و دیگه نمیخواد.
دوست من من به خاطر این جملتون بهتون هشدار دادم چون تو قانون گفته شده اجناس باید برای خودتون باشه نه کس دیگه ای شما هم صراحتا نقض کردی
قانون برای همس و منم اگه تخطی کردم انتظار دارم شما بهم گوشزد کنی

دوست من من به خاطر این جملتون بهتون هشدار دادم چون تو قانون گفته شده اجناس باید برای خودتون باشه نه کس دیگه ای شما هم صراحتا نقض کردی
قانون برای همس و منم اگه تخطی کردم انتظار دارم شما بهم گوشزد کنی
ممنون.
از اون لحاظ هم فکر کنم اشکالی نداره.آخه این بنده خدا همش 10 سالشه و خیلی وقتا میاد خونه ما!در واقع فامیله!پس یه جورایی مال خودم حساب میاد!
به هر حال کار خوبی کردی که تذکر دادی!ممنون!

---------- نوشته در 12:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 PM ارسال شده بود ----------

قیمت یکی از بازی ها رو کاهش دادم.
به پست اول مراجعه کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or