دو خبر داغ و جذاب از FFXIII & FFXIII Versus

Cloud Strife

Loyal Member
دوستان چند دقيقه دست از اين اخبارهاي خاله زنكي و شايعات بي اساس كه اكثرا خلق الساعه فن بوي هايه X360 هست دست برداريد و به اين خبر توپ كه همين الان به دستم رسيد گوش بديد:

تتسويو نومورا اعلام كرده است كه FF XIII Versus پتانسيل تبديل شدن به يك عنوان مستقل را دارد و ممكن است شما شماره هاي بعدي!!! اين بازي رو با نام FF Versus بينيد!!!

واقعا هم ورسوس ميتونه تكي يه بازي رو بتركونه!!! من قديم چقدر حسرت مي خوردم كه ورسوس Playable نيست!!!حتي يه بار زدم زير گريه!(اخريو خالي بستم:laughing:)

همچنين تتسويو نومورا اعلام كرده است كه ورسوس كماكان داراي توتاليته هايه رنگ آبي با خشم قرمز مي باشد و كماكان ضربه PA و دفاع AS معروف خود را داراست!!!(من تو بازي چرونو تايگر هر وقت اين ضربه رو ميخوردم ارزو مي كردم كه كاش منم ميتونستم اين ضربه رو به كار ببرم)

همونطور كه دوستان مطلع هستند CG هايه FFXIII و FFXIII Versus وسط استديو سازنده FFVII AC ساخته مي شود.
آقايه كيم كازوگي (مسئول قسمت ER )اعلام كرده است كه تمام CG هايه اين دو عنوان با كيفيت HD مي باشد!!! شمات اين نكته رو هم به خبر اضافه كنيد كه مدت اين CG ها نزديك به 100 دقيقه مي باشد!! (مجموع دو عنوان) يعني در حدود انيميشن FFVII AC !!!

با اینکه طرفدار 360 هستم و اصلا با PS3 حال نمیکنم ولی میدونم این FFXIII یه 500 تومنی خرج میذاره رو دستم چون عاشق JRPG و FF هستم. البته از وقتی که از حالت Turn Based دراومده یه کم بد شده ولی بازم FF هستو کاریش نمیشه کرد.

دوستان چند دقيقه دست از اين اخبارهاي خاله زنكي و شايعات بي اساس كه اكثرا خلق الساعه فن بوي هايه X360 هست دست برداريد و به اين خبر توپ كه همين الان به دستم رسيد گوش بديد

همین 1 جمله ابتدایی خبرت کافی بود که بقیه پستت رو نخونم و واسم بی ارزش باشه...

همین 1 جمله ابتدایی خبرت کافی بود که بقیه پستت رو نخونم و واسم بی ارزش باشه...
چقدر هم واسه من مهمه تو بخوني يا نه!!!! عجب اعتماد به نفسي!!!

ولي مگه دروغ گفتم؟
هر چند وقت يه بار الكي يه بازي رو انحصاري X360 علام ميكنند و بعدش تكذيب مي كنند!!! اخريش هم همين RSV 2 .

این حرف شما وقتی درسته که این خبرها از سایتهای خبری نباشه و یه 360 فنبوی باید از خودش در بیاره خب تو سایتهای خبری چنین خبرهایی میاد اینجا هم منعکس میشه!

هر چند وقت يه بار الكي يه بازي رو انحصاري X360 علام ميكنند و بعدش تكذيب مي كنند!!! اخريش هم همين RSV 2 .

خب هر کنسولی که خریداراش زیادتر باشن یعنی طرفداراش هم بیشترن خب معلومه خبر و شایعه دربارش بیشتره.
حتما میخوای خبرها و شایعات PS3 بیشتر باشه؟:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or