دومین Demo بازی " PES 2013 " منتشر شد !

HosseinBrusli

کاربر سایت
PES-Demo-2v2.jpg

سری بازی فوتبال " PES 2013 " امسال گام بزرگی را در جهت کم کردن شکاف بین خود و رقیبش " FIF2013 " برداشته . اکثر افرادی که تا الان موفق به بازی نسخه نمایشی اول شده اند تحت تاثیر ازادی در حرکت های مختلف در بازی قرار گرفته اند و از AI ( هوش مصنوعی ) عالی بازی هم تعریف کرده اند . همچنین این افراد از انیمیشن های خوب بازی هم راضی بودند اما گرافیک بازی افت داشته و ان چیزی که انها فکر میکردن نبود . این نسخه که برای عده ای معدود به نمایش گذاشته شده فقط 70% بازی بود .

همچنین گفته شده بود که نسخه دوم DEMO بازی که بسیار نزدیک به محصول نهایی است و بازیکنان میتوانند تمامی تغییرات خوب و بد بازی را مشاهده کنند به زودی منتشر میشود . این DEMO امروز منتشر شد و شامل تیم های بیشتری به نسبت نسخه اول ، استادیوم های بیشتر و بازیهای طولانی تر است و در حال حاضر با حجم " 1.14GB. " در شبکه " Xbox Live " در دسترس است .

=============================================

اپدیت : DEMO این بازی برای تمام پلتفرم ها هفته بعدی منتشر خواهد شد .

منبع

آخرین ویرایش:
خوبه ! اما من به این PES امیدی ندارم مطمئنم که اونا هم تمرکزشون رو PES 2014 و نسل بعد با موتور Fox Engine ان

حالا باید صبر کرد تا فردا واسه PS3 هم بیاد دانلود کنیم ببینیم چند جندیم ! :d
یه سوال ؟ من تا حالا دمو دانلود نکردم ! میشه با کامپیوتر دانلود کرد بعد انتقال داد به پلی استیشن یا مستقیم از PSN فقط ؟

Pes13 منظورته داش حسین دیگه :دی

اره 2013 اصلاح شد :d! اخه اگه اشتباه نکنم PES یا فیفا بود فکر کنم همش نسبت به سال جدید یه شماره عقب تر میداد ! درسته ؟ یا اشتباه میگم ! مثلا سال 2012 بود و فوتبال اسمش میشد .... 11 ! :d ( قاطی کردم ؟! :d )

خوبه ! اما من به این PES امیدی ندارم مطمئنم که اونا هم تمرکزشون رو PES 2014 و نسل بعد با موتور Fox Engine ان

حالا باید صبر کرد تا فردا واسه PS3 هم بیاد دانلود کنیم ببینیم چند جندیم ! :d
یه سوال ؟ من تا حالا دمو دانلود نکردم ! میشه با کامپیوتر دانلود کرد بعد انتقال داد به پلی استیشن یا مستقیم از PSN فقط ؟

اگه لینکش برای PC اومده باشه . میشه . اگه نسخه اش نسخه کنسول باشه میتونی با PC دان کنی و بریزی تو کنسول . همه همین کار رو میکنن :d اما من هنوز لینک DEMO نسخه PC بازی رو ندیدم . اما رو شبکه هست و راحت میتونی بگیری !

---------- نوشته در 03:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 AM ارسال شده بود ----------

این نکته رو اضافه کنم که DEMO دوم احتمالا هفته بعد منتشر میشه !

با تشکر از اطلاع رسانی
اما یکی نیست به نویسنده ی سورس خبر بگه: خیلی عذر میخوام.. کی از انیمیشن ها و هوش مصنوعی به اصلطاح عالی (!!!!) راضی بوده؟!!
هر دو قسمت کماکان بزرگترین گاف بین دو رقیب هستن..

! اخه اگه اشتباه نکنم PES یا فیفا بود فکر کنم همش نسبت به سال جدید یه شماره عقب تر میداد ! درسته ؟ یا اشتباه میگم ! مثلا سال 2012 بود و فوتبال اسمش میشد .... 11 ! :d ( قاطی کردم ؟! :d )

درست میگی همین PES بود اما این سیستم رو خیلی وقت ورداشته و مثل FIFA سال میزنه

اطلاعات که خیلی وقت پیش اومده میتونید توی لینک زیر ببینید :

تمامی اطلاعات هست :

1- سانتیاگو برنابئو و Urbano Caldeira

2-Real Madrid , Barcelona , Valencia , atletico Bilbao Man UTD , Bayer MunichJuventus

3- بقیه اطلاعات کسی خواست به من پ خ کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or