دوست دارید اگر یک روز بازی ساز شدید چه بازی ای با چه سبکی وچه داستانی بسازید؟؟؟

Fu11 GAME

کاربر سایت
سلام خدمت دوستان
این تایپیک رو زدم تا دوستان بگن اگه یک روز بازی ساز شدن چه بازیهایی دوست دارن بسازن
دوستان لطف کنن سبک بازی و نوع داستان بازی رو هم ذکر کنن
اول خودم:)
دوست دارم اگه یک روز بازی ساز شدم یه بازی بسازم اول شخص تو سبک codکه جنگ بین ایران و امریکا باشه و داستانشو طوری طراحی کنم که ایران در بازی امریکا رو شکست بده و نابود کنه

سلام.
پسر تو خیلی اکشن فکر میکنی. امیدوارم که جنگی بین ایران و آمریکا پیش نیادش چونکه عاقبتش رو نمیشه همیشه خوب تصور کرد. بگذریم...
اگه من بخوام بازی رو طراحی کنم حتما بازی رو در سبک JRPG میسازم و سعی میکنم داستان روندی تکراری نداشته باشه و طوری باشه که به هیچ وجه نشه آخرش رو تصور کردش و در پایان هم شخصیت اصلی بازی رو به طرز غم انگیزی میشکم تا بازیکن حتما گریش در بیادش:cheesygri ...

سلام

اگر اگر شدم
=====
یه بازی خفن از مارول که شخصیت های اصلیش ددپول و ولورین باشن

داستانشم از این قرار باشه که آخرش اینا با هم دوست میشن بعد برن جنگ خرپلنگ:دی
==
سوم شخص اشکن:دی

co-op هم دشته باشهsplit Screen

خوب منم که عشق ادونچرم. یه چیزی تو مایه های دراکولا و فارنهایت میسازم :love:
==
البته از بازی های جاسوسی هم خیلی خوشم میاد مثل sc اگه بسازم که ترکوندم !!
پ.ن: بازی من نه نیازی به کو اپ داره نه پشتیبانیه آنلاین و dlc:biggrin1:

سلام.
پسر تو خیلی اکشن فکر میکنی. امیدوارم که جنگی بین ایران و آمریکا پیش نیادش چونکه عاقبتش رو نمیشه همیشه خوب تصور کرد. بگذریم...
اگه من بخوام بازی رو طراحی کنم حتما بازی رو در سبک JRPG میسازم و سعی میکنم داستان روندی تکراری نداشته باشه و طوری باشه که به هیچ وجه نشه آخرش رو تصور کردش و در پایان هم شخصیت اصلی بازی رو به طرز غم انگیزی میشکم تا بازیکن حتما گریش در بیادش:cheesygri ...

رفیق من بیشتر منظورم تو بازی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or