دوستان خبره کمک کنند

guiden1

کاربر سایت
من ساکن اصفهان حدود دو هفته پیش از مخابرات اصفهان سرویس گرفتم
اول از همه وقتی با گوشیم از طریق وایرلس وصل بشم فقط سایت گوگل را باز میکنه و چیزایی که مریوط به گوگل هست مثل جی میل
ولی با لپتاپ و pc همچین مشکلی را نداشتم تا چند روز پیش لپتابم را ریکاوری کردم حالا لپتابم هم مثل گوشی چه با وایرلس و چه با لن فقط سایت سنجش و گوگل را باز میکنه و جی اس ام هم بزور ولی بقیه سایت ها را لود نمیکنه چند بارم مودم را ریست کردم (با pc مشکلی ندارم)
ولی بازم درست نشده دیگه چیزی به زهنم نمیرسه کمکم کنید

برو تو تنظیمات کارت شبکه Local Area Connection یا wireles Connection اون قسمت که IP میدی برو آی پی ها رو چک کن DNS ها رو هم یه نیگا بنداز بزار رو 8.8.8.8 و 4.2.2.3

برو تو تنظیمات کارت شبکه Local Area Connection یا wireles Connection اون قسمت که IP میدی برو آی پی ها رو چک کن DNS ها رو هم یه نیگا بنداز بزار رو 8.8.8.8 و 4.2.2.3
میشه بگید دقیقا کجا 7 استفاده میکنم
..................................................................
اگه اون قسمت internet portocol v4 منظورتون هست رفتم دیدم ip رو اتوماتیک بود اما dns ها را همین که گفتین کردم نشد:(

آخرین ویرایش:
برو تو کنترل پنل بعد Network and internet بعدش network and sharing center بعد سمت چپ صفحه change adapter settings روی local area conection کلیک راست کن و properties بگیر حالا روی internet protocol v4 کلیک کن حالا ip و dns ای که استفاده میکنی رو بیا اینجا بگو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or