دوباره‌سازی یکی از نقشه‌های بازی Call Of Duty 4:Modern Warfare در CryEngine

• Thread starter Thread starter L.o.s
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

L.o.s

کاربر سایت
editor2014-02-1400-18egs2d-672x372.jpg

‘PianoPolish’ یکی از اعضای سایت CryDev نقشه‌ی All Ghillied Up را توسط CRYENGINE دوباره‌سازی کرده است.این کار به ما نشان می‌دهد که نسخه مدرن نقشه چگونه به نظر می رسد.
PianoPolish سعی کرده است که به عناصر نسخه اصلی نقشه وفادار بماند.
ما قویا باور داریم که PianoPolish باید پوشش گیاهی بیشتری به نقشه اضافه کند.گرچه نقشه دوباره سازی شده او هم در شکل فعلی خالی به نظر می رسد.
به هر حال خبر خوش این است که نقشه هنوز در مرحله ابتدایی ساخت قرار دارد و مطمئنا در آینده بهتر خواهد شد.

منبع

کل مپ های مولتی COD Ghost & BO1 & BO2 & MW3 رو بزاری رو هم اندازه این مپ Overgrown با حال نیستن...هر مودی از SD-HQ-CTF-Dom تو این مپ با حال بود...
خاک تو سر اکتیویژن که بعد از رفتن تیم سازنده MW2 کلا COD رو نابود کرد

هر سال نوب فرندلی تر میشه COD

اگه اشتباه نکنم اسمش Downpour بود و من خیلی باهاش حال میکردم مخصوصا اینکه بارون میومد...
Backlot هم خیلی حال میداد...

البته دیگه COD واسه من تموم شدس و شاید زمان COD 4 ساعت ها واسش وقت میزاشتم ولی دیگه الان حتی نسخه های جدیدشو یک ساعت هم براش وقت نمیزارم!

اینام گندشو درآوردن با این انجینشون
صبح تا شبشون شده پز گرافیک ... همینه که بازیشون Ryse ازآب درمیاد !
یه زمانی استودیویی بودن واسه خودشون ... حیف ...

اینام گندشو درآوردن با این انجینشون
صبح تا شبشون شده پز گرافیک ... همینه که بازیشون Ryse ازآب درمیاد !
یه زمانی استودیویی بودن واسه خودشون ... حیف ...
شما ryse بازی کردی که داری مسخرش میکنی ؟؟
من که بازیش کردم و وقتی هم اسمشو میارم تنم میلرزه چون واقعا گیم پلی و گرافیک خیلی بالایی داشت که اصلا تا حالا تو عمرم ندیده بودم!
بهتره وقتی چیزی رو بازی نکردی بهش بد نگی!
متاسفانه متای بازی نشان دهنده جذابیتی که گیم پلی بازی داره نیست و متفقل قول تمامی دوستانم که توی وان هستش به جز بهرام بی از بازی خوششون اومده بود و حتی خودم 3 بار تموم کردم بازی رو!
لطفا بازی ryse رو یک عنوان کوچیک حساب نکنید که سخت در اشتباه هستید !

شما ryse بازی کردی که داری مسخرش میکنی ؟؟
من که بازیش کردم و وقتی هم اسمشو میارم تنم میلرزه چون واقعا گیم پلی و گرافیک خیلی بالایی داشت که اصلا تا حالا تو عمرم ندیده بودم!
بهتره وقتی چیزی رو بازی نکردی بهش بد نگی!
واقعا یه RYSEو یه گیم پلی

editor2014-02-1400-18egs2d-672x372.jpg

‘PianoPolish’ یکی از اعضای سایت CryDev نقشه‌ی All Ghillied Up را توسط CRYENGINE دوباره‌سازی کرده است.این کار به ما نشان می‌دهد که نسخه مدرن نقشه چگونه به نظر می رسد.
PianoPolish سعی کرده است که به عناصر نسخه اصلی نقشه وفادار بماند.
ما قویا باور داریم که PianoPolish باید پوشش گیاهی بیشتری به نقشه اضافه کند.گرچه نقشه دوباره سازی شده او هم در شکل فعلی خالی به نظر می رسد.
به هر حال خبر خوش این است که نقشه هنوز در مرحله ابتدایی ساخت قرار دارد و مطمئنا در آینده بهتر خواهد شد.

منبع
فکر نکنم کری انجین 4 باشه این کیفیت!

فکر نکنم کری انجین 4 باشه این کیفیت!
عزیز کسی که نگفت کرای انجین 4!
کرای انجین 3 بوده! کرای انجین 4 هنوز هیچ خبری ازش نیست و کرایتک هم گفته که فعلا قصد ساخت نسخه بعدی رو نداریم و همین نسخه سوم با آپدیت های جدیدش قدرت نسل جدید رو داره که راستم گفته!
Ryse و Crysis 3 نشون دادن کرای انجین 3 تا آخر نسل قدیمی نخواهد شد!

این مپم معلوم میشه هنوز زیاد روش کار نشده! برا خنده یک چیزی ساختن دیگه :دی

عزیز کسی که نگفت کرای انجین 4!
کرای انجین 3 بوده! کرای انجین 4 هنوز هیچ خبری ازش نیست و کرایتک هم گفته که فعلا قصد ساخت نسخه بعدی رو نداریم و همین نسخه سوم با آپدیت های جدیدش قدرت نسل جدید رو داره که راستم گفته!
Ryse و Crysis 3 نشون دادن کرای انجین 3 تا آخر نسل قدیمی نخواهد شد!

این مپم معلوم میشه هنوز زیاد روش کار نشده! برا خنده یک چیزی ساختن دیگه :دی
my friend !
ryse support with cryengine 4 :)
crysis 3 support with cryengine 3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or