کد تقلب اویل 4 رو داری برای وارد کردن لویس به بازی یا راحت تر شدن این کار لطفاًباسلام خدمت دوستان عزيز:blushing:
من m_abtahi هستم ميخواهم اين قسمت از سايت راپر از كد تقلب ترينر و سيو بازي ها بكنم.اميدوارم كه راضي باشيد.:biggrin1:
بیا عزیزدوستان اگه میشه تراینر های the witcher-kane and lynch رو بزارن من دوتا تراینر ازشون دارم مال چیت هاپنس ولی وقتی میرم تو بازی از بازی میاد بیرون اگه هست مال سایت دیگه بدین در ضمن هیچ کدوم از بازی ها اپتودیت نشدن و ورژن اولیه هستن اگه کد تقلب هم دارم بدین
این صفحه ها رو باز کن ببین کدوم میخورهبابت تراینر ممنون ولی هردوتاشون رو داشتم و هر دو مال چیت هاپینس بود و با بازی من مشکل دارن
سیو هارو بریز اینجاسلام....
دوتا بازی مهم (استالکر .. کریسیس) که تا وسطاش رفته بودم ....ویندوز به مشکل بر خورد فرمت کردم ...الانم فقط استالکر با سیو پاک شده میاد بالا ...راهی وجود داره کریسیس بالا بیاد ؟؟؟ سیو دوتا رو بزارین اگه ممکنه .... و تو کدوم فولدر باید گذاشت چون پوشه ای بنام سیو نیست ...با تشکر
مرسی عزیز
چه اروری میده؟مرسی عزیز
من معمولا مای داکیومنت رو از درایو c به درایوای دیگه کات میکنم ...... همه سیوها سرجاسه فقط رو آیکون کریسیس کلیک میکنی ارور میده .... دوباره نصب کنم با همین سیوا بالا میاد ؟؟؟؟
........
ارور ری اینستال میده...............چه اروری میده؟
لطفا بنویس