شایعه دمو Mgs4 هفته آينده در Psn ؟!!

Reza Modanloo

کاربر سایت
خوب اول سلام

PS3Forums.com:

Ryan باز هم از KP اعلام ميکنه که اونها يک خبر جديد و بزرگ رو در هفته آينده ميخوان اعلام کنند
خوب حالا اونها ميدونند که Kojima Production داره روی يک Demo به زبان انگليسی کار ميکنه و همچنين اونها ميدونند که قرار نيست که خبر بزرگشون در هفته آينده يک Trailer باشه
بنابراين ما انتظار داريم که هفته آينده دمو جديد بازی برای PSN اعلام بشه ..

72543_hs.jpg

موفق باشيد

امکان نداره هفته دیگه دموش بیاد ، چون الان تاریخ انتشار بازی March 2008 هست ، یعنی 6 ماه دیگه .
نمیان از الان Playable Demo بدن بیرون که !
در ضمن گفته هفته دیگه یک خبر میدیم ... این احتمالش بیشتره که بخوان تاریخ دقیق Release رو اعلام کنن ، و شایدم بگن خیلی زودتر از تاریخ قبلی بازی رو منتشر میکنن .

فعلاً که کيانوش اينا تو tgs بازی رو از نزديک لمس کردند و ميگفتن gameplay و همينطور control ش افتضاحه و هيچ نکته مثبت خاصی جز گرافيک و داستان نداره ، يعنی چيز های هميشگی رو داشته
همينطور درباره ai هم ميگفتند که افتضاح بود و شرحا هم يه توضيحاتی بود که الان يادم نيست ، تو تايپ bazi rayane گزاشتم
در نتيجه فکر زودتر اومدن بازی رو نکن مگه اينکه يک افتضاح در کار باشه

و شایدم بگن خیلی زودتر از تاریخ قبلی بازی رو منتشر میکنن .

فعلاً که کيانوش اينا تو tgs بازی رو از نزديک لمس کردند و ميگفتن gameplay و همينطور control ش افتضاحه و هيچ نکته مثبت خاصی جز گرافيک و داستان نداره ، يعنی چيز های هميشگی رو داشته
همينطور درباره ai هم ميگفتند که افتضاح بود و شرحا هم يه توضيحاتی بود که الان يادم نيست ، تو تايپ bazi rayane گزاشتم
در نتيجه فکر زودتر اومدن بازی رو نکن مگه اينکه يک افتضاح در کار باشه
اره ، منم چندین جا دیدم که میگفتند خیلی کنترل بازی سخت و اذیت کننده است.
تو تریلر هاش هم معلوم ، مثلا وقتی که دشمن ها شروع به شلیک میکنند به طرف اسنیک فورا دوربین میرفت پشت اسنیک قایم میشد! و سرباز ها از دید خارج میشدند.
جالب هوش مصنوعی مزخرف بازی که وقتی اسنیک رفت پشت یک دیوار هیچ کدوم از سرباز ها از جاشون تکون نخوردن.
بعد یک تانک هم اونجا بود که بیشتر نقش هویج رو بازی میکرد.
امیدوارم. اون صحبت های کوجیما که میگفت از محاسبه های ریاضی! نمیدونم از تمام قدرت Cell این ها استفاده میشه این نباشه ...
بعد من یادم میگفت که مثلا این امکان وجود داره که یک دیوار وقتی پشتش پناه گرفتید فورا بریزه ولی تو تریلر هاش من این ندیدم!

تو تریلر هاش هم معلوم ، مثلا وقتی که دشمن ها شروع به شلیک میکنند به طرف اسنیک فورا دوربین میرفت پشت اسنیک قایم میشد! و سرباز ها از دید خارج میشدند.
از مزیتهای دوربین 3D اینه که خودتون میتونید جهت دوربین رو عوض کنید....
بعد یک تانک هم اونجا بود که بیشتر نقش هویج رو بازی میکرد.
تانک؟؟!! میتونم بپرسم کدوم تریلر رو شما دارین نقد میکنین؟
آهان نکنه اینو میگی؟
kdlj7k.jpg

والا تا اونجایی که سواد من قد میده به این نمیگن تانک!! فکر میکنم این نفر بره!!!که اگه بازم بیشتر دقت میکردین میدیدین که تیراش به اسنیک هم میخوره...پس همچین هویجم نیست:cheesygri
امیدوارم. اون صحبت های کوجیما که میگفت از محاسبه های ریاضی! نمیدونم از تمام قدرت Cell این ها استفاده میشه این نباشه ...
محاسبه های ریاضی که تو همه بازی ها هست:)
من تمام مصاحبه هاشو خوندم ولی تا حالا ندیدم نشنیدم نخوندم که گفته باشه از تمام قدرت سل استفاده میکنن....در مورد سل حرف زده اما همچین چیزی نگفته....
بعد من یادم میگفت که مثلا این امکان وجود داره که یک دیوار وقتی پشتش پناه گرفتید فورا بریزه ولی تو تریلر هاش من این ندیدم!
خب شما که انقدر خوب بازی رو از رو تریلر هاش نقد میکنین بیشتر باید دقت کنین....
جوابتون: تریلر مربوط به گیم پلی دقیقه 10.....
حالشم نداری بری ببینی خیالی نیست این بخون:
"What you see swooping down here are unmanned units from country A
They are attacking the milita with overwhelming firepower.
You can see a building in the distance crumble...
Things are getting really in tense.
The flying units are on their wayback.and there's the blest.​
دقت کنی بروبچ Raging Raven یک ساختمون رو به طور کامل خراب میکنن.......
برای اینکه بیشتر متوجه بشی جریان از چه قراره این پست رو بخون:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=272285&postcount=9
پ.ن:من نمیدونم بعضی از کاربرا حرص چی رو می خورن؟نه PS3ـشو دارن که حداقل بگیم دلش به حال پولش می سوزه....نه کسی هم مجبورشون کرده این بازیای آشغال رو بازی کنن....خدا رو شکر بیشترتون 360 دارین بازیه خوب هم که مثل ریگ ریخته....دیگه چیکار به این مزخرفات دارین؟الکی وقتتون رو حروم میکنید....​

آخرین ویرایش:
میثم جان فکر کنم با کوجیما در ارتباطه و از ایشون شنیده می خواد از تمام قدت cell استفاده کنه :sick:
بعد سروش جان هم دقیقا تمامی حرف منو زدند.
بعد بدون اون کسی که بازی رو داره همون موقع انجام میده کی هست.اون شما یا یه عده گیمر نیستند اون سازنده بازی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or