دمو قابل بازی Unreal Tournament 3 اومد+لينک

• Thread starter Thread starter Hooshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مولتي پلير هست يا سينگل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا كه واسه 360 كنسل شده مجبورم ماله pcرو دانلود كنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا جواب بدين اگر سينگل هست دانلود كنم:confused:؟

مولتي پلير هست يا سينگل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا كه واسه 360 كنسل شده مجبورم ماله pcرو دانلود كنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا جواب بدين اگر سينگل هست دانلود كنم:confused:؟
مرد مومن چرا شایعه میکنی بیخود؟
یک انسان ابله لوگو 360 حذف کرده. همین هیچ خبر تاییدی نیست.
Haze هم ه اینقدر انحصاری انحصاری میکنند 60 درصد برای 360 میاد چون آخرین مصاحبه سایت گیم اینفورمیشن با سازنده اش اشاره شده 2008 برای 360 و...
شایعه نکن اگر اینجوری باشه بخاطر یک لوگو پس MGS4 صد درصد برای 360 میاد ...

مرد مومن چرا شایعه میکنی بیخود؟
یک انسان ابله لوگو 360 حذف کرده. همین هیچ خبر تاییدی نیست.
Haze هم ه اینقدر انحصاری انحصاری میکنند 60 درصد برای 360 میاد چون آخرین مصاحبه سایت گیم اینفورمیشن با سازنده اش اشاره شده 2008 برای 360 و...
شایعه نکن اگر اینجوری باشه بخاطر یک لوگو پس MGS4 صد درصد برای 360 میاد ...

امروز اقا رضا گفت تو قسمت اخبار بازي ها هستش:((:((:((:((:((
بد بخت شديم رفت:((:((:((:mad::mad::mad::mad:
http://www.bazicenter.com/news-579.html

چند دست بازی کردم.
خیلی خوبه، یا حداقل میتونم بگم که UTِ ِ خوبیه. به نظرم گیم پلی ــش شبیه اون UT اولی (همونی که به اسم UT99 معروفه) هست. به نظر میاد اسلحه هاش رو خوب و منطقی تنظیم کردن. مثلاً، بر خلاف UT2004، فکر نمیکنم که Shock Rifle ــش بیش از حد قوی باشه.

از نظر گرافیک و اینا هم که حرف نداره. هم خوشگله، هم خیلی خوب اجرا میشه. اما یه سری از افکتهایی که گذاشتن، یه ریزه جینگولی مستانه و مشخص میکنه که این گیم برای کنسول هم طراحی شده.

از نکات منفیش اگه بخوام بگم، میتونم به Menu هاش اشاره کنم! میشه گفت نسبت به UT2004، منوهاش "هیچ چی" ندارن! منظورم اینه که اصلاً آپشن های زیادی برای دستکاری نذاشتن. یه چیزاییش خیلی ضایع است، مثلاً، Mouse Sensitivity رو فقط میشه بذاری روی اعداد 1 و 2 و 3 و 4 و 5! یعنی مثلاً 3.5 نداره! البته از توی کنسول بازی میشه مثلاً بذاری روی 3.5 ، ولی یادش نمیمونه. یعنی مپ که عوض بشه، Sensitivity دوباره بر میگرده به حالت اول!

من کلاً از تیریپ تانک و وسیله پرنده و این چیزا توی این جور گیمها خوشم نمیاد، بنابراین درباره ی این چیزای UT3 اصلاً نظر نمیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or