دمو قابل بازی عنوان FIFA Street 3 هم اکنون در XBL

rezaigi2004

کاربر سایت
EA اعلام کرد دمو قابل بازی عنوان FIFA Street 3 امروز در Xbox Live Marketplace قرار گرفته خاطر نشان میکنم نسخه نهایی بازی فبریه منتشر خواهد شد.

1196859435.jpg

1198076646.jpg

من دانلود کردم ، هم 360 و هم PS3 ...

گرافیک بازی که از نظر من خیلی خوبه ، همونطور که میبینید شخصیت ها به شکل کاریکاتور هستن و محیط بازی هم در کل کارتونیه ، و من شخصل خیلی خوشم اومد ...

از نظر Gameplay تفاوت خاصی با نسخه قبلی نداره ، ولی شما میتونید با استفائه از دیوار حرکات جالبی رو انجام بدبد .

با استفاده از دکمه Y ( مثلث در PS3 ) شما دریبل و حرکات نمایشی هوایی رو انجام میدید و با Right Stick ( آنالوگ سمت راست ) دریبل ها و حرکات نمایشی روی زمین ...

در این دمو فقط دو تیم برزیل و انگلیس رو میتونید انتخاب کنید و فقط هم یک زمین به اسم Samba .
مدت زمان بازی هم 5 دقیقه و غیر قابل تغییر هست و فقط یک توپ موجوده .

حجم این دمو هم نسبتا کمه و حدود 300 مگابایت ه .

تفاوت دو نسخه هم به مانند بقیه بازیهای EA که من تا حالا دیدم در Antialiasing هست و نسخه 360 از این نظر یک مقدار برتری داری ( مخصوصا در تلویزیون با سایز بالا ) . البته این تفاوت به اندازه Skate قابل تشخیص نیست .
غیر از AA از هیچ نظر دیگه ای با هم تفاوت ندارن .

در مجموع من که از طرفداران Fifa Street هستم از این بازی خیلی خوشم اومد .

اقا نیما دستت درد نکنه میگم خطا های بازی فرقی نکرده ؟ یعنی مثل قبلی وقتی توپ دستت نیست باید انالوگ راست رو بزنی که تنه بزنه یا تکل بره ؟ اگه میشه یکم توضیح بده

اقا نیما دستت درد نکنه میگم خطا های بازی فرقی نکرده ؟ یعنی مثل قبلی وقتی توپ دستت نیست باید انالوگ راست رو بزنی که تنه بزنه یا تکل بره ؟ اگه میشه یکم توضیح بده

وقتی توپ دست شما نیست با آنالوگ سمت راست هیچ کاری انجام نمیده .

با استفاده از A ( ضربدر در PS3 ) توپ رو به شکل قانونی میگیره و با استفاده X ( مربع در PS3 ) تکل و حرکات خشن تر .
البته حتما میدونید که Fifa Street اصلا خطا نداره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or