rezaigi2004 کاربر سایت Jun 12, 2007 #1 Midway اعلام کرد:قبل از ریلیز نسخه نهایی بازی یک دمو قابل بازی جدید هم برای هر دو کنسول ریلیز خواهد شد.
Midway اعلام کرد:قبل از ریلیز نسخه نهایی بازی یک دمو قابل بازی جدید هم برای هر دو کنسول ریلیز خواهد شد.
Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Jun 13, 2007 #4 نبینم پشت سره رضا حرف بزنید ها..... اگر رضا نبود تاپیک های اخبار bc میخابید.... آخر کاره این پسر.... کارش فوق العاده هست
نبینم پشت سره رضا حرف بزنید ها..... اگر رضا نبود تاپیک های اخبار bc میخابید.... آخر کاره این پسر.... کارش فوق العاده هست
W00T1991 کاربر سایت Jun 13, 2007 #5 من فکر کنم رضا جان اصلا سیستمش شات دون نمیشه باور کن از 24 ساعت 25 ساعت پای نت نشسته واقعا که به گردن سایت حق داره
من فکر کنم رضا جان اصلا سیستمش شات دون نمیشه باور کن از 24 ساعت 25 ساعت پای نت نشسته واقعا که به گردن سایت حق داره
rezaigi2004 کاربر سایت Jun 13, 2007 #7 اسم این بخش را اخبار rezaigi بذاریم بهتر نیست؟ بیشتر... نبینم پشت سره رضا حرف بزنید ها..... اگر رضا نبود تاپیک های اخبار bc میخابید.... آخر کاره این پسر.... کارش فوق العاده هست بیشتر... من فکر کنم رضا جان اصلا سیستمش شات دون نمیشه باور کن از 24 ساعت 25 ساعت پای نت نشسته واقعا که به گردن سایت حق داره بیشتر... جواد جان من دارم از رضا تعریف میکنم اگه رضا نبود هیچ اخباری هم نبود بیشتر... بچه ها ممنون همتون نسبت به من لطف دارید من همیشه در خدمت بازی سنتر و بچه های خوبش هستم در ضمن همه بچه ها تلاش میکنن تا اخبار سایت به روز باشه من هم یکیش
اسم این بخش را اخبار rezaigi بذاریم بهتر نیست؟ بیشتر... نبینم پشت سره رضا حرف بزنید ها..... اگر رضا نبود تاپیک های اخبار bc میخابید.... آخر کاره این پسر.... کارش فوق العاده هست بیشتر... من فکر کنم رضا جان اصلا سیستمش شات دون نمیشه باور کن از 24 ساعت 25 ساعت پای نت نشسته واقعا که به گردن سایت حق داره بیشتر... جواد جان من دارم از رضا تعریف میکنم اگه رضا نبود هیچ اخباری هم نبود بیشتر... بچه ها ممنون همتون نسبت به من لطف دارید من همیشه در خدمت بازی سنتر و بچه های خوبش هستم در ضمن همه بچه ها تلاش میکنن تا اخبار سایت به روز باشه من هم یکیش