desprado کاربر سایت Feb 12, 2009 #1 سلام دیروز دموی این بازی روی لایو رفت دیدم کسی چیزی نگفته گفتم بیام خبرو بدم کسی دانلود کرده بگه چجوریه ؟ به AC میرسه ؟ با AC خیلی حال کردم
سلام دیروز دموی این بازی روی لایو رفت دیدم کسی چیزی نگفته گفتم بیام خبرو بدم کسی دانلود کرده بگه چجوریه ؟ به AC میرسه ؟ با AC خیلی حال کردم
hassan_110 کاربر سایت Feb 12, 2009 #2 سلام دوستان ببخشید که سوالم ربطی به x360 نداره ولی میشه لطف کنید بگید تاریخ ریلیز این بازی برای pc کی هست؟ یا علی مدد
سلام دوستان ببخشید که سوالم ربطی به x360 نداره ولی میشه لطف کنید بگید تاریخ ریلیز این بازی برای pc کی هست؟ یا علی مدد
QOSMIO کاربر سایت Feb 13, 2009 #3 نوشته شده توسط hassan_110: سلام دوستان ببخشید که سوالم ربطی به x360 نداره ولی میشه لطف کنید بگید تاریخ ریلیز این بازی برای pc کی هست؟ یا علی مدد بیشتر... 1:در تاپیک Release Date Center میپرسیدی بهتر بود 2: Mar 10, 2009
نوشته شده توسط hassan_110: سلام دوستان ببخشید که سوالم ربطی به x360 نداره ولی میشه لطف کنید بگید تاریخ ریلیز این بازی برای pc کی هست؟ یا علی مدد بیشتر... 1:در تاپیک Release Date Center میپرسیدی بهتر بود 2: Mar 10, 2009
desprado کاربر سایت Feb 13, 2009 #4 نوشته شده توسط desprado: سلام دیروز دموی این بازی روی لایو رفت دیدم کسی چیزی نگفته گفتم بیام خبرو بدم کسی دانلود کرده بگه چجوریه ؟ به AC میرسه ؟ با AC خیلی حال کردم بیشتر... یعنی هیچ کس با اومدن دموی این بازی ذوق زده نشد :confused: بابا یکی دانلود کنه بگه چجوریه
نوشته شده توسط desprado: سلام دیروز دموی این بازی روی لایو رفت دیدم کسی چیزی نگفته گفتم بیام خبرو بدم کسی دانلود کرده بگه چجوریه ؟ به AC میرسه ؟ با AC خیلی حال کردم بیشتر... یعنی هیچ کس با اومدن دموی این بازی ذوق زده نشد :confused: بابا یکی دانلود کنه بگه چجوریه
Mamad Ripper کاربر سایت Feb 13, 2009 #5 نوشته شده توسط desprado: یعنی هیچ کس با اومدن دموی این بازی ذوق زده نشد :confused: بابا یکی دانلود کنه بگه چجوریه بیشتر... حجمش چقدره؟ اگه زیره 1 گیگه بگو من امشب میذارم دانلود شه... توجه داشته باش که اینترنت من Halo Wars رو که 1,5GB بود 5و6 ساعت دانلود کرد
نوشته شده توسط desprado: یعنی هیچ کس با اومدن دموی این بازی ذوق زده نشد :confused: بابا یکی دانلود کنه بگه چجوریه بیشتر... حجمش چقدره؟ اگه زیره 1 گیگه بگو من امشب میذارم دانلود شه... توجه داشته باش که اینترنت من Halo Wars رو که 1,5GB بود 5و6 ساعت دانلود کرد
bazibaz کاربر سایت Feb 14, 2009 #6 البته برا دانلود فعلا gold می خواد ولی فکر کنم تا یه مدت دیگه واسه همه ok شه
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Feb 14, 2009 #7 من دانلود و بازی کردم و چجوری بودنش هم توی تاپیکش گفتم. لازم نبود تاپیک بزنید.