دموی قابل بازی TimeShift نسخه PC منتشر شد

Mojtaba

کاربر سایت
دموی TimeShift نسخه PC را هم اکنون دردسترس قرار دارد.
این بازی توسط Saber Interactive طراحی شده است. به گفته worthplaying این بازی برای PC و X360 در تاریخ October 30th و برای PS3 در اوسط ماه December انتشار خواهد یافت.

این دمو به طور میانگین حدود 1 گیگابایت حجم دارد و میتوانید از سایتهای مختلف بدون مشکل دانلود کنید :

TimeShift_Logo.jpg

TimeShift Demo From Fileplanet.Com

لینک دانلود

TimeShift Demo From FileFront

لینک دانلود

TimeShift Demo From Worthplaying

لینک دانلود

TimeShift Demo From Gamershell

لینک دانلود TimeShift US Demo با حجم 983 مگ
لینک دانلود TimeShift UK/Spanish/Italian/French Demo با حجم 1.2
لینک دانلودTimeShift German Demo با حجم 989 مگ

ضمن اینکه این بازی از 16 نفر برای بخش آنلاین پشتیبانی می کند و دارای 14 مرحله مولتی پلیر می باشد.

موفق و سربلند باشید...

آخرین ویرایش:
من خیلی منتظر این بازی بودم تا اینکه بیشتر از یه سال پیش یه دمو داد که واقعا ناامیدم کردم.به معنای واقعی افتضاح!یعنی می خواستم بالا بیارم.ولی احتمال داره چون بازی رو به تاخیر انداختن کیفیت رو بالا برده باشند که طبیعیه.

من خیلی منتظر این بازی بودم تا اینکه بیشتر از یه سال پیش یه دمو داد که واقعا ناامیدم کردم.به معنای واقعی افتضاح!یعنی می خواستم بالا بیارم.ولی احتمال داره چون بازی رو به تاخیر انداختن کیفیت رو بالا برده باشند که طبیعیه.
البته سازنده ی بازی تغییر کرد و بازی خیلی پیشرفت کرد شاید اون تریلری که دیدی ماله قبل عوض شدن سازنده ی بازی بوده!

من دموي 360 تشو بازي كردم واقعا محشر بود خيلي قشنگ بود گرافيكش خيلي خيلي بالا رفته جدا كف كردم وقتي گرافيكشو ديدم اصلا با اون سال پيشي از زمين تا اسمون فرق كرده انيميشن ها خيلي خوب شدن بازي واقعا درگير كننده شده هركي دموشو بازي نكرده سريع بگيره كه از دستش نره
هركسي بازي رو بازي كرده گفته شبيه ترين بازي به kill zone 2 هست منم همين نظرو دارم البته تفاوت زياده
فكر كنم بتونه امتياز خيلي خوبي از سايت ها بگيره

البته سازنده ی بازی تغییر کرد و بازی خیلی پیشرفت کرد شاید اون تریلری که دیدی ماله قبل عوض شدن سازنده ی بازی بوده!
منظورم دموی قابل بازی بود نه تریلرش.سازنده ی بازی هم رفتم دیدم همونا بودن. Sierra Entertainment منتشرش می کنه Saber Interactive هم سازندشه.ولی اگر بازی نسبت به قبل این طور که می گن تا این حد پیشرفت کرده باشه که خیلی خوبه.

هركسي بازي رو بازي كرده گفته شبيه ترين بازي به kill zone 2 هست منم همين نظرو دارم البته تفاوت زياده
ٌWhat?????
what Did you SAY?

Killzone II رو کی بازی کردی ما خبر نداریم؟یا اونا کی بازی کردن بازم ما خبر نداریم؟!!!

رفتم دانلود كنم ديدم سيستم مورد نياز بازي هستش:
MINIMUM

* Windows(R) XP with latest service pack installed or Windows Vista™
* Intel(R) Pentium(R) 4 2.0 GHz or AMD(R) equivalent
* 1 GB RAM
* NVIDIA(R) GeForce(R) 6600 128 MB DirectX(R) 9.0c-compatible card with Pixel
Shaders 2.0b support or equivalent (ATI(R) Radeon(R) x700) with latest DirectX
drivers
* DirectX(R) 9.0c
* CD-ROM drive - 8X or faster DVD drive
* DirectX 9.0c-compatible sound card
* 1 GB free hard drive space
* Multiplayer: Broadband internet connection only (no modem play)
* Mouse, Keyboard

RECOMMENDED

* Intel(R) Core™2 Duo E6400 / AMD Athlon™ 64 X2 4200+ RAM
* 2 GB RAM
* NVIDIA(R) GeForce(R) 8600 GTS with 256 MB RAM or equivalent
* Sound Blaster® X-Fi™ series sound card
----------------------------------------------------------------------------------------------------
من دانلود كردم ولي من با 2تا 7800gtxبازي رو اجرا كردم ولي تنگار گرافيك نسخه pcبهتر از 360 هستش چون من اونم دانلود كردم ولي سيستم بالايي نمي خواد ولي گيم پلي بازي خيلي رديفه مخوصا نگه داشتن زمان خيلي حال مرده من با برگردوندن اسلح طرف يارو خوشم مياد تا بره تير بزنه خودش نفله ميشه خيلي باحاله در كل بازي خوبي به نشز ميرسه:love::love::cheesygri

من هر چی حرف راجع به این بازی زدم پس می گیرم.دموی جدیدش زمین تا آسمون با دموی قبلی متفاوته.قبلیه گرافیکش پر باگ بود گیم پلیش هم خیلی سردرگم کننده بود.ولی جدیده هم گرافیکش خیلی خوب شده و هم گیم پلیش باحاله.ظاهرا تاخیر بازی کار خودشو کرده.

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزيز من خيلي وقت بود كه منتظر ابن بازي بودم و لي حالا كه اونو خريدم بازي بالا نمياد يعني وقتي تو بازي ميرم load game تا آخر پر ميشه ولي تو processing Shader كامپيوترم ريست ميشه اگه مشكل منو حل كنيد خيلي ممنون ميشوم و سيستم من هم اينه:
MB:945 GIGA
CPu:3.6 Intel Dual Core FUll Cash
VGA:Geforce 512MB FX7300
Ram:1G

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or