دموی قابل بازی Resident Evil 7 بیش از ۲ میلیون بار دانلود شده است

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
ssw5i9ypr9lo6p3pc13k.jpg

شرکت «کپکام» اعلام کرد که دموی قابل بازی عنوان «Resident Evil 7» که تنها برای کاربران پلاس قابل دسترسی است، از زمان عرضه‌اش تا الان بیش از ۲ میلیون بار دانلود شده است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

این شرکت همچنین اعلام کرده که دموی «Resident Evil 7» بیشترین میزان دانلود هفته اول در میان دموی‌های تک نفره کنسول PS4 در آمریکای شمالی را داشته است.

«Resident Evil 7: biohazard» قرار است ۲۴ ژانویه برای PS4 ،Xbox One و رایانه‌های شخصی عرضه شود. نسخه PS4 این عنوان تماما از هدست واقعیت مجازی سونی PSVR، پشتیبانی کرده و از ابتدا تا انتها با این دستگاه قابل بازی خواهد بود.

لینک منبع

اطلاعات کاملی در مورد این بازی ندارم، اما اینطور که از ویدئوها متوجه نشدم، اینگار حالت 2 نفره Co-Op نداره، درسته؟
اینطور به نظر میاد...
امیدوارم داشته باشه، چون یکی از نقاط قوت بازی بوده همیشه!

• Poker Face
Reactions: kamyy
اطلاعات کاملی در مورد این بازی ندارم، اما اینطور که از ویدئوها متوجه نشدم، اینگار حالت 2 نفره Co-Op نداره، درسته؟
اینطور به نظر میاد...
امیدوارم داشته باشه، چون یکی از نقاط قوت بازی بوده همیشه!
WTF! :دی جدی گفتین خدایی؟ :دی Co-Op از کی از نقات قوت رزیدنت بوده همیشه؟ تو شماره 5 این قابلیت اضافه شد که اتفاقا ضربه محکمی هم به پیکیره بازی و ترسش زد. تو شماره 6 هم که رسما شده بود CoD و دلخوشی تو حالت Co-Op :دی

اقا ویدیویی از بازی منتشر شده بزارید ببینیم بازی گند زدن یا چی
من که به شدت دلم میخواد بازی خوبی باشه ولی هیچ هیچ هیچ امیدی بهش ندارم
کلا سبکش زیر رو شده

اقا ویدیویی از بازی منتشر شده بزارید ببینیم بازی گند زدن یا چی
من که به شدت دلم میخواد بازی خوبی باشه ولی هیچ هیچ هیچ امیدی بهش ندارم
کلا سبکش زیر رو شده
به بازی گند نزدن نابودش کردن اصلا هیچ شباهتی به سری قبلی نداره. فقط امیدوارم تا عرضه بازی تغییر پیدا کنه وگرنه یه اسپین اف آشغال بازی .p.t خواهد شد. بازی که کوجیما قرار بود بسازد از سری سایلنت هیل بوده و کاملا به جو این سری می خورده و حتی فراتر رفته و تبدیل به شاهکار شد اما اینکه کپکام بلندشده امده بازی رزیدنت ایول رو به این شکل بسازه واقعا اشتباه بزرگی کرده به اندازه کافی بازیهای به این سبک وجود دارند نمونش سری بازی Condemned بودند یا همین و Alien وoutlast
بنظرم کپکام در مرحله downfall قرار گرفته که دیگه اون روزهای اوجی که بهترین بازیهای نسلهای قبل داشته نداره
مثلا چرا سری بازی Dino Crisis رو نمیسازه چرا؟ چرا فقط هرساله عنوانهای قبلی که به دست شینجی میکامی و کامیا ساخته شده بودند و به دست همین شرکت اخراج شده رو ریمستر میکنه دلیلش چیی میتونه باشه واقعا؟ ۲۰ سال بیش که کپکام بازی می ساخت نه ea بود نه یوبیسافت و نه ... برای هینه میگم این شرکت downfall شده فقط داره دست پا (ریمستر) میزنه.

آخرین ویرایش:
چیزی که من تو دمو بازی کردم تو القا کردن ترس فوق العاده بود و اتمسفر کم نظیری داشت اما
اما اصلا رزیدنت اویل نبود!
بیشتر میشه گفت Siren + silent Hill

• Smile
من نمیفهمم بازی که 65 درصد مراحل ساختش گذشته یعنی چند ساله در حال ساخته نمیتونه که از p.t کامل کپ زده باشه ، ممکنه در نگاه کلیشون تاثییر گذاشته باشه ولی دیگه کلون نیست. در مورد کپکام هم به نظرم از لحاظ لذت بخش بودن بازیاش هنوز موفقه فقط تو مهم ترین چیز که اصالت باشه دچار مشکل شده تو اکثر بازیاش و انگار اصلا به اینکه اون بازی چی بوده هیچ نگاهی نداره.

این دمو فقط میخواد ساختار جدید re نشان بده story trailer نبوده كه.سعی كنید با تغییر كنار بیاید چون چه بخواهید چه نخواهید تغییر به وجود میاد . به نظر من این تیزر بهترین چیزی بود كه می تونستیم ببینیم و 10 سال آینده سری را بهمون نشان داد. و در آینده موفقیتش را میبینیم . به معنای واقعی بازی نسل جدید شده. بازی كه هنوز نیومده را نكنید كلون فلان دمو. Pt بی نظیر بود ولی به مرحله نهایی نزدیک هم نشد. نمیشه re جدید را تقلید دونست. سال دیگه وقتی revii اومد و ترکوند این حرف هاتون یادتون باشه:D

این دمو فقط میخواد ساختار جدید re نشان بده story trailer نبوده كه.سعی كنید با تغییر كنار بیاید چون چه بخواهید چه نخواهید تغییر به وجود میاد . به نظر من این تیزر بهترین چیزی بود كه می تونستیم ببینیم و 10 سال آینده سری را بهمون نشان داد. و در آینده موفقیتش را میبینیم . به معنای واقعی بازی نسل جدید شده. بازی كه هنوز نیومده را نكنید كلون فلان دمو. Pt بی نظیر بود ولی به مرحله نهایی نزدیک هم نشد. نمیشه re جدید را تقلید دونست. سال دیگه وقتی revii اومد و ترکوند این حرف هاتون یادتون باشه:D
تیزر جدید اومده؟
لینک بدید ببینیم

بازی های رزیدنت تا سری 4 بسیار خوب بود ولی اصلی فرد گروه شینجی میکامی که رفت دیگه بازی هاش کفیت نداره و اون هیجان و ترسناک بودنشون کلا از بین رفت
ولی من بازی هاشو دوست دارم و دلم میخواد مثل قبل بشه

• Like
WTF! :D جدی گفتین خدایی؟ :D Co-Op از کی از نقات قوت رزیدنت بوده همیشه؟ تو شماره 5 این قابلیت اضافه شد که اتفاقا ضربه محکمی هم به پیکیره بازی و ترسش زد. تو شماره 6 هم که رسما شده بود CoD و دلخوشی تو حالت Co-Op :D
داوش، شاید یکی مثل من از اینکه بشینه با دوستش این بازی رو دو نفره انجام بده، لذت می بره! :D چرا اون موقع زدی تو ذوق من!؟ :D:D

داوش، شاید یکی مثل من از اینکه بشینه با دوستش این بازی رو دو نفره انجام بده، لذت می بره! :D چرا اون موقع زدی تو ذوق من!؟ :D:D
داش کاری بنظرت ندارم

چرا جوابش 5 سال بعد دادی :| این همه سال داشتی برنامه میریختی برا این لحظه:| اصلاجوابت بدستش مطمئنی میرسه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or