QuinT کاربر سایت Aug 14, 2007 #1 The Video Gaming Report گزارش داد که دموی قابل بازی Beautiful Katamari هم اکنون در XBL موجود هست و شما میتوانید این دمو رو دانلود کنید !
The Video Gaming Report گزارش داد که دموی قابل بازی Beautiful Katamari هم اکنون در XBL موجود هست و شما میتوانید این دمو رو دانلود کنید !
QuinT کاربر سایت Aug 14, 2007 #3 نوشته شده توسط mojtabafisher: مهدی جان حجمش چقدره؟ خیلی ممنون... بیشتر... خواهش میکنم مجتبی جان . حجم دموی این بازی 432 MB هست .
نوشته شده توسط mojtabafisher: مهدی جان حجمش چقدره؟ خیلی ممنون... بیشتر... خواهش میکنم مجتبی جان . حجم دموی این بازی 432 MB هست .
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Aug 14, 2007 #4 تریلری از این دمو: http://www.gamersyde.com/leech_4233_en.html
S SamFisher کاربر سایت Aug 14, 2007 #5 جریان این بازی چیه ؟ داستانش ، سبکش و ... ؟ بنظر جالب میاد . نوآوری خاصی داره ؟ ارزش داره 3-4 ساعت دانلودش کنم ؟ :biggrin1:
جریان این بازی چیه ؟ داستانش ، سبکش و ... ؟ بنظر جالب میاد . نوآوری خاصی داره ؟ ارزش داره 3-4 ساعت دانلودش کنم ؟ :biggrin1:
old_snake کاربر سایت Aug 15, 2007 #6 نوشته شده توسط SamFisher: جریان این بازی چیه ؟ داستانش ، سبکش و ... ؟ بنظر جالب میاد . نوآوری خاصی داره ؟ ارزش داره 3-4 ساعت دانلودش کنم ؟ :biggrin1: بیشتر... Release Date: 10/26/2007 Platforms: PS3 , X360 Publisher: Namco Bandai Games Developer: Namco Bandai Games Gamesite: Click here Genres: Action ESRB: RP
نوشته شده توسط SamFisher: جریان این بازی چیه ؟ داستانش ، سبکش و ... ؟ بنظر جالب میاد . نوآوری خاصی داره ؟ ارزش داره 3-4 ساعت دانلودش کنم ؟ :biggrin1: بیشتر... Release Date: 10/26/2007 Platforms: PS3 , X360 Publisher: Namco Bandai Games Developer: Namco Bandai Games Gamesite: Click here Genres: Action ESRB: RP