دلیل اینکه Uncharted 3 دارای Single Player DLC نخواهد بود.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
خبر میرسد که در میان DLC های Uncharted 3، چیزی شامل بخش تک نفره ی بازی نخواهد شد.

86008931583397007889.jpg

همانند نسخه ی اسبق خود، Uncharted 3 پس از عرضه از نظر DLC ساپورت کامل خواهد شد، اما در این میان آپدیت هایی برای بخش تک نفره ی بازی در نظر گرفته نشده است و Naughty Dog نیز دلیلش را توضیح میدهد.

کارگردان بازی، Justin Richmond میگوید: دلیل ویژه ای برای این کار وجود دارد. هروقت که ما در مورد عرضه ی DLC برای بخش تک نفره ی بازی با یکدیگر مشورت میکردیم، یکی از اعضا ایده ای میداد و در نهایت به این نتیجه میرسیدیم که این خود به اندازه ی مرحله ای 5 ساعته طول خواهد کشید.

Richmond ادامه میدهد: ما ترجیح میدهیم که بازی جداگانه ای بسازیم، تا اینکه بازیمان را به صورت اپیزودیک عرضه کنیم. تیم ما خیلی کوچک است و به همین دلیل نمیتوانیم گروه جداگانه و کاملی را برای کار بر روی یک DLC اختصاص دهیم. (لازم به ذکر است که Uncharted 3 توسط یک تیم حدودا 90 نفره ساخته میشود، تقریبا 1/5 تعدادی که بر روی Call of Duty کار میکنند.)

در آخر Richmond میگوید: به همین دلیل است که چنین کاری نخواهیم کرد. قطعا ما کار کردن بر روی پروژه بعدی خود را ترجیح میدهیم. دوست داریم آن را بسرعت بسازیم و تجربه ای دیگر برای مردم به ارمغان بیاوریم.

---------- نوشته در 09:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 PM ارسال شده بود ----------

در یک کلام Uncharted 4 ـو تائید کرده ... :d

درستش هم همینه !! کالا با DLC برای بخش داستانی مخالفم . اینکار شون هم خیلی خوبه ! همیشه داستان رو توی اوج نگه می دارن و چیزی الکی بهش اضافه نمی کنن !
U4 هم به شدت استقبال می شه ولی احتمال اینکه توی این نسل بیاد خیلی ضعیفه

عجب استدویی فقط با 90 نفر تونسته یکی از بهترین های نسل رو بسازه.
بازم خوبه اینتوری که می گه یعنی بازیشون کامله نیازی نیست که از مردم پول زیادی بکشیم ولی 100% مپ پک مولتی می دن که عادیه.

اینا همش 90 نفرند ! نمی دونستم :دی ولی خوشم میاد کماکان بخش سینگل رو مثل بعضیا بین زمین و هوا ول نمیکنن بره :دی اینجور که بوش میاد مثل قبل خیلی سینگل کاملی داره :دی
بازی بعدی هم که Jack IV ـه تابلوئه :دی

این حرفاش رو باید با طلا نوشت :دی خداییش به نظر خودم DLC برای بخش داستانی خیلی کار مزخرفیه که متاسفانه دوتا از بازی های محبوبم به این مرض مبتلا بودن ( Alan Wake , Castlevania )

هر چی میگذره بیشتر از ND خوشم میاد :x

به نظر من کلا DLC برای بخش تک نفره = کلاه برداری. م
مخصوصا که بخواد پولی هم باشه. یعنی یه بازی رو خیلی راحت دوبار میفروشن. خیلی کار خوبی میکنن که برا بخش داستانی DLC نمیدن.
قابل توجه بعضیا: اینا همش 90 نفرن یه همچین بازی شاخ و کاملی ساختن هر 2 سال هم دارن یه نسخه میدن بیرون بهتر از قبل.

به نظر من کلا DLC برای بخش تک نفره = کلاه برداری. م
مخصوصا که بخواد پولی هم باشه. یعنی یه بازی رو خیلی راحت دوبار میفروشن. خیلی کار خوبی میکنن که برا بخش داستانی DLC نمیدن.
قابل توجه بعضیا: اینا همش 90 نفرن یه همچین بازی شاخ و کاملی ساختن هر 2 سال هم دارن یه نسخه میدن بیرون بهتر از قبل.
با اینکه هیچوقت با نظرات حال نمی کنم اینو کاملا موافقم:d

منم کلا DLC با مخالفم.

حالا واسه آنلاین مشکلی‌ نیست...ولی‌ مثلا بیان یه مرحله از بازی رو بزنن که به عنوانDLC بدن پول اضافی بگیرن یعنی‌ کلاه برداری.(میتونید چیرو میگم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or