دلتون واسه چه بازی لک زده؟

دلم برای باز ای لک نزده چون با این سرعت نت هر بازی رو میتونم سریع گیر بیارم...اما حقیقتش اینه که مشغله اونقدر دارم که نهایتا بتونم اخبار گیم رو دنبال کنم و بیام اینجا شاید نهایتش یکی دو روز درهفته بتونم اونم فقط چند ساعت بازی کنم.

دلم برای اون زمانی تنگ شده که با مامان بابام رفتیم یه لوازم خانگی (قابلمه و آبمیوه گیری و زودپز و...) و برام میکرو خریدن و اون لحظه فکر میکردم خوشبخت ترین آدم روی زمینم.

دلم برای بچگیم لک زده که سگا رو میبردم خونه مادربزرگم و با پسر داییم می نشستیم شورش بازی می کردیم تا بوی آداپتور دستگاه بلند بشه.

دلم برای اون زمانی تنگ میشد که مامان بابام اینا میرفتن مهمونی من به بهونه درس میموندم خونه و سریع کابل برق کیس رو که مامانم توی ایام درسها توی پلوپز قایم کرده بود برمیداشتم بازی میکردم و تا صدای ماشینشون و در حیاط میومد سریع توی ده ثانیه کابل رو میکشیدم و میذاشتم سرجاش.

دلم برای اون لحظه ای تنگ شده که با پسر همسایمون چند روز پولمون رو میذاشتیم رو هم تا اونقدری بشه بریم کلوپ شورش در کشتی رو تموم کنیم.

com.kameliadev.crisisbeat_b6b5f08c-c775-4960-9892-9c8a647df52a.png

متاسفانه همین پسر همسایمون که اینجا گفتم تصادف کرد و فردا صبح خاکسپاریشه...

نمیخواستم بچه ها رو ناراحت کنم اما همیشه به یاد داشته باشید دنیا همینقدر بی ارزشه...قدر هم رو بدونید...اگه دلتون برای کسی تنگ شده حتما ببینیدش.

چندین سال بود ندیده بودمش و دلم براش تنگ شده بود.

خدا رحمتت کنه حسین...

Resident Evil 1996 رو خود کنسول ps1
دلم لک زده برا اون راهرو های تنگ و تاریک، برا اون بارون شب هنگامش، برای زامبیای سمجش، برا اون معماهای تلفیقیش ک کلی وخت ازمون میگرفت، برای گرافیک 32 بیتیش و اون طراحی مراحلی ک ب دست کپکام خلق شد

ممنونم استاد ❤❤❤shi

Ghost Recon 1 معروف به گروه ضربت ، با اون گیم پلی اش خاص اش تو اون دوران و مخصوصا دوبله فارسی حرفه ای اش که اون زمان با بهترین گوینده ها دوبله شده بود مخصوصا گویندگی صدای خاص آقای علی همت مومیوند .... واقعا نوستالژی خاصی بود

یه بازی تو سبک kane & lych با همون اتمسفر کثیف و خشن همون محیط و حال هوا ، بدون ارتقا شخصیت بدون گجت های پرتعداد ، بدون هیچگونه المان تخیلی و فانتزی ، حتی بدون بولت تایم ولی با یه گان پلی سنگین و رئال ( یه چیزی تو مایه های tlou 2 ) ، البته می‌دونم بازی های کاملا متوسطی بودن ولی واقعا حیفه که این مدل بازیا رسما منقرض شدن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or