دلایل عدم محبوبیت یه سری بازی ها تو ایران

lost in game

عضو جدید
سلام رفقا :-h
یه موضوع عجیب که خیلی ذهنمو درگیر کرده اینه که در مورد دوست داشتن یه سری بازی ها تو ایران یه وحدت خاصی وجود داره !
مثلا یه بازی هست که کسی نیس تجربه نکرده باشه و بگه اه این و دوست ندارم ( البته کسی نیس یه ذره اغراقه 99.9 درصد اینطوری ان )
یه سری هم بر عکس هرکی رو میبینی ازش بدش میاد !

مثلا خودم اولین بار چند سال پیش که تازه درست حسابی گیم و شروع کرده بودم و خیلی کنجکاو بودم داشتم تو یه سایتی به لیست بازی ها نگاه میکردم هرکدوم عکس برام جالب بود یه ویدو کوتاه ازش میدیدم
همین طوری گیما رو رد میکردم که یه خوردم به اسم MONSTER HUNTER: WORLD و قصه تازه از اونجا شروع شد! 2 دقیقه که از شروع گیم گذشت دیدم خیره شدم به مانیتور و دیگه نمی تونم ازش نگاهمو بردارم چون از بچگی عاشق اسطوره اژها و داستان ها شوالیه محور بودم ( پرچم سولز لایک بالاست) و از اون به بعد بازی و از نسخه 1 شروع کردم (با ایمولاتور) و هرچی گذشت بیشتر دیونش شدم
اما بعدا میون دوستا و رفیقا زیاد اقبالی از گیم ندیدم و توی ویدو های یه سری از سایت های نقدم شنیدم که محبوبیت این بازی تو ایران خیلی کمه و حتی اگه دقت کنید تو اپاراتم استریمر ها نمی رنش و ویدو زیادی پیدا نمیشه (این موضوع تقریبا در مورد دراگون داگما هم صادقه)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Nashandra
نظر شما در این مورد چیه ؟ چرا این بازی محبوب نیس ؟ شده خودتون هم همچین حالتی رو تجربه کنید ( چه گیمی )
این تاپیک و زدم تا در مورد اینجور مسائل بحث کنیم

به نظرم خوبه هرکی اگه این تجربه رو داره اسم گیم و بگه و در مورد علتش بحث کنیم شاید همین بحث یه سری از تفکر های اشتباه در مورد اون گیم و از بین ببره و باعث بشه دیگرانم مثل ما تو لذت تجربش سهیم شن

در مورد مانستر هانتر ( از این به بعد به اختصار بگیم MH ) به نظر خودم دوتا دلیل باعث محبوب نشدنش میشه حتی با اینکه بازی همین الانم جز 100 تا بازی محبوب استیمه و تو کشور های دیگه طرافدار های خودشو داره.
یک اینکه شاید همه تو نگاه اول زیاد جذب سیستم کمبتش نشن که خب هم منطقیه هم نه چون کمبت بازی ریز کاری هایی داره که با دیدن دوتا ویدو قرار نیس بفهمیشون!
دو اینکه از اونجایی که نسخه اول روی ps2 اومد و یکم تا مخاطب خودشو پیدا کنه کارداشت و حتی عرضه اش هم محدود بود اون زمان زیاد مخاطب تو ایران نگرفت و بعدشم
مخاطب ایرانی نتونس باهاش زیاد ارتباط بگیره چون به نظرم اگه واقعا میخواید بازی رو بفهمید و اون تفکر پشت گیم پلی درک کنید باید از نسخه یک شروع کنید (ویدو دیدن هم اوکیه ولی ویدو هاش کمن)
از سیستم کمباینش و ترپ گذاشتن و اینکه اینجا هدف شکاره موجودات غول پیکره قرار نیست یه تجربه حماسی از شکست دادن یه باس تو بازی های سولز داشته باشیم
اینجا قرار دست جمعی بریم تو یه مپ برای شکار یک یا چندتا موجود خاص با هم دیگه همکاری کنیم و یه عده ترپ بچینن یه عده از نزدیک فایت بدن یه عده از دور با تیر کمون بزنن و دور هم حسابی حال کنیم
البته بازی حالت تک نفره هم داره که شاید بودن اون پت های بازی مخصوصا گربه ها تجرتون از شکار و کمی از اون خشکی و تنهایی در بیاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or