دشمنان گیم

Good Boy

کاربر سایت
سلام

سایت Game Daily این بار در یک اقدام جالب چند نفر از دشمنان گیم و صنعت بازیسازی را معرفی کرده که با هم می بینیم:

The Pope: Pope Benedict XVI

23setx.jpg

این شخص پارسال گفته بود که هر کسی که بازیهای خشن و مخالف اصول اجتماعی و همراه با موارد s*xuality درست کند , کافر هست و از دین خارج شده.
....................................

Roger Ebert

v3gchi.jpg

نقد نویس سینما که در سال 2007 گفته بود که بازیها بر خلاف فیلم ها اصلا جنبه هنری ندارن و نمی توان آنها را یک کار هنری محسوب کرد.
...................................

Cooper Lawrence

2zj95c8.jpg

این خانم روانشناس چند وقت پیش بدون اینکه اطلاعات کافی از بازی Mass Effect داشته باشد این بازی را محکوم کرده بود و بر علیه آن صحبت کرده بود.
البته اخیرا این روانشناس از همه به خاطر حرفهایش عذر خواهی کرده است.

FOX NEWS

vrd1yf.jpg

به خاطر حرف های نادرستی که درباره بازی انحصاری کنسول XBOX 360 یعنی Mass Effect زده بود.و عذر خواهی هم نکرد!

University of Michigan Video Game Violence Project

24vo6f6.jpg

این PROJECT تحقیقاتی توسط دانشگاه میشیگان درباره تاثیرات بازیها در ناهنجاری اجتماعی کودکان هست که البته براساس پایه های علمی و آمار ها هست ولی نکته این است که بعضی از تحقیقات نشان می دهند که بازیها تاثیرات مثبت هم دارند.
نمونش رو من چند وقت پیش گذاشته بودم در مورد افزایش مهارت های بصری بوسیله انجام دادن بازیهای SHOOTER

.................................
موفق باشید.
کیوان

آخرین ویرایش:
تو ژاپن Nintendo DS یواش یواش داره حکم دارو رو پیدا میکنه و دکترین روانشناس برای یک سری افراد این کنسول رو بجای دارو تجویز. کالا بازی های تصویری برای جلوی گیری از آلزایمر هم بسیار بسیار مفیده. اون وقت این فراد نسبتا کله گنده دارن این مزخرفات رو سر هم میکنن.
The Pope: Pope Benedict XVI
این شخص پارسال گفته بود که هر کسی که بازیهای خشن و مخالف اصول اجتماعی و همراه با موارد s*xuality درست کند , کافر هست و از دین خارج شده.
یکی نبوده بگه: اخه پیر مرد، شیکر زیادی میخوری تو این سن و سال برات ضرر داره
ugly004.gif
.
چند وقت پیش روی 20 تا جراح یه آزمایش انجام داده بودن به این صورت. 10 نفر رو با دنیای گیم اشنا کرده و کنسول در اختیارشون گذاشته بودن و اون 10 نفر دیگه روال عادی رو طی میکردن. بعد از مدتی 10 تا دکتر گیمر در جراحی ها سریع تر، دقیق تر و با اعتماد به نفس بیتشری نسبت به اون 10 تای دیگه بودن. این گزارش جالب رو شبکه( V.o./A ) نشون داد.

به به! چهار تا پیر و پتال که یه پاشون لبه گوره اومدن از چه صنعتی ایراد گرفتن .. واسه افرادی مثل اینا "s*xuality" معنی بخصوصی نداره و چون سنشون سر به فلک میکشه اصلا نمیتونن این موضوع رو درک کنن! :biggrin1:
Cooper Lawrence
تو برو کتاباتو بنویس الان بخاطر همین ندانم کاریات بود که کتابات فروش نکرد چیکار به Mass Effect داری اون کارش حرف نداره .. (فکر کرده میتونه با مایکروسافت در بیوفته!) :biggrin1:
FOX NEWS
بیشتر بهش میاد کاره Jack Thomson باشه!

خو نکته اول ، اینا که شدن دشمنای Mass Effect !
نکته دوم ، اینا یه عده خوشحالن =
greenstars.gif
، دشمنای اصلی گیم ، از خود گیم هستند ! یه سری شرکتهایی که هیچ و پوچ رو به اسم مقدس گیم عرضه میکنن ، فقط به فکر جیبشون هستند ... یه سری شرکتهایی که ارزشها رو نمیشناسن ، یه سری Gaymer که هنوز هیچی نشده ادعای Hardcore ـی و بعضا مشاهده شده Pro Gamer ـی میکنن
gigglesmile.gif
... دل آدم میسوزه به سالهای دور نگاه میکنه
127fs4730978.gif
میبینه وضع گیم و گیمینگ چی بود ، الان چی شده ...
گیمرهای فعلی از شرکتها بدترن ! یه ذره اصالت بازی نمیشناسن ! یه ذره به خودشون نمیگن گیم اصالت داره ، فقط به جیب خودشون نیگا میکنن و اون یه ذره شعورِ گیمینگ نداشتشون که فقط تا اینجا قد میده که هرچی بازی بکش بکش تر و گرافیکش خوشحالی تر بود ، بهتره ... ولش کن اصلا ، ناراحتی قلبی میگیرم اینقدر به این دردهای جامعه و صنعت گیم فکر میکنم ...
bc2.gif
bb9.gif
bf1.gif

قسمت دوم:
نفرات بعدی...

سه سناتور به نامهای: Hillary Clinton, Leland Yee and Joe Lieberman

o6dvh0.jpg

این سه سناتور اغلب با سوء استفاده از گیم و رفتن به سوی گیم و تحریک افراد برای خود رای جمع کردند.
البته این خانوم کلینتون خیلی خانوم خوبیه:biggrin1:.نمیدونم چرا همچین کاری کرده.حتما اغفالش کردن!:-"
...........................

Rockstar Games!

2mnp2ft.jpg

اگرچه اکثر گیمرها این شرکت را به خاطر بازیهای زیبایش دوست دارند ولی این شرکت به واسطه خشونت بسیار زیاد در بازی Manhunt و همچنین s*x mini-game هایی که در بازی Grand Theft Auto San Andreas وجود داشت , مخالفان و دشمنان زیادی برای صنعت گیم به وجود آورد.
هیچ کمپانی در این مورد رقیب Rock Star نیست.
..........................

Jack Thompson

k1wb2t.jpg

این انسان خوشحال یک وکیل فلوریدایی(Florida) است که مخالفت خود را با گیم به وسیله درست کردن یک موج اعتراضات علیه Rock Star در مورد سری بازیهای GTA شروع کرد.
کارها و صحبت های این وکیل او را به دشمن شماره یک صنعت گیم تبدیل کرده است.
........................
منبع:

iw41ef.jpg

......................
موفق باشید.
کیوان

بنظر من توی این لیست باید شرکت EA هم باشه چون روز به روز داره به هرچی گیم گند میزنه اگه این شرکت فقط یه کوچولو به Ubisoft نگاه کنه و ازشون یاد بگیره اونوقت به بزرگترین و بهترین سازنده و ناشر دنیا تبدیل میشه کلا اگه این شرکت در سیاستاش تغییری نده یه تعداد زیادی از بازی های خوب منقرض میشن این شرکت فقط به سود فکر میکنه
وقتی به به اوایل ظهور عنوانهایی مثل NFS , MOH و ... نگاه میکنی میبینی اون ابتدا چه ابهتی بودن حالا چی شدن
به EA میگن یه دشمن قسم خورده ی گیم

به نظر من ea ا این بازی های بدی که روز به روز داره میده بیرون دشمن درجه یک گیم هست:mad:.هر روز یه بازی چرت و پرت میده بیرون میگه من بازی دادم بیرون.:cheesygri

foxnews و این خانومه که عذرخواهی کردن تاپیکشم هست:)

اون خانومه بله عذر خواهی کرد اونم به خاطر کم شدن فروش کتابش و comment هایی که درباره کتابش همه میزاشتن.
ولی Fox News عذرخواهی نکرده.
در ضمن جفت تاپیک هاشو هم خودم زده بودم!:cool:
..................

Jack Thompson
اخه من نمیدونم این یارو چه پدر کشته گیی با گیم داره . شکایت کردن از بازی ها از نون شب هم براش واجب تره :confused: با این موهای سفیدش عوض اینکه به یک نانچاکwii بگیره دستش که از داروه براش واجب تره
میره ....:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or