دسته Wii U | ایده ها | گیم‌پلی جدید

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

TBC میتواند نسل بعدی و موج تازه گیم‌پلی باشد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    79
grat03z30li8j626z1e.jpg

عکس بالا برای project CARS هست

• Screen as primary view – Ie.. allowing you to transfer play of the game between the TV and on-the-go around the house
• Screen as secondary view – Switch between rear-view mirror, overhead map, telemetry
• Primary input method – Drive by tilting the controller, onscreen buttons replicate the buttons/switches on a real wheel (push to toggle on/off or flip up/down)
• Secondary input method – Manage decisions in the pits (swiping through tire choices, setting fuel amount),
• Camera – Personalize your profile, pose for the podium
• Menu navigation method – Flick photos from your gallery to the TV, private chat with teammates

دقیقا خودشه فقط جای آنالوگ راست رو با abxy عوض کرده!!
البته این دسته ی کلاسیک پرو ش هست!
(عجیبه من تا حالا ندیدم نینتندو تقلید کنه!!! حالا هم که کرده دقیقا کپی کرده!!!!)
ولی به نظرم از دسته 360 خوشگل تر شده;;)

به نظر من دسته WII U یه چیز جدید و خیلی جالبه . این که بتونی تو بازیهای RPG یا ADVENTOR نقشه / سلاح / وجزیئیات رو روی یه گیم پد ببینی خیلی جالبه . مخصوصا اینکه با قطع تلوزیون همچنان میشه بازی رو روی PAD ادامه داد .

البته من هیچ وقت این کنسول رو نمیخرم ، چون اصلا با نینتندو حال نمیکنم :d .

======================

اما اینو به خوبی میدونم که این دسته هیچ وقت به ایده انقلابی مایکروسافت و تکنولژی جدیدش یعنی SMART GLASS نمیرسه . حالا فکر کنید همین SMART GLASS با KINEKT 2 و WIN 8 ترکیب بشه ! واقعا از ته همه رو درو میکنه این مایکروسافت !

این میتونه بحران اسپلیت اسکرینو توی آفلاین درست کنه
وخیلی بازی طبیعی میشه
برای قطب نما باید از نمایشگر به دسته نگاه کنی و وقتی هم حواست به قطب نما باشه تی وی رو نمیبینی و تیر میخوری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or