R_Golkar کاربر سایت Mar 17, 2017 #1 سلام دوستان من یک دسته Revolution خریدم ولی فقط با کابلش دسته وصل میشه دکمه Ps میزنم ولی فایده نداره و بدون کابل روشن نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان من یک دسته Revolution خریدم ولی فقط با کابلش دسته وصل میشه دکمه Ps میزنم ولی فایده نداره و بدون کابل روشن نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید
hercule-poirot RPG Guru کاربر فعال Mar 17, 2017 #2 نوشته شده توسط R_Golkar: سلام دوستان من یک دسته Revolution خریدم ولی فقط با کابلش دسته وصل میشه دکمه Ps میزنم ولی فایده نداره و بدون کابل روشن نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید بیشتر... سلام دوست عزیز کنترلری که خریداری کردین از سری کنترلر های حرفه ایه و تو این کنترلر ها میزان latency و نبود interference تو سیگنال خیلی مهمه. به همین دلیل فقط با سیم با کنسول وصل می شه. Reactions: erfanimmortal and R_Golkar
نوشته شده توسط R_Golkar: سلام دوستان من یک دسته Revolution خریدم ولی فقط با کابلش دسته وصل میشه دکمه Ps میزنم ولی فایده نداره و بدون کابل روشن نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید بیشتر... سلام دوست عزیز کنترلری که خریداری کردین از سری کنترلر های حرفه ایه و تو این کنترلر ها میزان latency و نبود interference تو سیگنال خیلی مهمه. به همین دلیل فقط با سیم با کنسول وصل می شه.