asmail کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Feb 29, 2012 #1 سلام. دوستان خریدار 2 عدد دسته PS3 هستم. دسته ها سالم و بدون مشکل باشند.مخصوصا انالوگ ها و دکمه ها و فلت و برد(دیگه چی موند ) تهران و حضوری باشه بهتر است.
سلام. دوستان خریدار 2 عدد دسته PS3 هستم. دسته ها سالم و بدون مشکل باشند.مخصوصا انالوگ ها و دکمه ها و فلت و برد(دیگه چی موند ) تهران و حضوری باشه بهتر است.
rewabian کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 1, 2012 #2 29,2,12 wooooooooooow خیلی قدیمیه ولی: سلام حاجی من 2 تا دارم جفتشونم اصلی و کم کارکردن (دستگاه ylod کرده و از دسته ها زیاد استفاده نشده) کاملا سالم اگه دسته x360 هم داری با یکی از دسته ها تعویض میکنم
29,2,12 wooooooooooow خیلی قدیمیه ولی: سلام حاجی من 2 تا دارم جفتشونم اصلی و کم کارکردن (دستگاه ylod کرده و از دسته ها زیاد استفاده نشده) کاملا سالم اگه دسته x360 هم داری با یکی از دسته ها تعویض میکنم
S sahab1722 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 1, 2012 #3 داداش سلام دارم 1ماهه خريدم زير 1ساعت كار شده از نمايندگي سوني تو تهران خريدم عكسشم تو فروم پي تي هستش برو ببين قيمتم همونجا اعلام كن فروش دسته ps3 اورجينال مشكي و بازي انچارتد 2 ريجن 2 پلاتينيوم فوري
داداش سلام دارم 1ماهه خريدم زير 1ساعت كار شده از نمايندگي سوني تو تهران خريدم عكسشم تو فروم پي تي هستش برو ببين قيمتم همونجا اعلام كن فروش دسته ps3 اورجينال مشكي و بازي انچارتد 2 ريجن 2 پلاتينيوم فوري