MaysaM کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jul 7, 2010 #1 خریدار دسته ps3 هستم. دوال شوک باشه یا نباشه فرقی نداره برام. سالم باشه و کار منه. با دسته 360 هم تاخت میزنم. پ.ن : طاق یا تاق غلطه . کلمه صحیح تاخت هست.b-) (چه ربطی به تاپیک داشت؟؟؟ )
خریدار دسته ps3 هستم. دوال شوک باشه یا نباشه فرقی نداره برام. سالم باشه و کار منه. با دسته 360 هم تاخت میزنم. پ.ن : طاق یا تاق غلطه . کلمه صحیح تاخت هست.b-) (چه ربطی به تاپیک داشت؟؟؟ )
Ἁlireza کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jul 9, 2010 #3 خریدار دسته ps3 هستم. دوال شوک باشه یا نباشه فرقی نداره برام. سالم باشه و کار منه. با دسته 360 هم تاخت میزنم. پ.ن : طاق یا تاق غلطه . کلمه صحیح تاخت هست.b-) (چه ربطی به تاپیک داشت؟؟؟ ) بیشتر... تهرانی ؟!!؟!
خریدار دسته ps3 هستم. دوال شوک باشه یا نباشه فرقی نداره برام. سالم باشه و کار منه. با دسته 360 هم تاخت میزنم. پ.ن : طاق یا تاق غلطه . کلمه صحیح تاخت هست.b-) (چه ربطی به تاپیک داشت؟؟؟ ) بیشتر... تهرانی ؟!!؟!
MaysaM کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jul 13, 2010 #4 نوشته شده توسط duke_nukem: دسته 360 تميزه؟ بیشتر... بله ترو تمیزه. نوشته شده توسط ™Alireza: تهرانی ؟!!؟! بیشتر... بله تهرانم
نوشته شده توسط duke_nukem: دسته 360 تميزه؟ بیشتر... بله ترو تمیزه. نوشته شده توسط ™Alireza: تهرانی ؟!!؟! بیشتر... بله تهرانم