دزد 14 ساله Xbox360 دستگير شد!!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

بد اموزی داره حسن .. :biggrin1:

در Fort Walton Beach فلوريدا امريکا ..
يک پسر 14 ساله يکشنبه دستگير ميشه به جرم دزدی با اسلحه گرم از مردی 21 ساله

69592_hs.jpg

Northwest Florida Daily News: اينبار گزارش ميده که يک پسری که هويتش مشخص نشده به 2 شخص تماس ميگيره
در روز 14 سپتامبر و به اونها ميگه که ميخواد XBOX360 دست دومشون رو خريداری کنه
به هر حال اونها هم موافقت ميکنند و قرار و مدار و روز و مکان قرار مشخص ميشه برای قرار ملاقات و انجام معامله!

دور و بر ساعت 8 PM اين پسر 14 ساله سر قرار با افراد مزکور ملاقات ميکنه و .. بقيشم هم معلومه ..
200 دلار برای خريد ايکس باکس ، 400 دلار از يک موبال و 400 دلار هم از يک ايپاد اين وسط کش رفته ميشه ..

دزد هم آخرش دستگير شد و اول آخرش رو گفتيم!!

P.S: واسه جذاب شدن موضوع يه عکس هم از Fort Walton Beach ميزارم که حال کنيد D:

Fort-Walton-Beach-3BedroomsSleeps1_11828762860271.jpg

موفق باشيد

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه ! من فکر می کردم امریکایی ها برای کارهای دیگه ای به ساحل مراجعه می کنند ولی حالا با این خبر می بینم که اصلا" استایل زندگی آمریکایی جماعت در ساحل می باشد.:) باید به لیستم تجارت در ساحل هم اضافه کنم.
ولی عجب ساحل مزخرفی داره این فُرت والتون ها !

LOL

يه منطقست Fort Walton Beach ، يارو لب دريا که دزدی نکرده ، اين عکس هم که من گزاشتم برای ساحل اون منطقه هست
ولی چون از ساحل خوشت نيومد اينو ميزارم که حال کنی (From Hawaii)

آخرین ویرایش:
برادر رضا ! Beach به معنی ساحل است.کمی فسفر بسوزون عزیز دل برادر ! :)
مگه Runaway 2 رو بازی نکردی هی از Capture II به بعد Beach میگه.منظورش ساحل است البته بعدا" معلوم میشه برایان عزیز .... :cheesygri
این عکس هاوایی هم نمی بینم !

حوصله ندارم الان بشينم شيش ساعت تفهيمت کنم اما همينقدر رو بدون نيازی نيست که حتماً بيان بگن دقيقاً لب دريا دزدی شده يا روستای fort walton نه ساحل fort walton !!
مسلما وقتی ميگن fort walton beach يه منطقه هست که شامل چند بخش که يکيش يه ساحل تفريحی هست ميشه ..
حالا بازم بيا بگو نه فقط يک ساحل خالی هست .. نمونش رو تو همون کشور خودمون هم اگه شمال اينا اومده باشی ميتونی متوجه شی
از اينکه يه جمله انگليسی هم بم ياد دادی ممنون!!!
اين بحث هم off topic ، بکش بيرون بحث بيخودی هست و ربطی هم نداره به موضوع سايت

آره ، خجالت نميکشی ، اصلاً خودت رو بزار جای اونی که باهاش زنگ زدن و گفتن ميخوان 360 ت رو بخريم
بعد خفتت ميکردن چيکار ميکردی :cheesygri (اونم يه بچه 14 ساله) ، اخبار بازيه ديگه , سايت های اخبار خارجی ميزارن ما هم ميزاريم

شماها خجالت نمی کشین.
اینم شد خبر! اینجا بازی سنتر نه مرکز حوادث Cnn.
بعد از اون خبر هم تازه اومدین در مورد چیزهای بی مورد بحث و تبادل نظر هم می کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or