در Judgment شما دوباره از لوکاست ها خواهید ترسید!

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
درود

فرانشایز کلیف بلسزینسکی و تیم اپیک، جایگاه خود را در دنیای ویدیو گیم تثبیت کرده است. شوتر سوم شخصی که به نقطه ای قابل اعتماد برای Microsoft تبدیل گشته، چنانچه نمیتوان از نقش مثبت این بازی در آمار فروش کنسول Xbox 360 و شمار میلیونی بازیکنانی که به فضای Live پیوسته اند، چشم پوشی کرد.
سری Gears Of War به عنوان همراه قدیمی نسل حاضر کنسول ها، وظیفه ای سنگین بر عهده دارد. و هم اکنون برای راضی نگه داشتن هواداران قدیمی خود در حساس ترین لحظه ها گام بر می دارد.
با محبوبیت روز افزون سری، در نسخه سوم بازی شاهد افزایش المان های کژوال پسند به بازی بوده ایم، که به مزاق هواداران قدیمی و هاردکور بازی خوش نیامده است. این المان ها شامل مواردی می شوند که به ساده تر شدن بازی انجامیده و کمی از جذابیت مولتی پلیر بازی کاسته اند.
اما Cliff Bleszinski و اعضای تیم Poeple Can Fly، (که دوباره و بعد از همکاری در ساخت نسخه PC بازی Gears Of War به تیم Epic و Cliff Bleszinski پیوسته اند) قول داده اند که Gears Of War: Judgment، سخت تر، جذاب تر، و همراه با محیطی ترسناک و وحشت آور باشد. آنچنان که هنگام بازی عرق بازیکن را در بیاورد.

Adrian Chmielarz کارگردان تیم People Can fly که سابقه ساخت بازی Bulletstorm را در کارنامه دارند، در مصاحبه ای با X360A می گوید: "ما المان های گیم پلی نسخه های قبل را با قدرت حفظ میکنیم. و صحنه هایی شلوغ تر با دشمنان به مراتب بیشتر خواهیم داشت." و ادامه می دهد: "اساساً شما لحظات دیوانه واری خواهید داشت، زمانی که احساس کنید کنترل اتفاقات از دست شما خارج می شود. در واقع، هر لحظه ممکن است که شما کنترل وقایع را از دست بدهید و شاهد یک شلوغی و هرج و مرج ناب باشید. و این جذابیت جنگ است."
وی حرفهای خود را با این نکته به پایان میرساند که "شما دوباره از لوکاست ها خواهید ترسید."

محیط های شلوغ و سختی بیشتر بازی را می شد از حرفهای Cliff Beszinski در E3 استنباط کرد که گفته بود: "ما بازی را زیادی آسان کرده بودیم." و همچنین یاد آور شده بود که "Dark Souls الهام بخش ما برای افزایش درجه سختی بازی است."

آیا Judgment خواهد توانست بهترین بازی در این سری باشد؟ و آیا میتواند محیط های مخوف و ترسناک نسخه های اولیه را بار دیگر برای ما به ارمغان بیاورد؟

http://www.nowgamer.com/news/1441506/gears_of_war_judgment_will_make_you_fear_the_locust_again_dev.html

آخرین ویرایش:
ولی احتماش این قدر هم کم نیست شاید با اون گروه برای ساخت نسخه pc در کنار نسخه xbox 360 دارند همکاری می کنند

0% خلاص :d اگه میخواست بیاد که تا الان صدبار گفته بودن درکل برای PC نمیاد
درواقع خود اپیک داره عنوان نسل بعد میسازه با UE4 برای همین ساخت بازی به PCF داد

از حرفهای Cliff Beszinski در E3 اسنتباط کرد که گفته بود: "ما بازی را زیادی آسان کرده بودیم." و همچنین یاد آور شده بود که "Dark Souls الهام بخش ما برای افزایش درجه سختی بازی است."
Music To My Ears
خدا بخیر کنه :دی از سخت شدن بازی به شدت حمایت میشه >:d

طراحی مراحل شماره یک چیزی بود که فکر نمی کنم اپیک هیچ موقع بهش برسه. اینکه محیط شلوغ تر بشه کجاش جذابه؟ تک دمو که نیست
با وجود PCF که توی ساخت بازی دخیله البته نباید انتظار اون مراحل بیاد موندنی شماره یک رو داشت و حتی اوضاع بدترم هم ممکنه بشه.
بعد Dark Souls؟ بیخیال. دوباره مثه اینکه توی بدحالتی باهاش مصاحبه کردن :دی

طراحی مراحل شماره یک چیزی بود که فکر نمی کنم اپیک هیچ موقع بهش برسه. اینکه محیط شلوغ تر بشه کجاش جذابه؟ تک دمو که نیست با وجود PCF که توی ساخت بازی دخیله البته نباید انتظار اون مراحل بیاد موندنی شماره یک رو داشت و حتی اوضاع بدترم هم ممکنه بشه. بعد Dark Souls؟ بیخیال. دوباره مثه اینکه توی بدحالتی باهاش مصاحبه کردن :دی
چرا اونوقت..؟ مثلا یک بار 20 تا لوکاس بریزه سرت احساس ترس نمیکنی..؟ خیلی راحت میتونن برگردن نسخه 1 اگر دیدی نسخه 3 به کل متفاوت بود مال یک عده منتقد معلوم و الحال بود که میخواستن جو بازی رو بکنن مثل Uncharted اینها هم تحت تاثیر اونها قرار گرفتن..

هر وقت نسخه 2 و 3 برای PC اومد مطمئن باش که این نسخه هم میاد.نسخه 1 هم از زیر دسشون در رفت.:d

من نمیگم این نسخه برای PC هم عرضه میشه اما این منطقت کاملا اشتباهه. نمونه بارزش Fable 3 بود که نسخه ی قبلیش در انحصار 360 باقی موند.

آخ آخ که چقدر من Gears سخت دوست دارم...!!!میمیرم واسه سختی این بازی عاشق این هستم که 10 بار بمیرم یا مشت بزنم به دیوار یا دسته رو بزنم به زمین به به چه حالی بکنم من بازی به این میگن...!!!قشنگ کل مراحلش باید مثل کشتن باس آخر gears 1 باشه که من دسته رو بزنم به دیوار از بس که countiue زدم...!!درجه سختی برای من تو این نسل رویا شده بود...!!!!

آخ آخ که چقدر من Gears سخت دوست دارم...!!!میمیرم واسه سختی این بازی عاشق این هستم که 10 بار بمیرم یا مشت بزنم به دیوار یا دسته رو بزنم به زمین به به چه حالی بکنم من بازی به این میگن...!!!قشنگ کل مراحلش باید مثل کشتن باس آخر gears 1 باشه که من دسته رو بزنم به دیوار از بس که countiue زدم...!!درجه سختی برای من تو این نسل رویا شده بود...!!!!
رفیق فکر میکنم خیلی عصبانی هستی :-s :دی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or