در ژاپن تعداد کمی علاقه به خرید کنسول دارند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

در طی نظر سنجی که در ژاپن از بین 1066 نفر صورت گرفته نتایج نشان میدهد که درصد کمی از آن ها نسبت به کنسول ها رغبت نشان میدهند.

در این نظر سنجی1066 نفر شرکت کرده اند که رنج سنی آن ها از نوجوان تا 50 سال است و متشکل از 53 درصد مرد و 47 درصد زن است.جواب ها به سه صورت "میخواهم بخرم" "در روز لانچ نمی خرم اما علاقه مند به خرید آن در آینده ام" و "هیچ علاقه ای ندارم" تقسیم می شود.

تنها 2.5 درصد از آن ها علاقه مند به خرید Xbox One در روز لانچ هستند که به نسبت دو کنسول نسل قبل خود نتیجه دور از ذهنی به نظر نمی رسد اما 16.1 درصد علاقه به خرید آن در آینده را دارند اما نزدیک به 81 درصد علاقه ای به خرید Xbox One ندارند.

اما نکته ی جالب و تعجب بر انگیز این نظر سنجی درباره کنسول شرکت سونی یعنی PS4 است زیرا تنها 10 درصد علاقه به خرید آن در روز عرضه هستند , درست است که به نسبت Xbox One بیشتر است اما نتیجه جالبی نیست.24.8 نیز علاقه به خرید آن پس از روز عرضه را دارند اما 64 درصد هیچ علاقه ای به خرید آن ندارند.

هر چند که این نظر سنجی بیان گر نظر تمام جامعه نیست و تنها یک نظر سنجی ساده است بعضی اوقات معیار خوبی هستند اما بعضی اوقات نه!

منبع

نظر سنجی رو باید از کسایی که پلی 3 و اکس باکس دارن انجام بدن . این نظر سنجی ها ارزشی نداره .ادم 50 ساله ! من الان 28 سالمه دیگه پنچر شدم بسکه عمری بازی کردم دیگه 50 ساله چی بگه

دوستان به همین خیال باشن 4 تا بازی بزرگ براش معرفی بشه در ژاپن مثل چی چی میریزن میخرن .

بر عکس تمام دنیا انها اول منتظر میشن ببینن کدام بهتر بهشون بازی میده میرن میخرن بقیه دنیا میخرن بعدم انتظار دارن براشون بازی بیاد .

آخزالزمونه؟! ژاپنی ها کنسول نمیخوان !!. چی میخوان پس؟ :دی.

همکار من امیر که بخاطر بازیش Love Sin. Hate Siner جایزه گیم کانکشن رو از چین برد وقت برگشت از مراسم میگفت انجا اصلا دیگه غیر از بازی های مبایل و تبلت هیچ چیزی رو آدم حساب نمیکنن! مدیر بازرگانی SE باهاش صحبت کرده بود گفته بوده میخوای موفق بشی بازیت رو بیار روی اندروید و آ او اس!

تو ژاپن همه اول مبایل رو انتخاب میکنن بعد تبلت و کنسول دستی!

1000 نفر اصلا معیار خوبی نیست
باید از تعداد پیش فروش ها به علاقه مردم به خرید کنسول پی برد که خیلی بیشتر از نسل قبل بوده:d

این نسل جدید ژاپن یه مشت چفته شلن :دی
نه بازیساز درست حسابی دارن نه بازیکن
بریم دست به دعا بشیم کوجیما و میکامی و کامیا حالا حالا ها بازی بسازن :دی

نظر سنجی رو باید از کسایی که پلی 3 و اکس باکس دارن انجام بدن . این نظر سنجی ها ارزشی نداره .ادم 50 ساله ! من الان 28 سالمه دیگه پنچر شدم بسکه عمری بازی کردم دیگه 50 ساله چی بگه
اگه شما بري ژاپن تو مترو مي بيني كه كلي كارمند با سنين بالا در حال بازي با كنسول دستي و اسمارت فونها هستند....اصلا يه وضع ديگه اي هست:d با اينجا و كلا قسمتهاي ديگه دنيا مقايسه نكنيدش

+

در كل كاملا راس ميگن علاقه ژاپني ها و كلا شرقي ها به كنسولاي خانگي اصلا در حد غربي ها نيس(درسته اين امار با عرضه كنسولا بالا ميه ولي باز خيلي مونده تا به غربيها برسن)

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or