در عنوان Deus Ex: Mankind Divided با صحبت کردن هم میتوان باس ها را شکست داد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
deus_ex_mankind_divided_screenshot-4-600x256.jpg
درود

کارگردان گیم پلی عنوان Dues Ex: Mankind Divided اقای Patrick Fortier در مصاحبه با گیمز رادار ، با اشاره به طراحی بهتر باس ها در این عنوان ، اعلام کرد که

راه های مختلفی برای شکست دادن باس ها وجود دارد و یکی از ان ها صحبت کردن برای مساعد کردن موقعیت به نفع خودتان است.

او ضمن اشاره به باس های عنوان قبلی مجموعه Human Revolution مبنی بر بد بودن طراحی ان ها و اینکه ان ها فقط در میان پرده ها کشته میشدند گفت باس هادر

Mankind Divided طراحی بهتری دارند که از همان ابتدا کاملا مشهود است.

علاوه بر این مکانیزم مخفی کاری برای کشتن باس ها که در قسمت اول مجموعه وجود داشت به این عنوان بازخواهد گشت و همچنین تمام قابلیت ها نظیر جنگ

مستقیم و صحبت کردن که در Human Revolution برای دشمنان معمولی وجود داشت در قسمت جدید برای باس ها هم صدق میکند و این المان ها و تصمیمات و

روشی که بازیباز برای کشتن باس ها انتخاب میکند نقش مهمی در داستان بازی ایفا خواهند کرد.

Dues Ex: Mankind Divided درسال ۲۰۱۶ میلادی برای Xbox One ، PlayStation 4 و رایانه های شخصی منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بهترین خبر!:دی خیلی منتظر این بودم. این یعنی نهایت آزادی عمل:دی
اوایل که بازی معرفی شده بود می ترسیدم گند بزنن ولی هر چی نزدیک میشیم به عرضه ی بازی خبرهای خوب بیشتری میاد. امیدوارم بتونن تجربه ای بهتر از حتی Human Revolution بسازن برای ما.

واقعا انتظار دارم حجتو دیگه بر ما تموم کنه این بازی ! :d قسمت قبلی همین جوریشم خیلی خاص بود. یادمه یه مرحله بود باید میرفتی داخل اداره‌ی پلیس، میتونستی با حرف زدن یارو رو متقاعد کنی، همه رو بکشی، از کوچه‌ی پشتی از راهی بری که با اسکیل هک کردن میشه رفت یا از راهی بری که گازای سمی هست، حالا باقیشو یادم نیست. تنها مشکلش باس‌فایتای خشکش بود. اینو رفع کنن دیگه رسما چندین ماه سرگرممون میکنه بازی.

دقیقا یکی از مشکلات نسخه ی قبلیش خطی بودن باس هاش بودن ! فک کنم با این حرف دارن میگن برای شکست باس ها راه های زیادی وجود داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or