در رویداد «SXSW» دو عنوان جدید از مجموعه «Sonic» معرفی شد

• Thread starter Thread starter Ali Rz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali Rz

کاربر سایت
به تازگی شرکت «SEGA» در رویداد «SXSW» دو عنوان جدید از مجموعه پرطرفدار «Sonic» را معرفی کرده است.

سگا در این رویداد عنوان «Sonic Mania Plus» را معرفی کرد که برای عرضه در تابستان برنامه ریزی شده است و همچنین تیزری از عنوان جدیدی مرتبط با مجموعه Sonic نشان داد.

این عنوان همراه با محتویات اضافی منتشر خواهد شد؛ این محتویات شامل، یک مود «Encore» با مراحل ریمیکس‌شده و مود رقابتی چهار نفره و دو کاراکتر جدید قابل بازی می‌شود.

کسانی که در حال حاضر «Sonic Mania» را دارند، می‌توانند آن را به صورت دیجیتالی به Sonic Mania Plus ارتقاء دهند. ظاهرا پلتفرم «PC» در رونمایی ذکر نشده، اما به احتمال زیاد کاربران استیم نیز می‌توانند به این ارتقاء دسترسی داشته باشند.

این عنوان قیمتی معادل 29.99 دلار در خرده‌ فروشی‌‌ها خواهد داشت و شامل یک کاور برگشت‌پذیر، کاور هولوگرافی و همچنین یک آرت بوک 32 صفحه‌ای می‌شود.

نسخه فیزیکی این عنوان در تابستان امسال برای پلتفرم‌های «PS4» و «Switch» و «Xbox One» منتشر خواهد شد.

عنوان دیگر که تنها تیزری از آن در این رویداد نمایش داده شد، احتمالا عنوان ریسینگی از این مجموعه خواهد بود که متاسفانه جزئیاتی زیادی از آن در دسترس نیست.

منبع

Read the whole post here.

آخرین ویرایش:
من اینطور حس میکنم یا واقعا هر ماه دارن یه سونیک میدن بیرون :-?
من زمان سگا خیلی خوشم میومد ولی این اخریا ک نصب کردم خوشم نیومد. یجورایی انگار همشون تکراری هستن
دیگ سونیک گذاشتم کنار:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or