در خواست کمک برای بازی Desperado 2

protiar

کاربر سایت
سلام
کسی هست این بازی رو قدم به قدم توضیح بده
مخصوصا قسمتی که دو مامور نظامی جلوی درب بانک ایستاده اند

آخرین ویرایش:
من خودم یکی از طرفداران بازی desperado هستم اما نه این جدیده یعنی ورژن 2 بلکه شماره ی قبلی این بازی خیلی زیبا بود . (البته من با وجود این Desperado 2 رو تمومش کردم خیلی هم مراحلش کمه اصلا بهم حال نداد )
ضمنا من یادم رفته اما اگه میخوای کدها شو واست میزارم . همینطور منتظر بازی Helldorado با همین شخصیت ها از همین شرکت باش یه سری به شرکت سازنده بزن http://www.spellbound.de/

Cheats for Desperados 2

Start the game normally. When in the game window type: arno
No confirmation will appear.
Confirmations will appear on these:
CodeEffect Ctrl + F3Freeze all on/off Ctrl + F4God Mode on/off Shift + F4Invisibility Ctrl + F4More ammo (retype for even more) Ctrl + F12Win current mission Shift + F10X / Y position of the pointer

سلام داداش من تو بازی desperados2 تو مرحله اولش وقتی که با هفت تیر قوطی هارو نشونه میگیری و بعدش یه دمو میبینی و یه نفر تو کافه هست که باید بکشیش اونو میکشم و بعد چند نفر هستن که تو اتاق هستند باید از اتاق بیان بیرون و تو بکشیشون اونا بیرون نمیان منم نمیتونم برو تو اتاق ممنون میشم منو راهنمایی کنی چند وقته گیر کردم شدید

سلام دوستان گلم من یکی از بازیکنای بسیار قدیمی دسپرادوس هستم که این بازی رو از 4 سالگی شروع کردم (باور نمیکنید مهم نیس :*)
و هم قسمت یک و هم دو و هم سه رو تا آخر رفتم... و در بازی بسیار حرفه ای هستم اگر کسی کمک و مشاوره خواست من میتونم این کار رو انجام بدم.
یا آموزش قوی شدن داخل بازی و تشکیل تیم حرفه ای در رابطه با بازی رو هم بهتون یاد میدم ... با هزینه ی کم کسی خواست میتونه تلگرام پیام بده.

telegram.me/best5hot

به احتمال زیاد به این ایدی تغییر کنه.

telegram.me/CMehrshad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or