سلام دوستان من دارم يك 360 با درايو لايت ان خريد ميكنم حتما احتياج دارم برام اين رو كپي خور كنه اگر فروشگاهي رو ميشناسيد تهران كه كارش تميز و مورد اطمينان همه هست بفرماييد + اينكه چند ميگيره
ای بابا . دوست من اول بورو يکم اینجارو بگرد بعد بيا تاپيک بزن. تاپيکت به زودی قفل ميشه پس : بورو اینجا http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=15847&page=10 توضيح : درايو های لايتون هنوز کپی خور نشدن. بايد درايوتو با يک درايوی مثل بنکيو يا سامسونگ عوض کنی. ميری درايو رو ميخری دسته دو اما سالم. بعد ميبری تهران پيش فروشگاه نکست جن . بهترين فروشگاه در ضمينه خدمات کنسول در ایران هست. مطمئن باش. يک چيزی حدوده 65 هم ازت ميگيره بجز پول خريد درايو. این لايتون رو هم نگه دار. بعدا لازم ميشه. منم همين کارهارو کردم الان دارم حالشو ميبرم
نخير. اشتباه به عرضتون رسوندن. بنده کلا این مراحل رو پشت سر گزاشتم رفتم يک درايو سامسونگ خريدم به 25000 زنگيدم نکست جن ( www.nextgen.ir) گفت 60 ميگيريم عوض ميکنيم ، با تيپاکس فرستادم براشون ، درايو لايتون رو در آوردن ، keyدرايو رو دادن به درايو سامسونگ که دستگاه فکر کنه این همون درايو لايتون هست در حالی که نيست ( اگر دستگاه بدونه که این درايو لايتون نيست و با يک مارک ديگه عوض شده اصلا کار نميکنه برای همين بايد گولش زد ) بعد هم به آخرين فريم ور کپی خورش کرد. الان هم دارم راحت هم آفلاين هم آنلاين بازی ميکنم. درايو لايتون هم گزاشتم تو کمدم!