در اضافه شدن زبان فارسی به بازی های N-Gage 2 سهیم باشید

• Thread starter Thread starter natani
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اونا واسه ملتی که میخوان ازین بازیا بصورت دزدی استفاده کنن که نمیان بیخودی زحمت اضافه بکشن. شما دلت خوشه، قرار نیست بقیه هم دلشون خوش باشه.

اونا واسه ملتی که میخوان ازین بازیا بصورت دزدی استفاده کنن که نمیان بیخودی زحمت اضافه بکشن. شما دلت خوشه، قرار نیست بقیه هم دلشون خوش باشه.
این حرف شما صحیح نیست به 2 دلیل :
1- استفاده از بازی های کپی تاثیر مثبتی تو فروش کنسول در کشور های جهان سوم داره
2- مگه مایکروسافت با اینکه میدونست درصد زیادی از کاربرانش ایرانی هستن و غیر قانونی از سیستم عاملش استفاده میکنن , زبون فارسی رو به سیستم عاملش اضافه نکرد ؟
کلا سازندگان یه محصول از هر تلاشی برای محبوب کردن محصولشون استفاده میکنن .
این موضوع رو هم نباید فراموش کرد که نوکیا بازار فروش خوبی تو ایران داره

آخرین ویرایش:
2- مگه مایکروسافت با اینکه میدونست درصد زیادی از کاربرانش ایرانی هستن و غیر قانونی از سیستم عاملش استفاده میکنن , زبون فارسی رو به سیستم عاملش اضافه نکرد ؟
آره راست ميگه
برو به لينك و كارا رو انجام بده
ببين پرو‍ژه در دست بررسي هستش، خودت فكر كن با اين همه راي كه آورديم اگه اجرا نكنه فكر نميكني اعتبارش بره پايين؟؟؟

اولا این مقایسه اصلا صحیح نیست اون سیستم عامله و خیلی با کنسول فرق میکنه. از طرفی فارسی رو بخاطر ایران اضافه نکرده، شمار ایرانیا و فارسی زبان های دنیا کم نیست به علاوه شرکت هایی بودن که از همون ابتدا سیستم عامل های لایسنس شده خریداری میکردن و میکنن. تمام شرکتهای خارجی که در ایران برنچ دارن مجبور به استفاده از OS های اوریجینال بودن و هستن و تمام این شرکت ها کارمندان فارسی زبان دارن. در مکاتباتشون باید فارسی در دسترسشون میبوده و ...

فکر کردن به اینکه مایکروسافت به اون عظمت بیاد بخاطر شادی دل یک گله Pirate زبون فارسی ارایه بده بسیار سفیهانه است. 1001 دلیل میشه آورد که مایکروسافت این کارو کرده ولی نه بخاطر ملت شهید پرور.

همین مایکروسافت به صورت فله ای همه کسانی که از هر نقطه دنیا از کنسولش به صورت غیر قانونی استفاده میکنن رو ین کرده و میکنه و خواهد کرد اصلا هم به این کاری نداره که شما دارای محدودیتید که گیم کپی بازی میکنید یا از اینکه پول بدید تنتون میلرزه و اینکارو میکنید.

بله شاید گیم کپی تو فروش کنسول موثر باشه. اما به همون میزان برای اون شرکت خطرناکه. مثل PSP که بخاطر این مساله آسیب زیادی دید و چون ساخت این بازیا هزینه بر هست به راحتی دونه دونه شرکتا دارن ازش فاصله میگیرن. در عوض ساخت بازی برای DS راحت تره، کم هزینه تر و سود بیشتری به همراه داره، با اینکه DS هم خیلی ها کپی استفاده میکنن تو جوامعی نظیر ما اما بقیه دنیا اینکارو نمیکنن.

مگر خود سازنده مطلقا بازی میسازه برای یک کنسول؟ هیچ شرکتی برای اینکه برای اینکه بقیه برای کنسولش بازی بسازن پول که نمیده هیچ، پول هم میگیره. اونوقت کی امکانات نامحدود برای ضرر خودش رو فراهم کنه؟

فارسی رو بخاطر ایران اضافه نکرده، شمار ایرانیا و فارسی زبان های دنیا کم نیست
حتما شمار استفاده کننده های زبونای Zulu , Konkani , Kannada , Gujarati ,Croatian , Galician , Divehi هم مثل ایران زیادن که اینا رو اضافه کرده! :laughing: بعضی از این زبونا انقدر عجیبن که احتمالا آمار یوزراش تو ویندوز زیر 1% هستش , ولی مایکروسافت اونو اضافه کرده تا در تمام دنیا محبوبیت داشته باشه.

همین مایکروسافت به صورت فله ای همه کسانی که از هر نقطه دنیا از کنسولش به صورت غیر قانونی استفاده میکنن رو ین کرده و میکنه و خواهد کرد اصلا هم به این کاری نداره که شما دارای محدودیتید که گیم کپی بازی میکنید یا از اینکه پول بدید تنتون میلرزه و اینکارو میکنید.

مایکروسافت شما رو از آنلاین بازی کردن بن میکنه نه از آفلاین بازی کردن , درحالی که میتونست آفلاین رو هم بن کنه ;)
ولی چه شما بخواید قبول کنید چه نکنید درصد قابل توجه ای از فروش کنسول مایکروسافت مربوط به همین کشورهای جهان سوم هستش و مایکروسافت نمیخواد این بازار رو به کلی از دست بده.

بله شاید گیم کپی تو فروش کنسول موثر باشه. اما به همون میزان برای اون شرکت خطرناکه. مثل PSP که بخاطر این مساله آسیب زیادی دید
خب شما یک نمونه آوردید به عنوان اثبات ادعاتون , من سه تا نمونه میارم برای رد نظریتون
PS2 , XBox360 و Wii
ساخت بازی برای این کنسول ها, حداقل ps2 و 360 کم هزینه نبود ولی ps2 به اون آمار فروش فوق العاده میرسه , wii هم که یکه تازه این نسله بعدش هم از لحاظ فروش 360.
جالب اینجاست ps3 که کپی نشده از همه کمتر میفروشه و این کاملا خلاف نظریه شما رو ثابت میکنه :)
کنسولی که خوب باشه , بازیای زیادی داشته باشه و سیاستهای سازندش درست باشه میفروشه , هیچ ربطی هم به کپی شدن و نشدن هم نداره

و اما ...
فکر کردن به اینکه مایکروسافت به اون عظمت بیاد بخاطر شادی دل یک گله Pirate زبون فارسی ارایه بده بسیار سفیهانه است
این حرف شما توهینی بود به تمام مردم ایران که به نوعی از محصول غیر ارجینال استفاده میکنند. از جمله تمام اعضای این سایت و خانوادشون
گله = رمه گاو و گوسفند (فرهنگ معین)
من که تو ایران انسانی رو ندیدم که تو گله زندگی کنه. طرفای ما که اینطور نیست, طرفای شما رو نمیدونم!
لزومی نداره القابی رو که شایسته خود شماست به دیگران نسبت بدید.
تو پست هایی که این چند وقته از شما دیدم به این نتیجه رسیدم که جنابعالی انسان بد دهنی هستید و لوگوی مدیر که بالای سر شماست و دوستی شما با بعضی از مدیران ارشد سایت, ابزاری شده برای مصونیت شما.
من بسیار تمایل دارم این موضوع رو پیگیری کنم تا هر کسی به خودش اجازه نده هرطور که تو خانوادش صحبت میکنه اینجا هم همونطور صحبت کنه.

این حرف شما توهینی بود به تمام مردم ایران که به نوعی از محصول غیر ارجینال استفاده میکنند. از جمله تمام اعضای این سایت و خانوادشون
گله = رمه گاو و گوسفند (فرهنگ معین)
من که تو ایران انسانی رو ندیدم که تو گله زندگی کنه. طرفای ما که اینطور نیست, طرفای شما رو نمیدونم!
لزومی نداره القابی رو که شایسته خود شماست به دیگران نسبت بدید.
تو پست هایی که این چند وقته از شما دیدم به این نتیجه رسیدم که جنابعالی انسان بد دهنی هستید و لوگوی مدیر که بالای سر شماست و دوستی شما با بعضی از مدیران ارشد سایت, ابزاری شده برای مصونیت شما.
من بسیار تمایل دارم این موضوع رو پیگیری کنم تا هر کسی به خودش اجازه نده هرطور که تو خانوادش صحبت میکنه اینجا هم همونطور صحبت کنه. ________________
به این میگن بیخودی بحث کردن . البته قصد جسارت ندارم . اما شما بی علت داری سفسطه میکنی !
پایرت یا دزد دزده . خیلی ساده و مشخص . دیگه ایرانی و غیر ایرانی نداره .
من با دارک فیلد موافقم . کمی فکر کنید و سعی کنید جانبدارانه عمل نکنید . روی این مطلب صحه میزارید .
یک کنسول موقعی فروش میکنه که بازی های خوبی داشته باشه . بازی های خوب هم موقعی تولید میشن که تولید کنندگانشون از منظر مالی تامین بشن . حالا شما چجوری میگی که کپی کردن باعث رونق کنسول میشه من نمیدونم .! ایران رو نبینید . ما سر همین کپی رایت نداشتنه که بدبختیم !

حتما شمار استفاده کننده های زبونای Zulu , Konkani , Kannada , Gujarati ,Croatian , Galician , Divehi هم مثل ایران زیادن که اینا رو اضافه کرده! :laughing: بعضی از این زبونا انقدر عجیبن که احتمالا آمار یوزراش تو ویندوز زیر 1% هستش , ولی مایکروسافت اونو اضافه کرده تا در تمام دنیا محبوبیت داشته باشه.

اضافه کردن زبان فارسی به ویندوز!
اون چیزی که شما میگید استاندارد Unicode ـه و هیچ ربطی هم به اضافه شدن زبان فارسی به ویندوز نداره! اگر توی مثلا Word یا داخل خود ویندوز فارسی مینویسید، مربوط به پشتیبانی کردن مایکروسافت از اون استاندارد ـه.

اضافه کردن زبان فارسی به ویندوز وقتی معنی پیدا میکنه که مثلا مایکروسافت بیاد و یک ورژن "بومی شده برای ایران" را منتشر کنه، یعنی چی، یعنی ویندوز به زبان فارسی به همراه Help و Customer Support به همین زبان و مخلفات دیگر. شما همچین ویندوزی دیدید؟

تنها محصول رسمی که از مایکروسافت "به زبان فارسی" دیدم، یک Language Pack بود برای Office 2003 که منوها رو فارسی میکرد و SpellCheck برای زبان فارسی و غیره. که دیگر هم تکرار نشد.

اینجا هم میتونید ببینید :http://www.microsoft.com/middleeast/arabicdev/farsi/wPaper.aspx
به title صفحه هم یک نگاهی کنید که نوشته Microsoft Products and Arabic Support
اگر به خاطر این قضیه به همه مردم ایران و خانواده شریفشون توهین شده، بیشتر از محصولات غیر اریجینال استفاده کنند.

مایکروسافت شما رو از آنلاین بازی کردن بن میکنه نه از آفلاین بازی کردن , درحالی که میتونست آفلاین رو هم بن کنه ;)
ولی چه شما بخواید قبول کنید چه نکنید درصد قابل توجه ای از فروش کنسول مایکروسافت مربوط به همین کشورهای جهان سوم هستش و مایکروسافت نمیخواد این بازار رو به کلی از دست بده.

خب شما یک نمونه آوردید به عنوان اثبات ادعاتون , من سه تا نمونه میارم برای رد نظریتون
PS2 , XBox360 و Wii
ساخت بازی برای این کنسول ها, حداقل ps2 و 360 کم هزینه نبود ولی ps2 به اون آمار فروش فوق العاده میرسه , wii هم که یکه تازه این نسله بعدش هم از لحاظ فروش 360.
جالب اینجاست ps3 که کپی نشده از همه کمتر میفروشه و این کاملا خلاف نظریه شما رو ثابت میکنه :)
کنسولی که خوب باشه , بازیای زیادی داشته باشه و سیاستهای سازندش درست باشه میفروشه , هیچ ربطی هم به کپی شدن و نشدن هم نداره

شما برای خودتان یک نظریه دارید و اینکه "قسمت زیادی از فروش مایکروسافت مربوط به شرکت های جهان سوم است" .. یا اینکه درصد بالایی از مشتریان مایکروسافت در ایران هستند !
قضیه اینجاست که این نظریه شما !!! تا به حال در هیچ یک از تحلیل های کارشناسان اقتصادی صنعت بازی و بازیسازی دیده نشده.
همینطور برای پشتیبانیش هیچ منبع و ماخذی ندارید.
اصلا آمار فروش مایکروسافت و دیگر شرکتهای نرم افزاری و سخت افزاری برای ایران اصلا وجود داره که شما میخواهید بهش استناد کنید؟

ببخشید گفتم دزدان دریایی که بهتون برنخورد؟ یا به هویت و ملیت و تمدن چندین هزارساله شما که توهین نشد؟ اگه شد ببخشید ... از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید.

پایرت یا دزد دزده . خیلی ساده و مشخص . دیگه ایرانی و غیر ایرانی نداره .
شما با امضاتون نشون دادید که چقدر مخالف دزدی نرم افزارا هستید! :laughing:

اضافه کردن زبان فارسی به ویندوز!
اون چیزی که شما میگید استاندارد Unicode ـه و هیچ ربطی هم به اضافه شدن زبان فارسی به ویندوز نداره! اگر توی مثلا Word یا داخل خود ویندوز فارسی مینویسید، مربوط به پشتیبانی کردن مایکروسافت از اون استاندارد ـه.

اضافه کردن زبان فارسی به ویندوز وقتی معنی پیدا میکنه که مثلا مایکروسافت بیاد و یک ورژن "بومی شده برای ایران" را منتشر کنه، یعنی چی، یعنی ویندوز به زبان فارسی به همراه Help و Customer Support به همین زبان و مخلفات دیگر. شما همچین ویندوزی دیدید؟
این یعنی بازی کردن با کلمات.
ویندوز ماهیتا یونیکوده , اما تا وقتی ساپورت از زبون خاصی اضافه نشه امکان تایپ اون زبون وجود نداره
بعلاوه شما خودتون پاسخ سوالتون رو دادید . چرا باید مایکروسافت واسه یه گله! Pirate ساپورت کاملا فارسی واسه نرم افزارش بذاره ؟!
فراموش نکنید که شما میتونید سایت مایکروسافت رو به زبون فارسی ببینید

تنها محصول رسمی که از مایکروسافت "به زبان فارسی" دیدم، یک Language Pack بود برای Office 2003 که منوها رو فارسی میکرد و SpellCheck برای زبان فارسی و غیره

شما برای خودتان یک نظریه دارید و اینکه "قسمت زیادی از فروش مایکروسافت مربوط به شرکت های جهان سوم است"
مقلطه
یا اینکه درصد بالایی از مشتریان مایکروسافت در ایران هستند !
مقلطه

خوب برای خودتون تفسیر میفرمایید جناب! من کجا همچین چیزهایی گفتم , شاید انقدر مطلبم سنگین بود که درکش مشکله
اصلا آمار فروش مایکروسافت و دیگر شرکتهای نرم افزاری و سخت افزاری برای ایران اصلا وجود داره که شما میخواهید بهش استناد کنید؟
کشوره های جهان سوم که که ارتباطه مستقیم با مایکروسافت ندارند از کشورهای متفاوتی خرید میکنند . برای <مثال> ایران کنسولهاش رو از کشورهای مختلف با ریجن های مختلف وارد میکنه و درصدی از فروش مثلا <ژاپن> متعلق به ایران و کشورهایی مثل ایرانه , بخاطره همینه که آمار رسمی وجود نداره . چون مایکروسافت بصورت مستقیم جنسی رو به ایران نمیفروشه که تو آمارهاش بیاره . سخت که نیست ؟ :)

ببخشید گفتم دزدان دریایی که بهتون برنخورد؟ یا به هویت و ملیت و تمدن چندین هزارساله شما که توهین نشد؟ اگه شد ببخشید ... از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید.
به تو میگن یه رفیق خوب چون هوای هم پالکی ت رو خوب داری lol

-------------------------------------------

لازم میدونم مطلبی رو عرض کنم و اون اینه که بنده به هیچوجه موافق کپی نرم افزار نیستم و به خاطر شغلم بیشترین آسیب رو از این ناحیه دیدم, اما مطلب اینه که دوستان به هرشکلی که میخوان دیگران رو خطاب قرار میدن.
اینجا توهین و استفاده از کلمه گله نه تنها مذموم نیست بلکه از طرف دوستان حمایت هم میشه .
مرحبا به این شخصیت خانوادگی شما

آخرین ویرایش:
این یعنی بازی کردن با کلمات.
ویندوز ماهیتا یونیکوده , اما تا وقتی ساپورت از زبون خاصی اضافه نشه امکان تایپ اون زبون وجود نداره
بعلاوه شما خودتون پاسخ سوالتون رو دادید . چرا باید مایکروسافت واسه یه گله! Pirate ساپورت کاملا فارسی واسه نرم افزارش بذاره ؟!
فراموش نکنید که شما میتونید سایت مایکروسافت رو به زبون فارسی ببینید

شما متاسفانه نمیدونید یونیکد و پشتیبانی ازش چیه.
ویندوز ماهیتا یونیکد نیست، در ویندوز 95 و 98 با Piggyback کردن روی عربی از زبان فارسی استفاده میکردیم و دردسرهای مربوطه. فقط وقتی که ویندوز از یونیکد به صورت کامل پشتیبانی کرد زبان فارسی هم اضافه شد. اگر شما برنامه نویس بازیهای کامپیوتری هستید بنده نزدیک به نه سال هست (از سال 78) که برای ویندوز برنامه نویسی میکنم.
محبوب کردن سیستم عامل ویندوز برای دزدان دریایی ایران چه سودی میتونه برای مایکروسافت داشته باشه، متاسفانه شما به دلیل حس ناسیونالیستی که چند ساله در ایران مـُد شده خیلی علاقه دارید ایران را مهم جلوه دهید.

مقلطه
مغلطه . [ م َ ل َ طَ / طِ ] (از ع ، اِ) کلامی که مردمان بدان در غلط و اشتباه افتند. (از ناظم الاطباء). (فرهنگ دهخدا).

کشوره های جهان سوم که که ارتباطه مستقیم با مایکروسافت ندارند از کشورهای متفاوتی خرید میکنند . برای <مثال> ایران کنسولهاش رو از کشورهای مختلف با ریجن های مختلف وارد میکنه و درصدی از فروش مثلا <ژاپن> متعلق به ایران و کشورهایی مثل ایرانه , بخاطره همینه که آمار رسمی وجود نداره . چون مایکروسافت بصورت مستقیم جنسی رو به ایران نمیفروشه که تو آمارهاش بیاره . سخت که نیست ؟ :)
از توضیح واضحات شما ممنون. بنده به دنبال این مساله نبودم.
بحث من این بود که خیلی خوبه که بدون استناد به هیچ مدرک و آماری صحبت می کنید و به بقیه انگ بازی با کلمات و مغلطه می زنید. درصورتی که چنین آماری برای ایران وجود ندارد شما به چه استنادی میفرمایید که "درصد زیادی از کاربران مایکروسافت ایرانی هستند !!!!" آمار فروش ژاپن و یا آمار صادرات ژاپن به ایران و یا آمار فروش DVD خام در ایران ؟
شما به چند درصد میگید "درصد زیاد" ؟

به تو میگن یه رفیق خوب چون هوای هم پالکی ت رو خوب داری lol
چون قافیه تنگ آید.

پ.ن : متاسفانه شما به جای کعبه زدید به راه ترکستان و حس ناسیونالیستی شما هم قلمبه شده. اگر میخواهید همینجوری و بدون هیچ پایه و اساسی بر سر نظریه ای که هیچ جای دنیا مطرح نشده پافشاری کنید، بنده وقت اضافی ندارم .. فکر کنید کم آوردم.
موفق و پیروز باشید.

شما با امضاتون نشون دادید که چقدر مخالف دزدی نرم افزارا هستید! :laughing:
سلام. عرض کردم جانبدارانه عمل نکنید . در مورد مطلب خودم میگم .شما به پشتیبان گیری یا بک آپ که قطعا اعتقاد دارید ! پس میدونید وقتی چند تا بازی دارید و علاقمندید که اونها حفظ بشن یه ایزو ازشون تهیهمیکنید و در هارد رایانه یا فضایی در اینتر نت ذخیره میکنید . بعد هر زمانی که علاقمند شدید از این پشتیبانتون استفاده کنید باید بتونید بشکل اولش درش بیارید .
این دقیقا همین کاری هم ما انجام میدیم .! چه ربطی به پایرتیگ داره ؟ !
این دقیقا همون فلسفه ای هست که شرکت های سازنده دیمن تولز و الکل 120% و کلان سی دی و غیر و ذالک دنبال میکنند . و ناقص کپی رایت هم نیستند!> هر فردی حق داره با راه های گوناگون از اموالش محافظت کنه . نرم افزار هم اینگونه .!
امیدوارم متوجه شده باشید دوست عزیز .

شرکت سازنده کنسول با فروش بیشتر کنسول سود بیشتری عایدش میشه .
شرکت بازی سازی با فروش بیشتر بازی های با سود بیشتری مواجه میشه .
با تولید بازی های بیشتر و بهتر فروش یک کنسول تضمین میشه .
سود بیشتر برای شرکت های بازی سازی == سود بیشتر برای شرکت سازنده کنسول .
کنسول کپی خور میشه ... شرکت بازی سازی به سودی که باید برسه نمیرسه .شرکت بازی سازی ضرر میکنه... ضرر شرکت باعث میشه 1.بازی کمتری تولید کنه چون بودجش کاهش پیدا کرده 2.اگه این مسئله بیشتر رخ بده سیاستش عوض میشه و برای اون کنسول بازی نمیزنه. (نمونه کرایتک که یه بار یه بازی انحصای برای پی سی زد و دیگه بیخیال شد.بخاطر همین کپی رایت.)
کنسول بی بازی == کاهش فروش کنسول .. ضرر شرکت سازنده ... نمونش (دریم کست سگا ه به دیار باقی رفت.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or