فارسی رو بخاطر ایران اضافه نکرده، شمار ایرانیا و فارسی زبان های دنیا کم نیست
حتما شمار استفاده کننده های زبونای Zulu , Konkani , Kannada , Gujarati ,Croatian , Galician , Divehi هم مثل ایران زیادن که اینا رو اضافه کرده! :laughing: بعضی از این زبونا انقدر عجیبن که احتمالا آمار یوزراش تو ویندوز زیر 1% هستش , ولی مایکروسافت اونو اضافه کرده تا در تمام دنیا محبوبیت داشته باشه.
همین مایکروسافت به صورت فله ای همه کسانی که از هر نقطه دنیا از کنسولش به صورت غیر قانونی استفاده میکنن رو ین کرده و میکنه و خواهد کرد اصلا هم به این کاری نداره که شما دارای محدودیتید که گیم کپی بازی میکنید یا از اینکه پول بدید تنتون میلرزه و اینکارو میکنید.
مایکروسافت شما رو از آنلاین بازی کردن بن میکنه نه از آفلاین بازی کردن , درحالی که میتونست آفلاین رو هم بن کنه
ولی چه شما بخواید قبول کنید چه نکنید درصد قابل توجه ای از فروش کنسول مایکروسافت مربوط به همین کشورهای جهان سوم هستش و مایکروسافت نمیخواد این بازار رو به کلی از دست بده.
بله شاید گیم کپی تو فروش کنسول موثر باشه. اما به همون میزان برای اون شرکت خطرناکه. مثل PSP که بخاطر این مساله آسیب زیادی دید
خب شما یک نمونه آوردید به عنوان اثبات ادعاتون , من سه تا نمونه میارم برای رد نظریتون
PS2 , XBox360 و Wii
ساخت بازی برای این کنسول ها, حداقل ps2 و 360 کم هزینه نبود ولی ps2 به اون آمار فروش فوق العاده میرسه , wii هم که یکه تازه این نسله بعدش هم از لحاظ فروش 360.
جالب اینجاست ps3 که کپی نشده از همه کمتر میفروشه و این کاملا خلاف نظریه شما رو ثابت میکنه
کنسولی که خوب باشه , بازیای زیادی داشته باشه و سیاستهای سازندش درست باشه میفروشه , هیچ ربطی هم به کپی شدن و نشدن هم نداره
و اما ...
فکر کردن به اینکه مایکروسافت به اون عظمت بیاد بخاطر شادی دل یک گله Pirate زبون فارسی ارایه بده بسیار سفیهانه است
این حرف شما توهینی بود به تمام مردم ایران که به نوعی از محصول غیر ارجینال استفاده میکنند. از جمله تمام اعضای این سایت و خانوادشون
گله = رمه
گاو و گوسفند (فرهنگ معین)
من که تو ایران انسانی رو ندیدم که تو گله زندگی کنه. طرفای ما که اینطور نیست, طرفای شما رو نمیدونم!
لزومی نداره القابی رو که شایسته خود شماست به دیگران نسبت بدید.
تو پست هایی که این چند وقته از شما دیدم به این نتیجه رسیدم که جنابعالی انسان بد دهنی هستید و لوگوی مدیر که بالای سر شماست و دوستی شما با بعضی از مدیران ارشد سایت, ابزاری شده برای مصونیت شما.
من بسیار تمایل دارم این موضوع رو پیگیری کنم تا هر کسی به خودش اجازه نده هرطور که تو خانوادش صحبت میکنه اینجا هم همونطور صحبت کنه.