desprado کاربر سایت Oct 20, 2008 #1 سلام خواستم یه نظر سنجی بذارم تا نظر بچه های بازیسنتر رو بدونم برام جالب خواهد بود امیدوارم تاپیک خوبی بشه من خودم بازی رو دوست دارم در کنارش هم درس البته با بازی بیشتر حال میکنم ولی چون واسه آینده خوب مجبورم . درس میخونم آخرین ویرایش: Oct 20, 2008
سلام خواستم یه نظر سنجی بذارم تا نظر بچه های بازیسنتر رو بدونم برام جالب خواهد بود امیدوارم تاپیک خوبی بشه من خودم بازی رو دوست دارم در کنارش هم درس البته با بازی بیشتر حال میکنم ولی چون واسه آینده خوب مجبورم . درس میخونم
r10ronaldinho کاربر سایت Oct 20, 2008 #4 واقعا دیگه این تاپیکا داره به طرزه فاجعه برانگیزی میره رو اعصاب
Unreal Amir کاربر سایت Oct 20, 2008 #5 تا اینجاش هم من با شیش و بش درس خوندم و اگه مدرسه غیر انتفاعی نبود که ......................:biggrin1::biggrin1:
تا اینجاش هم من با شیش و بش درس خوندم و اگه مدرسه غیر انتفاعی نبود که ......................:biggrin1::biggrin1:
Lloyd banks کاربر سایت Oct 20, 2008 #6 درس در كنارش هم بازيچون براي اين كه يه چيزي بشيم بايد درس بخونيم اگه هدفي نباشه درس مفت گرونه