درست کردن Bio زیبا در XBOX LIVE

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
شاید تا بحال اشخاصی رو دیده باشید که در bio خودشون از اشکالی استفاده میکنند که در کیبورد مجازی xbox live نیست
اول من چند تا bio براتون میزارم که باید از سایت xbox.com bio ها رو وارد پروفایلتون بکنید

┏┳┳┳┳┳┳┳┳●●●●●●━┓ ┣╋╋╋╋╋╋╋┫●●●●●●●┃ ┣┻┻┻┻┻┻┻┻━━−●●●●┃ ┃MODERN WARFARE ™ ●●●●┏┫ ┣┳┳┳┳┳┳┳┳−●●●●┏╋┫ ┣╋╋╋╋╋╋╋┫●●●●−┻┻┫ ┣╋╋╋╋╋╋╋┫●●●●●●●┃ ┗┻┻┻┻┻┻┻┻●●●●●●●┛

------------------------------------------------------------------------------

.☆┌─┐  ─┐☆   . │ / /   . │ │ / /   . │ / /─┬─┐   . │ │ | │ │ .┌┴─┴─┐ -┘─┘ .│ ┌──┘ │ .└┐ ┌┘   . └┐ ┌

,--^----------,--------,------,-------^-----, . . | ||||||||| `--------' | O . . `+---------------------------^-------------| . . .`\_,-------, __________________| . . . / XXXXXX /`| / . . . / XXXXXX / `\ / . . . / XXXXXX /\______) . . / XXXXXX / .

┏━┳┓┏┓┏┳━━┳━┳┓┏┓★ ┃┏┫┃┃┃┃┣┓┏┫┏┫┗┛┃☆ ┃┗┫┗┫┗┛┃┃┃┃┗┫┏┓┃☆ ┗━┻━┻━━┛┗┛┗━┻┛┗┛★

L4D2.JPG

■┼┼■┼┼■┼■■■┼┼┼■■┼ ■┼┼■┼┼■┼■┼┼■┼■┼┼■ ■┼┼■■■■┼■┼┼■┼┼┼■┼ ■┼┼┼┼┼■┼■┼┼■┼┼■┼┼ ■■■■┼┼■┼■■■┼┼■■■■

gta.JPG

┏━━━┓ ★ ┏━━━┓ ┃ㅁㅁ ┃ ☆ ┃ ㅁㅁ ┃ ┃ㅁㅁ ┳━━┳━━┳ ㅁㅁ ┃ ┃ㅁㅁ ┃ㅁㅁㅁㅁㅁ┃ ㅁㅁ ┃ ┃ㅁㅁ ┃ㅁㅁㅁㅁㅁ┃ ㅁㅁ ┃ ┗━━┻━━┻━━━━━━━━┓ ┃ Grand Theft Auto ┃ ┗━━━━━━━━━━━━━━┛

حالا این bio ها چگونه درست شدن؟
برنامه ای کم حجم به نام Xbox Live Bio Art وجود داره که شما میتونید به راحتی bio های زیبایی رو با اون طراحی کنید و در پروفایل خود قرار دهید
لینک دانلود برنامه

عکسی از برنامه:

bioart3.png

البته برنامه های دیگری هم وجود داره ولی من سعی کردم بهترین برنامه رو براتون بزارم
امیدوارم خوشتون بیاد سوالی داشتید بپرسید

• Like
Reactions: Navid
دوست عزیز من یه چیزی رو متوجه نشدم
بعد از درست کردن باید این کد ها (نشانه ها) رو تو bio پروفایل از طریق 360 وارد کنیم یا راهی هست از طریق pc تغییر داد؟؟

دوست عزیز من یه چیزی رو متوجه نشدم
بعد از درست کردن باید این کد ها (نشانه ها) رو تو bio پروفایل از طریق 360 وارد کنیم یا راهی هست از طریق pc تغییر داد؟؟

سلام
دوستان باید ابتدا Bio مورد نظر را از طریق برنامه مورد نظر طراحی کنند و برای قرار دادن آن در پروفایلشان باید ابتدا از طریق سایت www.xbox.com لاگین کنند و سپس به Edit Profile رفته و در پایین صفحه ( در قسمت bio ) شکل طراحی شده را وارد کنند (copy , paste )

• Like
Reactions: dani8gb
سلام
دوستان باید ابتدا Bio مورد نظر را از طریق برنامه مورد نظر طراحی کنند و برای قرار دادن آن در پروفایلشان باید ابتدا از طریق سایت www.xbox.com لاگین کنند و سپس به Edit Profile رفته و در پایین صفحه ( در قسمت bio ) شکل طراحی شده را وارد کنند (copy , paste )
ممنون
--------------------------------------
دوستان کد های پست 1 رو که تو نت پد کپی میکنی بعد open میکنی چرت و پرت میشه !!
اگه کسی اونا رو داره به خصوص اون انگشته(علامت پیروزی) plz لینک تکستشو بده

ممنون

من قبلا از خیلی از نسخه های بایو آرت که سازنده های مختلفی هم داشت استفاده کردم
ولی هیچ وقت ننتونسم بایو ای که می خواستم رو ( Copy , Paste ) کنم و درست در بیاد ,
حالا به احتمال زیاد این نسخه هم کار ساز نباشه , هرکی تونست با این نسخه بایو بسازه
لطفا بیاد و اعلام کنه .

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or