درخواست کمک برای المپیک پکن (x360)

<{ALTAIR}>

کاربر سایت
سلام

کس تا حالا بازی المپیک 2008 را در ایکس باکس کرده؟اگر کرده لطفا به سوال های من پاسخ بده:
1-در رشته ی قایقرانی,وقتی که از داخل گیتی می خواهیم رد شیم,یک دایره سبز رنگ با یک فلش داره.بعضی از گیت ها یک دایره ی قرمز با یک فلش که روش یک خط داره,دارن که باید دور بزنیم و از اوون ور که دایره ی سبز داره رد شیم.ولی من وقتی که دور می زنم و از اوون ور رد می شم به دایره ی سبز نمی خورم و به قول معروف نمی خورمش!چه کنم؟
2-چرا در رشته ی دو میدانی(100 متر,110 متر با مانع و 200 و 400 متر)با اینکه دکمه هایی که گفته را می زنم,سرعت نمی گیره؟

بازی قایقرانی رو بازی نکردم ولی بازی دو 100 متر و بقیه بهترین راه اینه که شوک(آنالگ)سمت راست را با سرعت زیاد به طورف چپ و راست ببری

برای اینکه بدونی چطوری باید بازیارو انجام بدی در قسمت تمرین وقتی یه رشته ای رو انتخاب میکنی قبل از اینکه بازی شروع بشه B رو بزن تا راهنمایی ات کنه
ولی کلا یه پیشنهاد عاقلانه برات دارم اونم اینه که بیخیال بازی کردن این بازی بشی !!! اول از همه که 5 یا 4 هزار تومنتو بابت خرید بازی ریختی دور!!! بعدش امکان داره رو این بازی دستت مصدوم بشه ( اینو بی شوخی میگم) و بعدش هم اگه زیاد ادامه بدی 50-60 هزار تومن کنترلر رو داغون میکنی
نهایتش اینه که یه ضرر اساسی میکنی
حالا میل خودته میخوای بازی کن میخوای بازی نکن!!! به هرحال من نهی از منکر و امر به معروف خودمو کردم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or