درخواست کدهای Winning Eleven 9

شرمنده اصلا یادم رفت بگم واسه چی
واسه Pc می خواستم
رو قسمتی که پولم رو تولیگ بی نهایت کتم خیلی تاکید دارم
اگه بشه که عالی میشه
شرمنده اصلا یادم رفت بگم واسه چی
واسه Pc می خواستم
رو قسمتی که پولم رو تولیگ بی نهایت کتم خیلی تاکید دارم
اگه بشه که عالی میشه
ترینر بازی Winning Eleven 9

سلام
من یه ترینر فقط برای تو ساختم
این ترینر رو تو جایی که بازی فوتبال نصب کردی کپی کن بعد ترینر رو باز کن و عدد(کلید)1 رو بزن
اگه ترینر خوب بود و استفاده بردی یه سری به وبلاگ من بزن وبه اون امتیاز بده یعنی روی بنرا تو بخش تبلیغات کلیک کن
خداحـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــافــظ
لینک دانلود :
http://www.yasiupload.com/uploads/1390/01/www.yasiupload.com-13091023311.exe

سلام
کسی میدونه که چطور میشه پولم رو واسه خریدن بازیکن تو لیگ بی نهایت کنم؟
ممنون
سلام
من یه ترینر فقط برای تو ساختم
این ترینر رو تو جایی که بازی فوتبال نصب کردی کپی کن بعد ترینر رو باز کن و عدد(کلید)1 رو بزن
اگه ترینر خوب بود و استفاده بردی یه سری به وبلاگ من بزن وبه اون امتیاز بده یعنی روی بنرا تو بخش تبلیغات کلیک کن
خداحـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــافــظ
من مهدی حکیمیان هستم
وبلاگ من : www.gameran.loxblolg.ir
لینک دانلودترینر :
http://www.yasiupload.com/uploads/13...3091023311.exe

آخرین ویرایش:
خب شد گفتم که تو اون تاپیک مطرح کن ;)

کسی نمی خواد به ایشون توجه کنه؟!

---------- نوشته در 10:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

اما تا اونجایی که من می دونم این بازی فقط برای PS2 و Xbox ساخته شده:confused:

من خودم رو پی سی بازی کردم 7 تا تیم هم ساختم. ستارگان جهان، قرن، اروپا، آسیا، امریکا، آفریقا، با یه تیم دیگه که یادم نیست الان. چطور می گی رو کامپیوتر نیومده؟!

کسی نمی خواد به ایشون توجه کنه؟!

---------- نوشته در 10:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

من خودم رو پی سی بازی کردم 7 تا تیم هم ساختم. ستارگان جهان، قرن، اروپا، آسیا، امریکا، آفریقا، با یه تیم دیگه که یادم نیست الان. چطور می گی رو کامپیوتر نیومده؟!
30-11-2006 06:51 PM
این تایپیک رو از کجا گیر اوردین ؟؟ :دی .
الان کسی هست اینو بازی کنه ؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or