درخواست نقشه مدارها

من Power Supply رو ندارم ولی نقشه Xenon هستش، میتونی توی گوگل پیداش کنی.
.
.
.
منظورم اين نبود !
من مي خواستم يه جايي درست كنم براي تعمميرات كنسول هاي بازي ! البته نه به صورت تجربي ! بلكه به صورت علمي و عملي !
براي همين نقشه اي كنسول هاي بازي و مي خوام ! نقشه هايي كه بشه تحليل كرد ! و ايراداتو پيدا كرد !

بله ! اما فعلا مي خوام روي xbox كار كنم و عيب و ايراداشو در بيارم !
مثلا هركي الاني آداپتورش بسوزه ميره يا يه دونه جديد مي خره و يا اينكه ميده بيرون با كلي هزينه درستش مي كنن تاز مثل اولش هم نميشه !
يا خيلي از ايرادات ساده كه مربوط به سوختن فيوزهاي روي برد دستگاه ميشه كه با يه آموزش ساده ميشه همه رو آموزش داد !
اما تا نقشه هاش نباشه نميشه اصولي توضيح داد و بحث به كل كل و .... ميكشه كه آي من مهندس از فلان دانشگام .... غيره كه خودتون مي دونيد !!!!!
اما اگر با نقشه توضيح بديم هم به يادگيري كمك شده و هم ديگه كل كل و... پيش نمياد!
من الان كلي آداپتور دارم كه با تعويض ترانزيستورهاش درستش كردم!
اما خيلي ها از طريقه ساخت اين ها خبر ندارن ! و تا بهشون مي گي اين اداپتورها سويچنگ هست و ترانزيستورهاش فرق ميكنه fet يا هسته ترانسش فريت هست هنگ مي كنن !!!!
براي همين گفتم اگر نقشه هاش پيدا بشه من مي تونم اصولي اين آموزشها را درست كنم و همه استفاده كنند !!!!
اخه يه ترانزيستور 300 تومني برا اداپتور رو 10000 تومن براي تعميرش مي گيرن !!!!:)):))
اين هدف من هست !
حالا اگر نقشه اي چيزي داري بيا باهم درستش كنيم ! فرقي نميكنه مال چه دستگاهي باشه !

پایه که هستم فقط مسئله اینجاست که این آداپتورها اینقدر ارزون هستند که من ندیدم کسی تعمیرشون کنه، بهرحال من نقشه مادربرد و اتصالات رو دارم ولی برای آداپتور چیزی ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or