mafia_forever کاربر سایت Apr 19, 2007 #1 من یک نرم افزار می خوام که بدونم باهش تو یک ساعت conectionام رو قطع کنم و با یک کانکشن دیگه بصورت اتوماتیک وصل شم.اگه کسی اسمش رو هم می دنه لطفا بگه
من یک نرم افزار می خوام که بدونم باهش تو یک ساعت conectionام رو قطع کنم و با یک کانکشن دیگه بصورت اتوماتیک وصل شم.اگه کسی اسمش رو هم می دنه لطفا بگه
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Apr 19, 2007 #2 نوشته شده توسط mafia_forever: من یک نرم افزار می خوام که بدونم باهش تو یک ساعت conectionام رو قطع کنم و با یک کانکشن دیگه بصورت اتوماتیک وصل شم.اگه کسی اسمش رو هم می دنه لطفا بگه بیشتر... یعنی چی؟! میشه بیشتر توضیح بدی؟
نوشته شده توسط mafia_forever: من یک نرم افزار می خوام که بدونم باهش تو یک ساعت conectionام رو قطع کنم و با یک کانکشن دیگه بصورت اتوماتیک وصل شم.اگه کسی اسمش رو هم می دنه لطفا بگه بیشتر... یعنی چی؟! میشه بیشتر توضیح بدی؟
Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Apr 19, 2007 #3 فکر کنم منظورش این بود که ایشون 2 تا کانکشن داره یه برنامه میخاد که به طور اتوماتیک تنظیم بشه که وقتی از کانکشن اول dc شد کانکشن شماره دوم شماره گیری بشه
فکر کنم منظورش این بود که ایشون 2 تا کانکشن داره یه برنامه میخاد که به طور اتوماتیک تنظیم بشه که وقتی از کانکشن اول dc شد کانکشن شماره دوم شماره گیری بشه
mafia_forever کاربر سایت Apr 19, 2007 #4 آره دقیقا.البته می خوام بطور اتوماتیک dc کونه و کانکشن بعدی رو فعال
mafia_forever کاربر سایت Apr 23, 2007 #5 من خودم پیدا کردم با نرم افزارهای dap یا ida میشه گفت که یک کانکشن در چه ساعتی شروع به کار کنه(گفتم برای بقیه)
من خودم پیدا کردم با نرم افزارهای dap یا ida میشه گفت که یک کانکشن در چه ساعتی شروع به کار کنه(گفتم برای بقیه)