درخواست نرم افزار براي مديريت مقدار انتقال و دريافت فايل در اينترنت

Silenthill_ir

کاربر سایت
سلام
دوستان من ADSL 512 با محدوديت گرفتم
مي خوام هميشه بدونم چقدر از محدوديتم رو مصرف كردم
يك برنامه ي خوب با طرز كارش رو بهم معرفي كنيد لطفا :love::love:
GOOD LUCK

این یکی خیلی بهتر ترافیک رو نشون میده یه جورایی راحت تر هست به نظر من و اینکه مثلا بالایی نمیتونه ترافیک vpn رو نشون بده ولی NetMeter میتونه و بعضی وقتها هیچ صفحه ای در حال لود شدن نیست ولی این برنامه نشون میده یه چیزی با سرعت زیاد داره دانلود میشه!!

من شخصا از NetLimiter 2 Monitor استفاده میکنم. هم یوزر فریندلی تر هست و هم چون توسط یک سرویس کنترل میشه و برنامه اصلی فقط یک کلاینت برای سرویس است صد در صد درست مقادیر رو نشون میده. یکی دیگه از امکانات این برنامه نمایش مقدار سرعتی است که هر پروسسی (و حتی هر تریدی از هر پروسسی) داره استفاده میکنه و حتی میتونه SUMMERY خوبی از هر پروسس بهتون نشون بده.

دانلود:
http://www.netlimiter.com/

البته چند نسخه داره که این امکاناتی که گفتم مربوط به نسخه مجانی است و یک سری امکانات دیگه هم برای نسخه های دیگه داره.

من از برنامه Bandwidth Monitor استفاده میکنم و به نظرم بهترین ورژن اون 2.9 هستش

یک نکته ای رو هم بگم درباره این جور برنامه ها که اینها Send و Receive کارت شبکه شما رو بهتون نشون میده
و میشه گفت که ربطی به اینترنت شما نداره اون حجمی که در مجموع در بخش اطلاعات و میانگین برنامه میزنه.

مثلا کارت شبکه شما بلاخره به یک دستگاهی وصل هستش و اون دستگاه باید یک ارتباطی به جزء اینترنت
با سیستم شما داشته باشه که توی برنامه همون انتقال اطلاعات بین کارت شبکه و دستگاه رو هم حساب میکنه
و با شما نشون میده و در آخر برای گرفتن میانگین همیشه حجمی بیشتر رو دارید.

میتونید خودتون امتحان کنید.

برای درک بیشتر اگر شما بگردید و بقیه Users های شبکه خودتون رو پیدا کنید و فایل های اشتراک شده اونها
رو دانلود کنید، این دانلود توی برنامه ثبت میشه ولی هیچ تاثیری رو اینترنت و کاهش حجم ترنسفر شما نداره.

در اخر بگم که به نظرم این جور برنامه ها فقط به درد چک کردن اینترنت میخوره
و برای سرویس های محدود اینترنت میانگین خوبی برای چک کردن محدودیت خودشون نیست.

البته نمیگم که خیلی اخلاف های شدید وجود داره ولی باز هم برای کسی که محدودیت داره
صد میگ هم صد میگ هستش در ماه .

Silenthill_ir شما بهتره به طرف شرکت قراردادتون بگید که برنامه های مدیریت ترنسفر رو برای شما فعال کنه
که بتونید لحظه به لحظه از روی سرور اصلی ISP چک کنید.

مثلا مثل برنامه Hotspot

موفق باشید

حق نگهدار

من از برنامه Bandwidth Monitor استفاده میکنم و به نظرم بهترین ورژن اون 2.9 هستش

یک نکته ای رو هم بگم درباره این جور برنامه ها که اینها Send و Receive کارت شبکه شما رو بهتون نشون میده
و میشه گفت که ربطی به اینترنت شما نداره اون حجمی که در مجموع در بخش اطلاعات و میانگین برنامه میزنه.

مثلا کارت شبکه شما بلاخره به یک دستگاهی وصل هستش و اون دستگاه باید یک ارتباطی به جزء اینترنت
با سیستم شما داشته باشه که توی برنامه همون انتقال اطلاعات بین کارت شبکه و دستگاه رو هم حساب میکنه
و با شما نشون میده و در آخر برای گرفتن میانگین همیشه حجمی بیشتر رو دارید.

میتونید خودتون امتحان کنید.

برای درک بیشتر اگر شما بگردید و بقیه Users های شبکه خودتون رو پیدا کنید و فایل های اشتراک شده اونها
رو دانلود کنید، این دانلود توی برنامه ثبت میشه ولی هیچ تاثیری رو اینترنت و کاهش حجم ترنسفر شما نداره.

در اخر بگم که به نظرم این جور برنامه ها فقط به درد چک کردن اینترنت میخوره
و برای سرویس های محدود اینترنت میانگین خوبی برای چک کردن محدودیت خودشون نیست.

البته نمیگم که خیلی اخلاف های شدید وجود داره ولی باز هم برای کسی که محدودیت داره
صد میگ هم صد میگ هستش در ماه .

Silenthill_ir شما بهتره به طرف شرکت قراردادتون بگید که برنامه های مدیریت ترنسفر رو برای شما فعال کنه
که بتونید لحظه به لحظه از روی سرور اصلی ISP چک کنید.

مثلا مثل برنامه Hotspot

موفق باشید

حق نگهدار
بله منم با شما موافقم. ولی حداقل در مورد نرمافزار NetLimiter مطمینم این نرمافزار دو بخش داره. یکی محاسبه اطلاعات رد و بدل شده بین کامپیوتر و نتورک و دیگری بین کامپیوتر و اینترنت!!

آره انگار! تو اين برنامه واسه من ميزد 300 مگ! رفتم تو سايت صبا ميبينم زده 100 و خورده اي مگ! آقا هول شده بودم . كانتر آنلاين نميزدم . يه صبح تا شب كانتر زدم اين نرم افزاره زد 300 مگ! تو سايتش زده 88 مگ!

خودمم یه جورایی حدس زده بودم;)
من که مقایسه ی بین میزان مصرفم تو دیلاپ و adsl میکردم خیلی تفاوت داشت که فکر نمیکردم این طوری باشه!

من عمرا این قدر مصرفم باشه:دی

k1w8kz.jpg

برنامه ای نیست درست نشون بده؟!
این NetLimiter درست نشون میده؟!

میگم بهتره به جای اینکه من از برنامه تعریف کنم یکی که مدیریت حجم از طرف شرکت سرویس دهنده براش فعاله تست کنه.
ولی خب من تا جایی که تست کردم:
با idm دانلود داشتم و هیچ برنامه ای هم باز نبود.!! بعد از 200 مگ دانلود و 8 ساعت روشن بودن سیستم مقدار دانلود سیستم از سمت NetLimiter مساوی با مقداری بود که با idm دانلود کرده بودم و چیز جدیدی اضافه نشده بود. مقدار ارسال هم زیاد نبود (اکثرا برنامه ها مقدار upload رو زیاد نشون میدن در حالی که اصولا استفاده ما از اینترنت در بحث آپلود خیلی کمتر از این حرفهاست چرا که ما فقط درخواست ارسال یک صفحه رو میدم که این حجم اطلاعات خیلی کمه!!)
البته مقدار آپلود در بخش شبکه زیاد بود ولی اینترنت خیر.

سعی کردم کمی از شبکه استفاده کنم ولی چیزی به مقدار استفاده از اینترنت در برنامه NetLimiterاضافه نشد!! (ولی در بخش شبکه اضافه شد!!)

بازم امیدارم یکی که ایسن سرویس رو شرکت مربوطه براش فعال کرده بیاد آزمایشی چیزی بزاره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or